Reviews


4 stars after 32 reviews
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bak bij de pasta is erg handig! 5/22/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pasta smaakte niet als gewoonlijk, veel te veel pesto. Jammer. 5/20/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten leek qua portie bezuinigd op te zijn vergeleken met eerst, maar wel lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Misschien iets op de website dat jullie nog wel open zijn ook al is er in de media gezegd dat Vapiano failliet is? 5/15/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Jammer van het tijdelijk menu, mijn favorieten ontbraken. 5/15/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heeerlijk 5/13/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heeerlijk 5/13/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heeerlijk 5/13/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heeerlijk 5/13/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakloos en droog 5/13/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer lekker! Precies zoals verwacht. Ik schrok alleen van hun nieuwe bakjes. Deze leken relatief kleiner dan dat we gewend waren. Maar verders.... TOP! 5/11/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De chefs die wij die dag hadden hebben de pasta's echt heel goed gemaakt! De beste pasta tot nu toe! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/9/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste Vapiano die ik ooit heb gegeten, en geloof me ik heb veel vapiano gegeten. Proficiat voor de chef's die vandaag werkte! 5/8/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk, bedankt! We kunnen niet wachten tot jullie weer open zijn- hou vol! 5/5/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Besteld vanuit huis. Bestelling bleef heel lang in status “wordt bereid”. Na een half uur gewacht te hebben dachten we, laten we vast aanrijden en zal zo wel klaar zijn. 20 minuten buiten staan wachten omdat de bestelling nog steeds “voorbereid” werd. Meerdere mensen kregen buiten hun bestelling gebracht in de tussentijd. Uiteindelijk kwam iemand van het personeel vragen wat we hadden besteld. Komt ze terug met de bestelling, blijkt deze al die tijd al klaar te staan. “Gewoon binnen komen vragen!” Zegt ze.... Heel slecht! Als we niet uit onszelf voor de deur waren gaan wachten, hadden we nog steeds thuis op de bank gezeten wachtend tot de bestelling op status “klaar” gezet zou worden... Dan hadden we ook niet even binnen kunnen lopen om het ff na te vragen. We gaan er vanuit dat het nog niet “klaar” is en aangezien deze Corona tijden wilden we onszelf niet opdringen met de vraag “is het al klaar?” Terwijl we eigenlijk weten dat het nog niet klaar is omdat dit op de bestelling online heel duidelijk staat aangegeven. Eerste x dat we niet tevreden zijn over Vapiano.. super jammer want we vinden het altijd super lekker. 5/4/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben blij dat vapiano open in voor afhaal. Mijn pasta was niet goed. Ik zou een voucher gemaild krijgen. Maar die heb ik niet gehaf. 5/2/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Direct buikpijn na het eten 4/20/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hadden 2x Pasta Carbonara besteld zonder chili en 1x zonder ui maar dit zat er allemaal in 4/18/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/14/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/11/2020
Vapiano 4 stars after 90 reviews
Vapiano