Reviews


4 stars after 80 reviews
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bakje zat half vol 1/18/2021
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/13/2021
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pasta was koud 1/12/2021
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2021
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik ben zo ziek geworden nadat ik vandaag pasta van Vapiano heb gegeten. De roomsaus was ook zo waterig. 1/8/2021
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Keuken was nog niet bemand om 1200h. Dame moest heeeel hard werken om alle bestellingen alsnog snel te bereiden. Respect voor dit harde werk. Vanwege extra wachttijd werd mij een drankje aangeboden; erg netjes. Het eten was heerlijk! 1/6/2021
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Had een crema funghi. Het smaakte ontzettend naar melk ofzo. Zag er ook niet lekker uit. Chili ook vergeten. Jammer weer heeft me 13,65 gekost voor de prullenbak. Vraagje; proeft t personeel af en toe wel wat ze maken?? 9vd 10 x niet te eten 1/4/2021
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De meiden waren geweldig! Pasta was overheerlijk. Ik heb al maanden niet meer zon lekkere pasta bij jullie gegeten. Precies zoals deze meiden hem hebben bereid zo hoort die!! Klasse! Ik kom zeker vaker terug!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/1/2021
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/19/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/15/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk 12/14/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/9/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik was gewend om altijd te bestellen via de telefoon maar online is super handig. 12/8/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/6/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De website werkte niet, er kwam geen melding dat de pizza klaar was waardoor mijn pizza koud was. Personeel riep mijn naam ook niet terwijl ze dat wel bij anderen deden. Pizza was koud en vies. Teleurstellend... Ook geen excuus van het personeel gekregen. Was ‘mijn eigen schuld’. 12/4/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/3/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas kregen wij niet de juiste bestelling mee naar huis. Wij hebben 30min moeten wachten op onze pasta terwijl mensen die na ons besteld hadden veel eerder de bestelling ontvingen. De pasta was hard en niet naar wens, erg jammer. 12/3/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/3/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/2/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Te veel pesto 12/1/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Hadden pizza staan op tijdslot half 7. We kregen hem pas om half 8 terwijl een medewerker tegen ons zei dat ze hem zo zou brengen nou niet dus, daarna werden we het zat en gingen we naar binnen bleek dus dat de pizza 10 minuten in een warme kast zat. Nou wij de pizza buiten op eten bleek het de verkeerde pizza te zijn. Doen we niet meer. 12/1/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een pasta had geen zalm, kostte me 4 euro extra. Jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Online besteld maar ophaal service niet duidelijk, op het boord buiten staat dat de bestelling naar buiten wordt gebracht. Echter moest ik deze toch binnen ophalen waar deze geruime tijd al klaar stond. 11/28/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had extra kaas besteld maar dit zat er niet door en de spinazie die extra was besteld zat er bijna niet door 11/25/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb een bestelling gedaan op 18:03 hierbij een ruime tijd aangegeven dat ik het om 18:30 kom ophalen. Toen ik aankwam vroeg ik alleen hoelang het zou duren en werd me verteld dat ik de eerst volgende was, super blij duurde wel iets langer maar dat geeft niet. Tot mijn verbazing waren alle mensen die al binnen waren en later erbij zijn gekomen al vertrokken met hun eten.. bij ons om 19:00 nogsteeds niets! In de tussentijd was het superkoud omdat we buiten moesten staan en werd ik na het lang wachten nogsteeds naar buiten gestuurd ivm corona.. na bijna weer een kwartier was ik het zat! Ik was on 19:15 de deur uit.. jammer dit slecht geregeld en lange wachtijden! 11/21/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/21/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde enorm lang voor de bestelling klaar was. Wij hebben ruim een half uur buiten gestaan. Wij gaven aan het om half 7 op te halen en kregen pas om 10 voor 7 ons eten! 11/21/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/21/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goed geholpen en super lekker. MIjn complimenten! 11/20/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/14/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De website gaf niet door of het al klaar was, na een uur ben ik maar ernaar toe gegaan om te kijken of het al klaar was. Het stond dus al een lange tijd in de warmhoud oven.. =( 11/13/2020
Hallo Typhani, Bedankt voor je order en de feedback! Door de drukte komt het helaas soms voor dat onze medewerkers het gerecht niet op "ready to pick-up" zetten. Echter blijft de gewenste afhaaltijd altijd van toepassing om verwarring te voorkomen. We hebben intern nogmaals duidelijk de procedure doorgelopen en hopen hiermee voortaan een nog betere service te kunnen geven. Hopelijk tot snel!
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
AfhaalBestelling kon alleen geplaatst worden MET bestek. Heb ik niet nodig... Misschien handiger om daar een checkbox ipv rolmenu van te maken. 11/13/2020
Hallo Martijn, Bedankt voor je order en de feedback. Wij hebben inderdaad wat veranderingen doorgevoerd op onze Take-Away website om de specifieke wensen beter te kunnen doorgeven. Sommige keuzes zijn niet goed door de eerste update gekomen, excuses voor het ongemak. Na nogmaals grondig de site te doorlopen moet alles nu goed staan. Hopelijk tot snel!
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Je hoefde niet lang te wachten voor je bestelling! Daarnaast was het erg mooi en compleet verpakt! 11/12/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik vond de pasta niet smaken, echt teleurstellend dit ! 11/11/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was gewoon koud. Er werd gedaan alsof deze net voorbereid was, maar dat was niet het geval 11/11/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/10/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De uien waren verbrand waardoor onze pasta daar naar proefde. Jammer. 11/10/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/10/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kwaliteit van de pasta verschild per keer. Het is niet constant en eigenlijk zou dat niet moeten kunnen. Tijdens het bestellen krijg je alle opties twee keer als je kan kiezen voor knoflook en brood enzo. 11/5/2020
Hoi Emy, Wat jammer om te horen dat de kwaliteit van uw eten niet elke keer het zelfde is. Is dit steeds bij het zelfde gerecht en hoe wisselt die kwaliteit? Dan bespreken wij dat met het team. Ik heb zelf net een aantal proef bestellingen geplaatst en kan niet vinden waar de dubbele opties zijn. Via welk platform heeft u besteld? met vriendelijke groet, Alex
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/5/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Te weing groente (nagenoeg geen). 11/5/2020
Hallo Anke, Bedankt voor je bestelling bij ons en het geven van feedback. Aan je bestelling te zien heb je een Pesto Rosso besteld, waarbij standaard volgens recept 2 cherry tomaten horen. Het gerecht komt verder inderdaad volgens recept en menu zonder groenten. Dit is uiteraard wel mogelijk om als extra optie toe te voegen voor de volgende keer. Hopelijk mogen we je snel weer ontvangen met een heerlijke pasta vol groenten :).
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De risotto was erg overcooked, met overheersende gorgonzola 11/2/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb duidelijk in de opmerkingen aangegeven graag chili in alle pasta’s. Uiteindelijk bleek thuis dat er weer geen chili in zat. 10/30/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd aardig personeel! 10/30/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn bestelling stond netjes klaar bij de vriendelijke dames van het restaurant, maar via de website kreeg ik dit niet gelijk door dat het klaar stond. Ik liep er zelf naar toe om het af te halen. 10/27/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Very tasty pasta and risotto! Love it! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Food was delicious, delivery service not. I have waited for 30 minutes. Even though I did order 2 hours before I would take the food. And they forgot my cutlery. 10/23/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/22/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Slechte service bij het afhalen, we hadden besteld via de qr-code buiten de deur en hebben daar gewacht. Bleek de bestelling al 5 minuten klaar te zijn maar zijn we niet geroepen. 10/21/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pasta beetje smaakloos. En er zaten jammer genoeg maar 3 garnalen in. Dit zag ik pas bij aankomst thuis dus kon niet meer terug. Voor bijna 15 eu vind ik dit best prijzig. 10/21/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Geen keuze qua soorten pasta, naam werd niet omgeroepen, in de app blijft hangen op in bereiding, niet op klaar. Blijkbaar was het eten al meer dan 25 min klaar terwijl we buiten in de kou staan. Betalen voor servertjes en plastic en eten was niet te doen.. niet van jullie gewend 10/20/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De werknemer liet ons eerst 5 minuten binnen wachten omdat ze te druk was met andere bestelling klaarmaken. Vervolgens kregen wij ons eten. één pasta Bolognese en één Carbonara. Beide stonden duidelijk al lang in de verwarmde kast te wachten want ze waren niet goed warm meer. Wij stonden om 17:45 bij het restaurant te wachten en hadden voor 18:00u besteld dus waren ruim op tijd. De pasta’s waren erg droog en bevatten nauwelijks saus zoals we normaal wel van jullie restaurant gewend zijn. Erg teleurstellend. 10/20/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pasta was droog en weinig saus. Jammer dat je bij het bestellen niet kan aangeven of er bijzonderheden zijn. 10/20/2020
Vap Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit van de afhaal was veel minder dan in het restaurant zelf en vrij teleurstellend. Ook de wachttijd is vergeleken met eten in het restaurant veel langer. 10/19/2020
Vapiano 3 stars after 953 reviews
Vapiano