Reviews


3 stars after 189 reviews
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/8/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling was uitstekend, behalve de twee pizza’s. Deze waren allebei duidelijk aangebrand (zwart). We hebben grote delen weg moeten gooien. Dit zijn wij niet gewend van Vapiano. 5/8/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was super goed. Alleen weer niet op tijd klaar. Weer een half uur later dan aangegeven. 5/6/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ordering and takeaway went smooth. Food however wasn't good. The pasta was very overcooked and the sauce tasted nor looked like carbonara and was very bland. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/22/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/21/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De Grana pardano is wel erg minimaal. 4/20/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer geen spaghetti...Gewoon zoals normaal....altijd lekker 4/19/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik moest wel 15 mij wachten maar ik mocht gewoon rustig binnen wachten, dat was fijn! En het was het wachten waard eten was super lekker! 4/17/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Mijn bestelling was voor de helft niet eens goed doorgekomen. Zat geen brood bij en er was meer pasta saus dan pasta zelf. Jammer dit. 4/17/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/14/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heel vriendelijk personeel, maar helaas totaal de verkeerde bestelling meegekregen. Dit was een enorme domper toen ik ermee in Breda aankwam.. 4/2/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/31/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/27/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Schandalig hoelang ik mlest wachten op de vestiging 3/27/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Op de website stond dat mijn bestelling om 18:45 klaar zou zijn maar ik heb moeten wachten tot 18:58. Hierdoor heb ik mijn trein gemist en een hoop gedoe daardoor. Onwijs irritant. 3/23/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Slechte service. Je wordt van kastje naar muur gestuurd. Niemand neemt je vraag serieus en nog is klantonvriendelijk! Werknemers mogen echt aan zichzelf werken. Voor mij geen vapiano meer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen pijnboompitten ontbraken This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Allebei de gerechten waren te gaar. Pasta was plakkerig en daarom lastig en totaal niet fijn te eten. Ik ben teleurgesteld in de kwaliteit van de pasta. 3/20/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik miste bij de pasta met pesto echt enorm veel pesto. Normaal vind ik deze het einde maar er zat nu nauwelijks pesto overheen. Om 17:45 zou het eten klaar staan en hier moest ik nog wel een tijdje op wachten. Geen probleem natuurlijk maar de pizza lag veel eerder dan de pasta in een warmte kast waardoor deze bij thuiskomst koud was. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was erg lekker, alleen de pizza was lastig warm te houden. 3/10/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3x niks maken eerst de foute bestelling, daarna moet je nog eens extra betalen voor de juiste eten 1 ding weet ik wel jullie zijn een klant kwijt!! 3/10/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten, maar helaas wel héél lang (30 mins bij afhaal) moeten wachten op m'n bestelling, ondanks dit 45 mins van tevoren besteld te hebben via de website. Uitleg van een vriendelijke medewerker gekregen dat dit een bekend probleem is, maar niet wordt op-/aangepakt door management ivm kosten/baten. Jammer.. 3/8/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag geholpen door een vriendelijke mevrouw die erg gastvriendelijk was! Het eten was erg snel klaar en lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/6/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een service! Door omstandigheden ging er iets mis bij de bezorging via UberEats. De bezorger is nooit bij ons aangekomen.. We hebben opnieuw een bestelling geplaats en hebben het zelf opgehaald. Wat een verassing: bij thuiskomst zaten er extra toetjes bij, flesjes drinken en een heerlijke chocoladepunt! Echt top! 3/3/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta was helemaal niet door de olie.. was niet te eten 3/3/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was geheel niet gaar. Men heeft het na een belletje gecorrigeerd. was niet de eerste keer ! 3/1/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was (veel) later klaar dan de gevraagde afhaaltijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het ophalen ging niet soepel. Ze wisten niet wie ik was. Het kwam erg onhandig en onprofessioneel over. Het eten was smakenloos de hoeveelheid spinazie en tomaten waren om te huilen de past was te gaar. Het was echt een teleurstellende ervaring This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/26/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelde desserts waren niet beschikbaar bij het afhalen, kregen andere mee. Helaas was hier niet eerder over gebeld. Pizza's waren heel lekker 2/23/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Voor 18:00 uur take away besteld en uiteindelijk om 18:30 het eten gekregen. Te weinig personeel om de drukte te ondervangen. Kan gebeuren natuurlijk, maar biedt dan desbetreffende afhaaltijd ook minder aan. Daarnaast waren de wensen die ingevoerd zijn bij de bestelling niet meegenomen. Niet gewend van Vapiano, dus enigszins teleurgesteld terwijl het normaal gesproken hartstikke goed is! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten ......binnekort bestellen we weer ......super This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza moest nog gemaakt worden terwijl de reat van de bestelling klaat was (op de aangegeven tijd) 2/16/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Zoutloos afhaal duurde lang 2/15/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling opgehaald en kon al vanaf een half uur later. Dus super snelle levering. Ze werken echt hard daar. Voor mij 5 sterren en aanrader! Eten was ook super lekker. Groetjes! 2/13/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Merkte wel verschillen in de maat van de pizza's ze verschilde wel heel erg. Verder super gegeten :) 2/12/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er misten veel ingrediënten op de pizza’s 2/5/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/5/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Er zat geen pesto in mijn pasta scampi? 2/3/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontzettend snel, goed en warm eten! Ik bestel vaker bij Vapianos', maar je merkt dat ze het thuisbezorgen en afhalen goed onder de knie hebben. 1/30/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ze wijzen je heletijd door naar dat een collega eraan komt om je te helpen terwijl je eten dus al gewoon zeker 10 minuten klaar ligt dan komt de collega aan lopen en die spreekt je niet eens aan moet je ze gewoon de heletijd lopen aankijken tot je word geholpen 1/22/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1/21/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk te bestellen en staat klaar op afgesproken tijd. Jammer dat er nog steeds niets is gevonden om de pizza langer warm te houden. Degene die dat uit vind kan goud geld verdienen🤣. 1/18/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was koud en personeel heel associaal 1/14/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling was helemaal prima. Kleine minpunt was de ui die we zelf moesten toevoegen en snijden terwijl dit toch een vast onderdeel is van het recept. Maar verder prima en voor herhaling vatbaar. 1/14/2021
Vapiano 3 stars after 2276 reviews
Vapiano