Reviews


5 stars after 13 reviews
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2021
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2021
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/5/2020
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2020
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De prijs vd pizza is bij afhaal even duur als in het restaurant, echter is die pizza in het restaurant een x groter. 11/28/2020
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling ging heel snel en het eten was heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super!!!!!! Echte aanrader 🤗 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gelukkig is na een bericht aan de webcare de bestelmodule gefixt en kon ik eindelijk weer eens genieten van een pizza van mijn favoriete keten. Ik had besteld met afhalen om 18:00 maar doordat ik eerder was hebben ze gelijk de pizza in de oven gedaan en kon ik het eerder meenemen. Super service zoals ik gewend ben. 9/1/2020
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers eten, zoals we van Vapiano gewend zijn! 4/14/2020
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/14/2020
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2020
Vapiano 3 stars after 953 reviews
Vapiano