Reviews


3 stars after 218 reviews
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/13/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
The box in which the pasta came wasn’t sealed properly so the pasta sauce leaked into my bag. Thanks 4/12/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Was given the completely wrong food, not the first time. 4/10/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/8/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ontbraken ingredienten, droog en pasta was niet gaar... 4/7/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The food was really good as always but unfortunately, I ordered spinach with it and it wasn’t there 😕 other than that, really good 4/6/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Beklagenswaardig! 4/5/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We kwamen de bestelling op de afgesproken tijd ophalen. Moesten nog 15 min wachten waardoor we in de problemen kwamen met de avondklok ook wilde ik extra drinken bestellen helaas duurde dit nog een extra 6 min tot dat alles langzaam in een tas werd gedaan This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/3/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas kwam ik er te laat achter dat ik niet mijn bestelde pasta heb meegekregen. Ipv pasta gamba/spinazie. Carbonara/gamba gekregen. Jammer woon te ver om terug te rijden. 4/3/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pasta is normaal altijd goed alles was perfect alleen dit keer was de pasta droog bel ik op krijg ik boze collega’s aan de lijn daar ben ik niet van gediend 4/3/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was verkeerd wat ik absoluut niet had besteld. Erge teleurstelling. 4/3/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/3/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ophalen deed lang, stroom was ook nog is uitgevallen op locatie. In het verleden moest je nooit betalen voor bestek nu wel. Website is gedateerd en niet gebruiksvriendelijk! Kwaliteit van het eten was ook minder dan gewend dit was niet met liefde gemaakt en ook teveel pepers en geen tomaat erbij. 4/2/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/2/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/1/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Mn risotto had iets teveel saus en ik moest best wel lang wachten op mijn bestelling, maar voor de rest was het gewoon goed 3/31/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker makkelijk te bestellen, eten precies op tijd klaar het was ook heerlijk. Kortom niks te klagen, super bedankt ❤️ 3/30/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/29/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker maar vrij weinig smaak! Niet zoals hoe het vroeger vol Smaak zat 3/29/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Miste echt de flavour, was zo smaakloos 3/22/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bah, smaakte alsof iemand had gerookt tijdens het koken ervan. bah bah bah 3/20/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta was heerlijk! 3/19/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/15/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We zijn 45 minuten na het eten ziek geworden 3/13/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling voldeed niet naar het gene wat ik had aangegeven. Er misten bijgerechten en zalm was doorgebrand. 3/13/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Me pasta was koud, hard en had echt 2 cherry tomaatjes? 3/11/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
No forks or spoons 3/11/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/10/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/10/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Buikpijn gekregen van t eten!! 3/9/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ik kreeg wahed diarree samen met mijn vriendin van het eten nooit meer hier 3/8/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pasta gambretti had totaal geen smaak! Zeer teleurgesteld in Vapiano 3/6/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/6/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
besteling was niet compleet 3/6/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was lekker maar lang gewacht 3/5/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/5/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had aangegeven dat ik mijn bestelling zou ophalen om 19.00 uur. Ik was er stipt om 19.00 uur, maar heb moeten wachten tot 19.32 uur. 3/5/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/5/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Om 17:00 besteld voor 18:00 moeten wachten tot 18:30 terwijl m’n eten de hele tijd in de oven boven stond. Echt te triest voor woorden. Kom nooit meer terug 3/5/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Totaal geen smaak en chili niet mee gebakken 3/3/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/3/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Van 7 tot 5 voor half 9 gewacht. Bijna te laat thuis geweest voor de avondklok. Werknemers liepen als kip zonder kop rond, mensen die later hadden besteld hadden eerder eten. Site gaat ook niet verder dan bestelling wordt bereid met de updates. Eten was lekker maar was alweer koud voor ik het thuis kon eten. 3/2/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had pasta gevraagt met knoflook en chillen maar er zat geen pitje aan en zat zeker gedn knoflook ik beetje flauw erdoor verder wel warm 3/2/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/1/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta was te hard 3/1/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/1/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
It’s really not what it used to be. I’m a fan of the brand for a long time now. Yesterday I ordered risotto funghi and pasta with pesto. The risotto was so small that it took a 5th of the Tupperware. Why bother give the same Tupperware if you reduce the portions that much? It was good tho. However, the pastas were over cooked and some Ingredients weren’t there. Cherry on the cake: take away was 20 min late and no compensation offered. 3/1/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Voor een bepaalde tijd besteld en dan alsnog een half uur moeten wachten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super tevreden met me bestelling. Binnen de tijd en heerlijk 2/27/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Roomsaus miste 2/26/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/26/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/26/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
ZEER TELEURGESTELD!! KOUDE PASTA, INGREDIËNTEN MISTEN EN MIJN PASTA WAS ZO HARD ALS STEEN TERWIJL IK VROEG OM DOORGEKOOKTE PENNE 2/25/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/25/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was niet optijd klaar. Moest 30-45 mins langer wachten. Verder was het personeel wek vriendelijk 2/25/2021
Vapiano 4 stars after 1505 reviews
Vapiano