Reviews


3 stars after 459 reviews
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik moest 2 uur wachten op mijn eten! Niet normaal! 12/1/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De optie op locatie betalen werkte niet. Penne heeft te lang in het water gezeten. Geen kaas, wel voor betaald. 12/1/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De website geeft alle opties dubbel en bestek is verplicht af te nemen. Pasta’s waren niet afgeplakt. Na langer dan een uur te hebben gewacht (ondanks opgegeven tijd), vielen de pasta’s uit de tas omdat de bakken niet goed dicht waren gemaakt/ geplakt en de tas scheurde. Van de drie pasta’s bleef er 1 over…. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling na 2 uur opgehaald en het was al koud. En over datum cake gehad als goedmakertje. 11/25/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heb betaald voor kers tomaten in de pasta en bij thuiskomt zaten die er niet in. 11/24/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Normaal gesproken genoot ik altijd van me pasta nu was het zo droog er zat amper 1 likje aan saus in en wederom was de chili vergeten en zat er geen zout en peper op en smaakte het serieus naar plastic terwijl ik heel anders gewend ben jammer 11/23/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie mogen meer snaak zetten voor het eten. Jullie eten heeft geen fucking smaak man!!! Ik ben er ziek van jammer. 11/22/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
eten is zo vies moest zo lang wachten voor een vieze smakeloze pasta 11/19/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had een hele duidelijke omschrijving bijgevoegd voor 2 pasta’s om die af te halen. En nog pasta die te hard is. Betaale voor extra room, en dan toch een droge pasta krijgen. Echt jammer weer! Dit is nu de 3e keer. Geen vapiano meer voor mij. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
My food was not ready at the given time. 15 minutes after the given time I could have taken my food. 11/13/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ze lezen de opmerkingen niet. Vraag je iets doen ze het niet is niet zo moeilijk. 11/12/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas was de take away pasta lang niet zo lekker als dat ik dat ik het restaurant gewend ben. Weinig tomaat, garnalen en spinazie. Zeer weinig saus. Al met al ver onder de maatstaaf van vapiano. 11/12/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
How long can it take to make a carbonnara. Ordered at 12:30. Earliest pickup i could choose was 13:00, okay. After 45mins of waiting I got it at 13:30. I don't have time for this. Ok being short staffed, but then change the expectations in the online order process. I also got the feeling thuisbezorgd etc orders got prioritized. 11/10/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Had gekozen om 19.00 order op te halen ging daar pas 19.50 weg wacke service This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb betaald voor extra saus en ik kreeg een droge pasta. Ook heb ik betaald voor extra tomaten, kreeg maar 1 tomaat This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
ik moest half uurtje extra wachten en eten was koud This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Al bestel je ver van te voren kan je verwachten dat je alsnog 30 min moet wachten op je bestelling na afhaaltijd 11/5/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was niet hoe de carbonara was zoals ik ben gewend ben. Ik woon in de buurt en bestelde normaal altijd via thuisbezorgd. 11/3/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Als ik aangeef dat ik om 19.15 de bestelling kom ophalen, is het niet de bedoeling dat ik het eten pas om 19.45 krijg. 11/3/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Order was 20 mins late. No spaghetti. Y’all interface is broken 11/3/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
I placed on order for 3 pasta at 10.30 hours with pickup timing as 12 hours. It was only ready for pickup at 12.30 hours. 30 min delay was unacceptable. 2 pasta from my order was not fresh. But 1 pasta was fresh. Only few pasta type were available. For instance spaghetti was unavailable. Every list items in Dropdown is repeated twice. Bestek was mandatory for 2 of my pasta. For 1 pasta I could opt out for bestek. Waste of money when I know I will not use it. 11/2/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Verschrikkelijke ervaring. Het zou binnen 15/20 minuutjes klaar zijn, heb ruim 40 minuten moeten wachten. Veel mensen kregen hun bestelling eerder dan dat ik heb kreeg en ik had 1 pasta. De klantvriendelijk was verschrikkelijk. Mijn pasta had zo veel olie er in zitten dat ik niets anders kon proeven en mijn hele tong onder de olie zat. Ik was zo teleurgesteld. Ik kom hier met zo veel plezier normaal, maar na vandaag denk ik niet dat ik nog terug ga komen. Of er moet heel snel, heel veel veranderen! 10/29/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik moet 30 min wachten voor mijn eten 10/29/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb geen Vapiano ice cream cookies en cream en geen Crema di fragola ontvangen. Ook heb ik een half uur langer dan de aangegeven tijd moeten wachten. Graag bedrag voor de twee dolci’s terugstorten. 10/28/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/28/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/27/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Een uur en een kwartier gewacht op mijn bestelling. Ook aangegeven iets niet erin te willen en dit zat er wel in. Spek was half gaar en bijna geen saus 10/25/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas waren ze op beide pastas de kaas vergeten en als je bij het bestellen op de pasta carbonara klikt kan je alleen maar klikken of met bestek en niet zonder bestek. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Besteld om 21:30, om op te halen om 22:00. Eten was pas 22:30 klaar! SCHANDALIG! EN NOG GROTE BEK KRIJGEN VAN PERSONEEL OOK! 10/23/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/22/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/22/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Website en kwaliteit is goed. 19.30 zal het eten klaar zijn maar we kregen het pas 20.05. Half uur later! We vroegen telkens aan een medewerker of het al klaar was en het antwoord was elke keer nog 5 min.... 5 min is gewoon een half uur later! Vind dit echt niet kunnen 10/22/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/21/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had gerookte zalm met reef annd beef en had geen zalm en was al thuis toen ik het open maakte 10/21/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had als ook als extra mozzarella toegevoegd aan mijn bestelling, maar dit is gewoon niet toegevoegd aan het gerecht. Toen ik het restaurant belde om dit door te geven werd er niet opgenomen. 10/20/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
I was waiting for almost 2 hours for 1 simple pasta, even though the website said it would be done in 30-45 min. What was worse was that there were people coming in after me that got their food way before I got mine. I guess they just simply forgot my order :( 10/20/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er mag een beetje meer smaak/ zout bij de pasta 10/18/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/16/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik vond de pasta zeer tegen vallen Ravioli rucola e ricotta Je krijgt letterlijk 10 pasta stukjes ik vind het schandalig! 10/15/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Veels Te lang wachten 10/14/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas zat er iets teveel olijfolie bij de pasta maar verder lekker. De carbonara mocht iets meer saus hebben. 10/14/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/12/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik kreeg de verkeerde bestelling en me salade was flauw en heel weinig terwijl ik deze vaker heb besteld en het niet de juiste portie was heel jammer want je betaald er wel gewoon voor. 10/12/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2 out of the 4 pasta’s were not what we ordered and couldn’t eat them. The staff was friendly though and also when I called about this. 10/11/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1,5 uur gewacht op het rembrandtplein pizza zo hard als karton. Personeel geeft geen informatie zou netjes zijn als ze af en toe langs kwamen om te zeggen waarom het zo lang duurt. 1.5 u gaat me echt te ver. Niet normaal de wachttijd. Eerst nog bij vapiano oosterdoks geweest daar eerst door asociale Engels sprekende bar medewerker gezegd dat we 30 min moesten wachten daarna was de zaak gesloten mevrouw nog helemaal in discussie met ons. Belachelijk niet klantvriendelijk. De manager nog even gesproken die gaf aan onderbezet te zijn. Jammer dat men geen passie meer heeft voor het werk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
20 minuten extra lopen wachten op eten er vervolgens nog een deel gemist This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Zojuist ben ik thuis en heb ik onderstaande bestelling iets na 20:00 uur bij jullie opgehaald. Maar ik mis de mozzarella in alle 3 de pasta’s, 3 keer brood en 1 keer bestek. Maar wel voor moeten betalen… kom er al 15 jaar en merk dat Vapiano steeds vaker iets vergeet… This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er is altijd een hele lange wachtrij. Kom je daar voor je eten moet je nog 30 minuten wachten. Heb je je eten, koop je extra dingen bij. Wordt dat niet toegevoegd aan je pasta. Ik vind het jammer dat er altijd wat mis gaat bij mijn bestelling. 10/8/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Veel te lange wachttijd voor afhalen. Uiteindelijk 15 minuten over afhaaltijd gewacht op onze bestelling. 10/7/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb eten besteld, een bolognese campanelle. vervolgens kwam ik het ophalen na werk. nadat ik het ophaal en lekker bij een vriend thuis wilde opeten, opende ik mijn bankje en zag ik droge sausloze pasta met champignons. totaal schandalig als je dan de stikker op de verpakking ziet en daar dan wel bolognese op vermeld staat. ik belde met de manager en mij werd verteld dat ik een andere kon komen OPHALEN. slechte service en weinig respect. 10/6/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/4/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Zeer koude eten gekregen pizza was niet te vreten echt een vette hap locatie voor uitgaan/toeristen 10/4/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Klacht gestuurd. 10/4/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling ruim een uur! Van te voren via de site doorgegeven, om vervolgens een extra uur te wachten op 2 pasta’s die te smerig waren. Vapiano ziet ons NOOIT meer. 10/4/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
⭐️ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was verschrikkelijk! Waterig, geen smaak, de verkeerde pasta en dit nu al voor de 3e keer op rij. Voor mij geen Vapiano meer 10/2/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Klacht ingedient want we hadden het verkeerde gerecht gekregen met ophalen. Nooit meer wat gehoord. Slechte service. 10/2/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Waited for takeaway 1 full HOUR and 20 minutes 9/30/2021
Vapiano 3 stars after 2445 reviews
Vapiano