Reviews


4 stars after 103 reviews
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijk personeel, heerlijk eten en het was op tijd klaar! 1/12/2021
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk, en snel klaar. Echt een aanrader ;) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling wederom niet kloppend. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We vonden alleen de prijs die we extra moesten betalen voor de extra kaas echt absurd voor het kleine beetje wat we kregen. Voorde rest was het weer heerlijk maar bespaar niet op dat kleine beetje extra kaas. 12/24/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was niet compleet. Kwaliteit pizza was niet zoals ik van Vapiano gewend ben. 12/19/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beetje weinig zout/smaak. 12/15/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pasta is gewoon uitgedroogd! Ik had extra lente ui maar er zat gewoon bijna niks in... zeer slecht” 12/12/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker 12/7/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/2/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik kreeg niet de bestelling die ik had aangegeven 11/27/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De pasta was niet te eten. 2 pasta’s besteld zondagavond (pomodoro) nou het was zo droog als ik weet niet wat. Helaas weg moeten gooien. Ik ben dit niet gewend van jullie. Zou graag willen dat jullie mij hierin wel tegemoet komen. Je betaald alsnog wel wat voor iets wat je helaas niet hebt gegeten.. 11/24/2020
Hoi Hasibenur, Dank u wel voor uw bericht. Onze excuses dat uw ervaring niet was zoals u dat van ons mag verwachten. We willen graag in contact met u komen om samen met u een oplossing te vinden. Met oog op de privacy regeling kunt u ons het beste een mail sturen naar: info@vapianorestaurants.nl. We horen graag van u! Met vriendelijke groet, Team Vapiano
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was niet zo lekker als wat ik gewend ben van de Vapiano... 11/23/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en goed belegd!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De extra waren verwisseld en deels vergeten terwijl er wel voor betaald was. Mijn vriendin lustte geen fussili en ik geen vond haar pasta niet lekker. We hebben het weg moeten gooien vanwege de fouten. Ik heb foto’s gemaakt ter bevestiging. Hoe kan dit worden opgelost? We wilden daar eten maar ivm Corona ging dat niet. We kwamen er pas achter toen we al thuis waren 11/20/2020
Hoi Chanel, Dank u wel voor uw bericht. Onze excuses dat uw ervaring niet was zoals u dat van ons mag verwachten. We willen dit graag met u oplossen. Zou u ons, ook met oog op de privacy wetgeving, een mail willen sturen naar: info@vapianorestaurants.nl? We horen graag van u! Met vriendelijke groet, Team Vapiano
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De verpakking van de pasta was mooi en fijn! 11/19/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/17/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Gisterenavond hebben wij 2 pasta’s besteld en deze waren niet van dezelfde kwaliteit als dat we gewend zijn van Vapiano. De pasta was in beide gerechten nier gaar, ze waren de kaas vergeten en ook de smaak van de saus was opvallend flauw. Na zout en peper toegevoegd te hebben, bleef de saus flauw en hebben wij de pasta’s weggegooid. Absoluut niet de kwaliteit die we gewend zijn, normaal gesproken houden wij van Vapiano maar deze keer was het een teleurstelling en echt niet lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De tijd tussen bestellen en afhalen was wat lang, maar het eten was het wachten zeker waard. De pasta was perfect gekookt en de smaak was sterk, romig, kruidig en licht pittig: goed in balans. 11/14/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10 11/9/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Je kunt geen kortingscode invullen en de tijd voor afhalen klopte niet. Ik was er om 11 maar het gaat om 12 open 11/6/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alle 2 pizza is helemaal verbrand van onderkant. Ik heb eerder een mail gestuurd met de foto van bodem, geen reactie terug gekregen. 11/3/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veel pasta. Spinazie en garnalen waren ver te zoeken 10/31/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10 10/28/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/28/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Uur gewacht op mijn eten, blijkbaar stond m’n eten al een half uur klaar, alleen kreeg ik geen melding. 10/27/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/23/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben jarenlang fan geweest. Maar de pasta van vandaag was smakeloos. Ik had om extra chili gevraag. Kreeg ik past waar geen chilli in zat. Laten we maar niet over de smaak hebben. 10/23/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/21/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Personeel bij het afhalen was super netjes en de kwaliteit van het eten was ook top! Alleen jammer dat de website geen plek aangeeft om een kortingscode in te vullen 10/20/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was top behalve de website. Ik kreeg gek genoeg geen plek aangewezen waar ik mijn kortingscode kon invullen 10/20/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had 1 rode peper ringetje :) 10/16/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
eten was nog slechter dan de pasta die je in een vliegtuig krijgt. overduidelijk te lang onder een warmte lamp of het was in de magnetron opgewarmd. nooit meer 10/6/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/5/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7 verschillende pasta s besteld. Ik zou toch denken dat men in een Italiaans restaurant wel weet hoe lang ze pasta moeten koken. 5 vd 7 pasta’s waren gewoon niet lang genoeg gekookt. Zaten nog harde stukken pasta in...kom op mensen, dat kan toch gewoon niet...pffffff....echt slecht zeg This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/2/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had aangegeven om 16.00 uur mijn bestelling op te halen. Om 16 uur was ik daar, bleek dat ze de bonnetjes ergens hadden hangen en de bestelling moest nog klaar gemaakt worden. Uiteindelijk later mijn bestelling gehad dan gewenst 9/16/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had zonder wortel besteld en dit zat er wel bij. 8/13/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Website is good. However there was only one choice of Pasta type. Takeaway experience was bad. The status tracking URL was perpetually in the state of "Preparation". Only after I called the location, we knew the order was ready for pick-up. This was misleading. We waited for more than 30 minutes beyond the ordered time. Because of the long waiting time, the food was preserved in the oven. As such the quality was not good. 7/15/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was van slechte kwaliteit, te weinig en de waren het brood vergeten. 7/13/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/11/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious food, lovely service! Went to get my food at the restaurant and it was a bit confusing at first but everyone was very helpful. And the food was still warm when I got home 20 minutes later! 7/4/2020
Vap Eindhoven Heuvel Galerie 198 040 76 02 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2020
Vapiano 3 stars after 953 reviews
Vapiano