Reviews


4 stars after 73 reviews
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk te bestellen en staat klaar op afgesproken tijd. Jammer dat er nog steeds niets is gevonden om de pizza langer warm te houden. Degene die dat uit vind kan goud geld verdienen🤣. 1/18/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was koud en personeel heel associaal 1/14/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling was helemaal prima. Kleine minpunt was de ui die we zelf moesten toevoegen en snijden terwijl dit toch een vast onderdeel is van het recept. Maar verder prima en voor herhaling vatbaar. 1/14/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta Carbonara was erg lekker! Saus was heel lekker op smaak. 1/14/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas zat er geen brood bij.De pizza calzone was maar voor 1/3 gevuld dan dat ik normaal gewend ben van jullie.Deze keer dus niet zo'n succes This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Hi Vincent, bedankt voor de feedback. Excuus van het brood en de Calzone, ik ga dit bespreken met het personeel zodat ze er extra op kunnen letten. ^R
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Op de tijd dat ik had aangegeven om het eten op te halen kwamen ze er achter dat ze de pizza zijn vergeten te maken, hierop moest ik nog wachten. Eenmaal thuis was de pizza heel week geworden en niet erg smakelijk daardoor. Helaas. Pasta was zoals verwacht maar geen brood erbij gekregen terwijl ik dat wel had aangegeven. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Fijn dat er de mogelijkheid is om iets weg te laten door dit in de opmerkingen te zetten. De netjes los verpakte grana padano zat deze keer echter in een niet erg goed gesloten zakje, waardoor een deel van de kaas al in de tas eruit gevallen was. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Beetje jammer als je ergens voor betaald, maar het vervolgens niet krijgt. Meerdere keer geprobeerd te bellen, maar geen gehoor. 1/9/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was in principe goed alleen zat er geen brood bij en geen recept terwijl dit wel wel aangegeven op de website. Verder was het meegegeven pepertje veel te veel voor 2 porties waardoor we veel te pittig hebben moeten eten. Verder was alles goed. 1/6/2021
Hi Rachida, bedankt voor de feedback. De box is nieuw voor ons en deze feedback is daarom meer dan welkom. We gaan het meenemen.
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Verbrande kip en verbranden garnalen. Slecht kwaliteit geleverd heel jamer :( niet gewend van jullie normaal is het altijd prima. 1/5/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had besteld maar wilde thuis bezorgd krijgen wat blijkbaar niet kon, verkeerd besteld,en nu wacht ik nog op terug betalen van het geld. 1/5/2021
Hi Liesbeth, Erg vervelend. Ik vind het spijtig om te zien dat u onze service hierom slecht beoordeeld. Als het goed is heeft mijn collega aan de telefoon dezelfde avond al uitgelegd hoe het komt. De website kent 2 opties bezorgen en afhalen waarbij u als u op bezorgen klikt en de postcode invult word doorgestuurd naar thuisbezorgd. Ik hoop dat het u de volgende keer lukt. Wellicht heeft u ook de mail al zien binnenkomen, die ik u vandaag heb gestuurd. Het terug over maken van geld duurt altijd even maar word geregeld zoals u heeft kunnen lezen.
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
jammer dat je geen ingrediënten kunt weglaten, het is alleen mogelijk toe te voegen. 1/2/2021
Beste Eric, het weglaten is inderdaad geen optie. Wel is er altijd de optie om een opmerking toe te voegen, als je iets niet in het gerecht wilt. Hier word veel gebruik van gemaakt.
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Op de site stond dat er in Tilburg niet bezorgd werd: toen ik ging afhalen zag ik diverse bezorgdiensten. Had wel op de site mogen staan! Verder was het eten erg goed, maar wel in schrikbarend veel plastic verpakt. Kan dat niet duurzamer? 12/24/2020
Beste Stan, Bedankt voor de feedback. Dit is inderdaad niet zichtbaar, ik ga dit opnemen met het hoofdkantoor. Terugkomend op het duurzaamheidsaspect, ik ben het helemaal met je eens. Langzaamaan zijn we bezig met het verminderen van ons wegwerp plastic, maar het kan natuurlijk altijd sneller. Goed om te zien dat u er in ieder geval ook mee bezig bent.
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/19/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/17/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
12/16/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bij het afhalen moest ik 5 min langer wachten, maar het eten was lekker! Ik merk ook echt dat Vapi eindelijk met de tijd meegaat betreft online bestellingen exc! 12/15/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
In de calzone pizza zat een haar! Beetje heel erg vies 12/8/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
15minuten extra gewacht op het eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/6/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/6/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
12/1/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was slap. Weinig smaak. 17.30 afspraak afhalen uiteindelijk 17.50 geworden waardoor trein terug gemist naar Twente 11/30/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Afspraak 19:00 afhalen en pas 20:00 mee kunnen nemen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Je besteld, geeft een ophaal tijd aan, maar ze beginnen dan pas als je er bent. Op de website kun je niet kiezen voor de optie contant betalen, terwijl dit wel kan. Eten is verder prima, maar dat wachten is heel vervelend! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling moest nog gemaakt worden bij aankomst van de gekozen afhaaltijd. Ook klopt de bestelling niet volgens de bestellijst. 11/28/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het was een drama. Ik kwam om 21:40 binnen om een bestelling op te halen van 22:00. Ik kon niet meteen afrekenen, personeel was met andere dingen bezig. Vervolgens zijn ze mijn bon kwijt geraakt dus wisten ze niet welke code bij welke pasta hoorde. Ipv de bon op te zoeken trokken ze alle bakjes open. Geen servetten bij de bestelling. Pasta was droog. 11/27/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/23/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er stond dat we de maaltijd om 17:45 konden afhalen, om 18:30 stonden we nog te wachten! Erg slecht! 11/23/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1,5 uur gewacht in het restaurant zelf. Wel heel lekker 11/21/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
We asked to put chilies but they forgot once again :( and taste was also not same like before. 11/21/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/21/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde te lang 11/21/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
20 uur aangegeven om mijn bestelling op te halen. Uiteindelijk pas om 20:30 opgehaald, omdat ik geen melding kreeg dat mijn eten klaar stond. Eerst een heel discussie gehad met de medewerker, die aangaf dat het aan mij lag en ik gewoon om 20 uur moest komen (zonder melding). Wat ik niet erg vriendelijk vind.. 11/20/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De website is veranderd waardoor salades niet meer kunnen worden besteld zonder bestek van €0,25 per stuk. Dit was voorheen niet het geval (programmeerfout?). Graag repareren. Verder was de takeaway service en de kwaliteit zoals vanouds: uitstekend! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was helaas wat flauw. 11/14/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/31/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niet al mijn eten gehad wat ik had besteld. 10/31/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/30/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het was niet duidelijk wat er van ons werd verwacht toen we voor vapiano stonden 10/28/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
20 min van te voren gebeld moest nog 10 min binnen wachten. En pasta was zonder zout en was al lauw gworden plaats vn warm 10/28/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eerst staat je bestelling nog 15 minuten na de aangegeven tijd “in bereiding” terwijl hij om 18:30 al klaar stond. Daarbij ook nog een voedsel vergiftiging opgelopen na het eten van het eten wat ik bij jullie af heb gehaald. (Pasta carbonara) Zou graag gecompenseerd zien, ik heb mijn eten bewaard, zodat dit voor microbiologisch onderzoek getest kan worden.. 10/26/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
The order was delayed by 50mins and I asked several thing but was missing and they mixed the order :( This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Veel te veel zout 10/23/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pasta was niet gaat, en het was te zout!!! 10/23/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I ate the same pasta in Eindhoven 2 weeks ago. The taste was very different. In Eindhoven, I enjoyed a lot but in Tilburg, I really didn't enjoy the same pasta I am having digestive problems. In Eindhoven, I ate in the restaurant, in Tilburg it was takeaway, I ate 15 mins after buying it and I warmed up in the microwave. 10/20/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat er online start welke pasta nog beschikbaar is en als je je bestelling afhaalt krijg je iets heel anders omdat “het op is” This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De kwaliteit van het eten ansich was goed, maar de bakjes zijn veranderd, de porties zijn kleiner geworden, en de slasaus is niet meer apart verpakt maar meteen door de salade gemengd. Dit is niet hoe wij het gewend zijn. Heel teleurstellend! Wij hopen dat dit een eenmalige situatie is en de volgende keer weer de kwaliteit te krijgen zoals wij gewend waren van Vapiano. 10/17/2020
Vapiano 3 stars after 953 reviews
Vapiano