Reviews


3 stars after 67 reviews
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Veel te lang voor een pasta 12/1/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/30/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/30/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was een halfuur later klaar dan afhaal tijdstip. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
ordered without meat but still got with meat... 11/28/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/28/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Om 19.15u zou ik mijn bestelling op kunnen halen. Om 19.20u was het nog niet omgeroepen en online stond het nog op klaar voor voorbereiding. Mijn bestelling stond niet in de computer zei de medewerker. Om 19.45u kreeg ik mijn Bestelling. Ik vroeg of ik als service geen drankje kreeg voor het lange wachten en er werd nee gezegd. In de auto kwamen we erachter dat er geen kerstomaatjes wat erin hoort te zitten en champignons die extra besteld waren ontbraken. Terug naar Vapiano en heb mijn ongenoegen geuit. Kreeg als slap excuus dat er een probleem was sinds de dag ervoor en dat zij er niets asn kunnen doen. Ik moest de garage uitrijden omdat ik al betaald had en de mederwerker zei laat de kok snel champignons erin doen. Mijn dochter zei er zaten ook geen tomaatjes in. Ik heb bijna 1 uur gewacht om de goede bestelling te krijgen. Heb gezegd dat het de laatste keer is dat ik bij Vapiano bestel en dat de service slecht is. Ze hebben niet eens gezegd sorry voor het ongemak, hier heeft u een drankje of een voucher voor een gratis maaltijd of korting. Ik heb parkeergeld uit moeten geven en het eten was niet naar behoren. Ik zou graag een compensatie willen. U kunt mij bereiken via 0614685948, j.nice74@gmail.com of NL15INGB0004 8684 71 t.a.v. SJQ Wsterberg. Terug in de auto was de pasta niet goed gaar. 11/24/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
super slecht . Ik had wat anders besteld en wat anders gekregen. 11/24/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
ontsla die teamleider! ken geeneens een keten runnen 11/24/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde langer dan aangegeven tijd. 11/23/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Minder lekker dan ik gewend ben van Vapiano. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I have been a regular customer of Vapiano. I am eating the two always which is Arabiata and pesto Rosso. I just love it is always nice and yummy. But why do I get different taste always like today the pasta pesto rosso was very dry and not at all juicy usually it is lekker. I request you to please check and change the way the pasta is made 11/21/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ze waren de kaas vergeten. Ondanks ik een anderhalf uur heb gewacht 11/20/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/20/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Track en trace bleef op in bereiding staan terwijl het al 10 minuten klaar was. Het eten was lauw. 11/19/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Een uur gewacht op eten terwijl het blijkbaar al klaarstond. Om 2 uur konden we het ophalen, maar volgens de website waar je je maaltijd kon ‘tracken’ was het om half 3 nog steeds niet klaar. 11/19/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Online eten besteld , uiteindelijk toch 1,5 uur moeten wachten. Ook nog verkeerde eten mee te gekregen te hebben was het ook niet te vreten. Daar ging mijn €100,- . Niet normaal 11/18/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer genoeg zaten er veel fouten in onze bestelling. Een pasta was een andere pastasoort dan besteld, een andere bevatte chili terwijl er was aangegeven dat daar geen chili in moest, en ze waren de desserts vergeten mee te geven. Deze hebben we uiteindelijk zelf moeten halen, waarbij ze wel een gratis drankje aanboden, maar dat was een beetje mosterd na de maaltijd. Jammer! 11/17/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Afhalen ging goed en snel, maar ik had extra kaas besteld bij mijn bestelling en ik heb geen extra kaas gekregen, ondanks dat ik wel extra voor heb betaald. 11/14/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Half uur later mijn eten gekregen bij afhaal. 11/14/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/13/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Carbonara met garnalen besteld heb geen garnalen gekregen dus ik wil mijn geld terug. 11/12/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Had voor 12:00 afhalen betaald en besteld maar helaas moest ik 20 minuten wachten omdat jullie net open waren. Pas dan even de website aan als jullie dit niet waar kunnen maken. Mensen die pauze hebben verwachten dat de tijden Kloppen. Hoop dat dit verbeterd kan worden. Eten was gewoon prima zoals gewoonlijk. Maar echt een punt van Irritatie 11/12/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had niet voor elke bestelling brood gekregen, wat wel jammer was. 11/12/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Had extra rucola besteld. Niet erbij gekregen! Heel jammer! 11/11/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/9/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top! Ik hou ontzettend veel van vapiano en het afhalen van mijn eten ging op een erg fijne manier 11/7/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Service was good and the pasta was fine but there were no walnuts like I ordered so I was really disappointed : 11/6/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt veel te veel zout in pasta, was niet te eten gewoon 11/2/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Mijn bestelling was niet compleet. Er miste brood, wat ik er bij besteld had. Daarnaast heb ik 2 pasta’s besteld waarin verse pesto zou moeten zitten. Ook dit zat er niet in. Het was waterig, smakeloos en niet gekruid. Niet zoals wij gewend zijn. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was niet volgens bestelling gemaakt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
10/31/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta was heel flauw! Totaal geen zout en peper ! En ossenhaas in beide pastas teveel doorbakken was niet te vreten 10/31/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Smaak van afhaalmaaltijd komt totaal niet overeen met smaak zoals in het restaurant. Kaas was compleet gesmolten, in het vervolg zou ik de parmezaanse kaas graag apart in een zakje/doosje willen zodat je dit zelf kan toevoegen. Daarnaast heb ik aangegeven dat er WEINIG peper in moet. Er zat meer peper in dan dat ik ooit bij jullie heb gegeten met dezelfde bestelling. Ook verstond de meneer bij de balie bij het ophalen niet mijn naam terwijl ik het 3 keer herhaald heb en heb ik hierdoor voor niks op mijn bestelling moeten wachten terwijl het dus kennelijk al lang klaar stond (dat vond ik niet heel erg) . Overigens nadat hij mijn bestelling had overhandigd stond het nog steeds bij ‘bereiden’ en niet bij gereed. Ook na het vernieuwen van de website was dit niet in orde, dus de website werkt ook niet goed. Daarnaast is het raar dat je extra €0,25 moet betalen voor het bestek, bij 99% van alle afhaalmaaltijden hoort dit er (kosteloos) bij te zitten. Al met al, ik ben zeker fan van Vapiano en eet dit ook vaker in het buitenland, maar tot jullie restaurant daadwerkelijk open is zal ik zeker niet meer afhalen, dit vanwege de kwaliteit van de maaltijd die bij het ophalen ontbreekt. 10/30/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was lauw en niet warm. Ze hadden er meer pesto bij mogen doen er zag haast geen pesto op! 10/30/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/29/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Staat groot op de zak geschreven bedankt voor de support maar daarna klein zerig gedaan over wat plastic bestek die niet kan worden meegegeven. 10/29/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb mijn eten besteld via de take away service van Vapiano Rembrandtplein Amsterdam. Ten eerste was de service uitermate slecht, geen communicatie van het personeel. Ik heb uiteindelijk 45 minuten moeten wachten op mijn eten terwijl het rustig in de zaak. Als het druk is heb ik alle begrip maar er stond bijna niemand te wachten. Geen excuses vanuit het personeel met de zin “ bedankt voor het wachten.” Heel erg jammer want ik was hiervoor tevreden met de service 10/28/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/28/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was echt zielig. Had om chili gevraagd in mijn gerechten, maar het enige rode aan mijn eten was de deksel van het bakje. Smaak viel zwaar tegen. Ik denk dat het beter is als jullie ervoor kiezen om elke Vapiano voor goed te sluiten en plaats te maken voor restaurants en koks die wel willen koken. Dit was echt om te huilen hoe zielig het eruit zag. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb om 7 uur besteld en werd gezegd dat ik om half 8 mijn bestelling kom ophalen. Ik stond er netjes optijd om 5 voor half 8 er werd mij verzocht even te wachten. Prima ik was te vroeg dus geen probleem. 3 kwartier later vraag ik waar mijn bestelling blijft krijg ik een grote bek dat ik moet wachten. Heb 40 minuten staan wachten op mijn eten terwijl de site aangaf wanneer ik het kon ophalen. niet dus. Ik bestel geen vapiano meer en raad het niemand aan. 10/24/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jullie medewerker heeft het deksel van een van mijn pasta’s niet dichtgemaakt, waardoor mijn auto helemaal onder is komen te zitten. Ook moest ik een halfuur langer wachten dan verwacht. 10/19/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten stond al lang klaar om op te halen, maar mochten het niet meenemen omdat andere mensen eerst moesten bestellen. Pasta was hard van de magnetron en de helft van de ingrediënten vergeten (wel voor betaald). Jammer, we zijn normaal gesproken groot fan van Vapiano. :( This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestelling klopte niet. Waren om bepaalde extra’s gevraagd maar deze ontbraken. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was zoals gewoonlijk super lekker! Maar wij hadden dan pizza en pastas besteld, en dr kan echt verbetering komen wat betreft de pizza doos!! Die was binnen no time weer koud. Voor de rest was t top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Verkeerde bestelling gekregen en bij het bellen onbeschoft behandeld door de manager 10/15/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
I ordered two pastas. One was supposed to have chilli and no cheese, the other one was supposed to have no chilli but extra cheese. They mixed it and the one with chilli had cheese and not the other one. 10/9/2020
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb niet mijn volledige bestelling meegekregen en wel betaald voor de extra s die niet in mijn pasta was verwerkt 10/7/2020
Vapiano 3 stars after 720 reviews
Vapiano