Reviews


4 stars after 16 reviews
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I ate the same pasta in Eindhoven 2 weeks ago. The taste was very different. In Eindhoven, I enjoyed a lot but in Tilburg, I really didn't enjoy the same pasta I am having digestive problems. In Eindhoven, I ate in the restaurant, in Tilburg it was takeaway, I ate 15 mins after buying it and I warmed up in the microwave. 10/20/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat er online start welke pasta nog beschikbaar is en als je je bestelling afhaalt krijg je iets heel anders omdat “het op is” This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De kwaliteit van het eten ansich was goed, maar de bakjes zijn veranderd, de porties zijn kleiner geworden, en de slasaus is niet meer apart verpakt maar meteen door de salade gemengd. Dit is niet hoe wij het gewend zijn. Heel teleurstellend! Wij hopen dat dit een eenmalige situatie is en de volgende keer weer de kwaliteit te krijgen zoals wij gewend waren van Vapiano. 10/17/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
jammer dat voor de afhaalservice van pizza niet iets van een doos wordt gebruikt waar de pizza iets warmer in blijft. Verder fijn dat je extra's kunt kiezen om op je pizza te doen. Spinazie, rucola en parmezaanse kaas netjes los verpakt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website biedt geen mogelijkheid voor het bestellen van losse extra’s. Bijv. een losse portie ossenhaas of garnalen. Dit is wel mogelijk in het restaurant. 9/25/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was super lekker! Werknemers waren ook super aardig. Kreeg gewoon een knipoog van hun 🤩. Enige nadeel was dat ik m al eerder kon ophalen, maar niet verteld werd. Jammer, maar heb mn eten al gegeten. Dus geen probleem 👍🏽 9/22/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er stond niet aangegeven dat het al klaar was waardoor ik uiteindelijk 2 uur later er maar heen gegaan ben en toen bleek 't allang klaar te zijn 9/19/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/15/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was snel afgekoeld. Veel basis en weinig toevoeging (3 garnalen in de risotto) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/13/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Van de 4 pasta-gerechten hebben we 1 van 4 gekregen die we vroegen (omdat dit er eentje was waar we niets extra's op wilden hebben), verder leek het erop, maar de extra's waren grotendeels niet toegevoegd (en wel betaald). De wachttijd was ook een kwartier langer dan we gevraagd hadden. 8/29/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/10/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/2/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/25/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was als vanouds heerlijk! Welkom terug! 7/24/2020
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet alles wat op de website stond bleek voorhanden. Maar we zijn hierover netjes gebeld, en de medewerker gaf aan dat zij ook met de website bezig zijn en de problemen hopen op te lossen. 4/14/2020
Vapiano 3 stars after 428 reviews
Vapiano