Reviews


3 stars after 112 reviews
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het bestellen ging heel makkelijk, was makkelijk te volgen via de trace en het was op tijd klaar, ik heb thuis kunnen genieten van een heerlijke maaltijd 1/18/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had 40 min van tevoren besteld en had aangegeven mijn bestelling om 17:00 te willen ophalen. Het eten was pas om 17:15 klaar 1/18/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat jullie alleen rondom centrum bezorgen en dat ik altijd genoodzaakt ben om af te halen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta carbonara was heel droog. 1/13/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Alle 3 de pasta's waren verkeerd gemaakt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Binnen de vapiano was het zeer chaotisch, daarnaast was het eten echt onder kwaliteit. De pasta (fusilu) was plakkerig en als klonten aan elkaar geplakt. Ik had wel wat meer aandacht verwacht van Vapiano. 1/7/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veel te zoutig!! M’n tong kon het niet aan. Dan maar gestopt met eten. Jammer, normaal gesproken is het super lekker. 1/5/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Loved the takeaway function. An improvement would be how long it takes to prepare and pick up is available. Have a quick assessment of the process. 1/4/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was zoals altijd super, afhalen was een drama. 17:15 zou mijn bestelling klaar staan, om 17:45 had ik nog niets. Ook niet even gemeld dat het langer ging duren, ongeïnteresseerd en onvriendelijk personeel. 1/1/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten is totaal moet meer wat het was het is 1slap zooitje bende doe er wat aan 12/31/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pasta was te lang doorgekookt 12/29/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ondanks ruim op tijd moest ik toch nog 10 min wachten op mijn eten, terwijl ik fout geparkeerd stond. De hele bedoeling was ophalen en vertrekken. Jammer dit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had voor de beef en reef(4*) pasta, woensdag 23-12, zowel extra ossenhaas en extra garnalen besteld en betaald. Helaas is dit niet gebeurd....HEEL TELEURSTELLEND !!!!!!!!!!!!!!!!!! 12/25/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/25/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
40 min van te voren besteld, bij het afhalen alsnog 10 min moeten wachten. Pasta scampi pesto was voor de tweede keer niet lekker, geen zout/peper gebruikt, garnalen en kip niet gekruid tijdens t bakken, saus waterig en heel flauw. Pasta cabonara was een geheel ei in mee gebakken, niet eigeel gemengd met de saus. Had letterlijk gebakken ei in stukjes. Heel jammer, dit is al de tweede x dat me bestelling zo loopt! Lijkt alsof de koks de kantjes er vanaf lopen om de klant niet meer mee kijkt, voorheen was dit wel anders. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/19/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heel lekker alweer, Dankje! 12/18/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pasta viel heel erg tegen 12/17/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/15/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat de bestelling vandaag slecht was. Geen smaak, niet de juiste bestelling gekregen. Geen Chili besteld maar wel in de pasta gekregen. We hadden qua tijd om 20.45 ophalen, maar bleek om 21.15 nog niet klaar. Heel erg jammer dit. Ik help de horeca graag maar kwaliteit blijft altijd heel belangrijk. Ik twijfel een volgende keer bij jullie te bestellen. 12/14/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had twee pasta’s besteld, waarvan een prima smaakte, maar de ander was helemaal niet goed bereid. De pasta zelf was hard, alsof het niet goed uitgekookt was. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Extra roomsaus vergeten en te weinig brood This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Een van ons is allergisch en dit stond niet goed aangegeven op de website. Pas toen wij thuis gingen eten, kwamen wij erachter dat haar allergie op de maaltijd zat. Erg jammer, maar er is toen goed gehandeld door Vapiano. 12/12/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
hele lieve medewerker 12/12/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
12/11/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
12/9/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was veels te zoutig This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/6/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Weer een ingrediënt in de bestelling vergeten. Dit is niet de eerste keer. Daarnaast was mijn bestelling niet klaargemaakt, waardoor ik moest wachten. De volgende keer wil ik een compensatie This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/6/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Veel te lang moeten wachten op mijn bestelling, was dan ook niet meer zo warm. 12/3/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Food was ready on time & every request was done perfect. DELICIOUS!!!!!!!!! 12/3/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Een medewerkster maande mij erg onbeschoft om tijdens wachten op te staan en dus niet te zitten. Ze zei letterlijk: er staat met KOEIENLETTERS geschreven dat dat niet mag. Erg onvriendelijk em onprofessioneel. Daarnaast was de kip aangebrand. Al met al slechte ervaring die niet eens 1 ster waard is 12/3/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
12/3/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/2/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verschrikkelijke geld verspilling hele slechte pasta! 12/2/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Veel te lang voor een pasta 12/1/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/30/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/30/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was een halfuur later klaar dan afhaal tijdstip. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
ordered without meat but still got with meat... 11/28/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/28/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Om 19.15u zou ik mijn bestelling op kunnen halen. Om 19.20u was het nog niet omgeroepen en online stond het nog op klaar voor voorbereiding. Mijn bestelling stond niet in de computer zei de medewerker. Om 19.45u kreeg ik mijn Bestelling. Ik vroeg of ik als service geen drankje kreeg voor het lange wachten en er werd nee gezegd. In de auto kwamen we erachter dat er geen kerstomaatjes wat erin hoort te zitten en champignons die extra besteld waren ontbraken. Terug naar Vapiano en heb mijn ongenoegen geuit. Kreeg als slap excuus dat er een probleem was sinds de dag ervoor en dat zij er niets asn kunnen doen. Ik moest de garage uitrijden omdat ik al betaald had en de mederwerker zei laat de kok snel champignons erin doen. Mijn dochter zei er zaten ook geen tomaatjes in. Ik heb bijna 1 uur gewacht om de goede bestelling te krijgen. Heb gezegd dat het de laatste keer is dat ik bij Vapiano bestel en dat de service slecht is. Ze hebben niet eens gezegd sorry voor het ongemak, hier heeft u een drankje of een voucher voor een gratis maaltijd of korting. Ik heb parkeergeld uit moeten geven en het eten was niet naar behoren. Ik zou graag een compensatie willen. U kunt mij bereiken via 0614685948, j.nice74@gmail.com of NL15INGB0004 8684 71 t.a.v. SJQ Wsterberg. Terug in de auto was de pasta niet goed gaar. 11/24/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
super slecht . Ik had wat anders besteld en wat anders gekregen. 11/24/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
ontsla die teamleider! ken geeneens een keten runnen 11/24/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde langer dan aangegeven tijd. 11/23/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Minder lekker dan ik gewend ben van Vapiano. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I have been a regular customer of Vapiano. I am eating the two always which is Arabiata and pesto Rosso. I just love it is always nice and yummy. But why do I get different taste always like today the pasta pesto rosso was very dry and not at all juicy usually it is lekker. I request you to please check and change the way the pasta is made 11/21/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ze waren de kaas vergeten. Ondanks ik een anderhalf uur heb gewacht 11/20/2020
Vapiano 3 stars after 953 reviews
Vapiano