Reviews


3 stars after 386 reviews
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hoi, Ik haal echt altijd me pasta bij Vapi. Zo jammer dat het deze keer zo raar smaakte. Sinds wanneer zetten jullie geen roomsaus??? Die pasta’s waren zo droog, echt niet normaal. Je proefde meer olie dan de pasta en andere ingrediënten. Zeer teleurstellend gezien de prijsverhouding ook. 9/20/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1 uur en 3 kwartier staan wachten op een bestelling die een half uur voor aankomst online was besteld en betaald. Onvriendelijk personeel die om elkaar aan het heen dartelen zijn en zich geen raad weten met ontevreden klanten. Eenmaal thuis was de bestelling niet compleet. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
super slechte service. kon met geen mogelijkheid in contact komen met het bedrijf via de mail of telefonisch. ik had het een week van te voren besteld en het eten kon als nog niet op tijd geleverd worden. heb 40 minuten gewacht terwijl het al klaar had moeten zijn. echt super slecht! 9/18/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb een vegetarische pasta besteld en bij jullie opgehaald maar in mijn pasta zaten garnalen. Ik heb jullie geprobeerd te bellen maar jullie waren niet bereikbaar. Ik ben al 5 jaar vegetarisch en heb dus de pasta niet gegeten. Ook heb ik een contactformulier ingevuld met het verzoek om het bedrag terug te betalen. Echt vreselijke ervaring en slechte service!!! 9/18/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Half uurtje langer dan de aangegeven tijd gewacht. Was erg lekker alleen jammer dat er geen extra kerstomaatjes en spinazie bij de twee pastagerechten zaten waar wij wel voor hadden betaald. Ook werd er zonder te vragen tiramisu ipv de bestelde cheesecake meegegeven. Volgende keer even vragen voor goedkeuring. 9/17/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Niet alles wat ik aangevinkt heb zelfs wat ik extra betaal zat er voor de 2de keer niet bij en dan betaal je wel 25 of meer 9/16/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ordered 30 min before selected pick up time and wasn’t ready until 40 min after pick up time. I paid extra for pine nuts and Rucola, neither was in my dish. Was disappointed with the experience. 9/16/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had extra betaal voor iets maar kreeg het er niet bij. Heel jammer 9/15/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De spekjes in me eten waren verbrand. Niet te eten!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De winkel was er chaotische en ik moest langer dan 10 minuten wachten voordat ik geholpen werd 9/11/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/11/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was koud omdat er maar 1 persoon op de take away stond. Die moest alles in haar eentje doen 9/8/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De vapiano ging eerder sluiten wegens omstandigheden, het meisje bij de kassa zei dat ik 20 min extra moest wachten. Dit was uiteindelijk 35 minuten (moest nu parkeergeld betalen terwijl ik het snel wilde ophalen en weer naar huis). Ik had 2x gambrette spinazie besteld, deze was met 2 blaadjes spinazie, zonder knoflook en Chili peper (aangegeven dat ik dit wilde), zonder mini tomaatjes en de garnalen waren te lang door gebakken!! Ik snap de omstandigheden maar zeg klanten dan op tijd af of geef aan dat het te lang duurt of dat het niet geleverd kan worden. Ik heb nu letterlijk alleen deeg gegeten, met 5 te lang door gebakken garnalen. Zou dit thuis ook kunnen maken hoor! Nogmaals geef het aan! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1. Website ordering was bad even after 16;00 I couldn't place my order until 16:45 2. The order was 45 mins late!!! UNACCEPTABLE 3. My order had shrimps it was no where to be found 4. The crema de fungi had NO SAUCE 5. When I went back for point 3&4 instead of making new pasta they reheated the same and added watery sauce and shrimps. Conclusion Amsterdam Vapiano is the worst! You just lost a customer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurt kapot lang moet lang wachten voor mij bestelen misschien beter om meer personeel aan het werk. 9/4/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Erg jammer dat de bestelling de laatste tijd nooit klaar is op het aangegeven tijdstip. Verder vind ik het belachelijk dat er bij sommige maaltijden geen optie is om 'zonder bestek' te kiezen. Hierdoor moet men 0.25 cent betalen voor bestek dat niet nodig is. Ik heb dit al meerdere malen. Er wordt nu al langer dan een jaar niets aan gedaan. Als de klant 0.05 cent te kort heeft krijgt de klant zijn bestelling ook niet, maar iedere bestelling 0.25 cent extra laten betalen is geen probleem. 9/3/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Alles was verkeerd. 9/2/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
8/31/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Kitchen was broken. Didn’t mentioned when ordered. 45minutes EXTRA waiting time. No compensation. Very disappointed 8/31/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De kipnwas aangebrand waardoor de hele pasta aangebrand smaakte. Dit wetende dat ik zwanger ben. Stond namelijk bij opmerkingen! Belachelijk dat dit wordt meegegeven aan klanten. 8/30/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Belachelijk! Medewerkers zijn onbeschoft en niet beleeft! Eten is koud! Afhalen duurt 1 uur ipv 30 min wat belooft is. Ga hier nooit meer komen eten. Ik moet en 1 uur lang wachten op mijn bestelling en ik word slecht behandeld door medewerkers. En ondanks dat mijn bestelling super laat komt is het ook nog is koud. Zonde van mijn geld! 8/28/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Kon me eten om 21:00 ophalen moest toen nog een halfuurtje wachten en toen ik eenmaal mijn eten had was het te zoutig ik heb letterlijk alles weg gegooid.. normaal vind ik jullie helemaal top maar gister was ik zwaar teleurgesteld. 8/25/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
helemaal TOP 8/24/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Dit is geen team dat samen werkt! Als wij niet zelf naar de keuken waren gelopen om te vragen hoe het nou zit met onze bestelling hadden we het eten nooit gehad (dat ook al betaald was) En de parkeer meter tikt vrolijk door. Wij komen hier niet meer. Ben zeer benieuwd naar jullie feedback op deze opmerking! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestel je een uur vooruit en dan moet je alsnog een kwartier wachfen, jammer 8/21/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb uiteindelijk 25 minuten langer moeten wachten, dan de afhaaltijd. Mijn pasta is verkeerd gemaakt en moest daardoor een kwartier langer wachten, dan de vertraging die er al was. Mijn pasta was niet gemaakt, zoals altijd. Te veel olie en weinig smaak. 8/21/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
8/21/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was droog en niet te vreten. 45 min langer gewacht op m’n bestelling 8/17/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Altijd is er wel iets mis. Nu ook weer. Geen zout, geen chilli bij maaltijden waar wel chilli was besteld. Wel chilli bij maaltijden waar geen chilli bij zat. Geen knoflook, pasta veel te lang gekookt. Dit is echt de laatste keer geweest. 8/13/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Mijn bestelling was nog niet klaar op de gewenste afhaaltijd. Heb uiteindelijk 30 minuten langer moeten wachten. Slechte service. De website werkt ook niet naar toebehoren 8/13/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
8/12/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/12/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Op de aangegeven afhaaltijd was onze bestelling nog niet klaar. Er werd ons hele tijd verteld: Max 10-15min. En dit ging aan 1 stuk door. Gegeven moment zei de dame achter de kassa dat het nog Max 7 min kon duren. Uiteindelijk hebben wij een uur gewacht op ons eten. Wij wilde de manager spreken en de manager deed dit eerst via zijn collega’s en besloot toen zelf te komen. Heel bijdehand reageerde de manager en uiteindelijk hebben wij ons eten meegekregen. Wij zullen nooit meer afhalen/eten bij deze locatie. De service is meer dan slecht. 8/11/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Sorry maar ik heb meer dan 50 min gewacht op mijn eten. En toen ik om brood vroeg kreeg ik 2 mini stukjes. Helaas toen ik nog Ice tea peach wilden bestellen op de website stond niet beschikbaar. Uiteindelijk kreeg ik mijn eten en kon ik ook de juiste Icetea bestellen. 8/10/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3 kwarier gewacht op me bestelling 8/9/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Een half uur langer moeten wachten omdat het druk was om vervolgens thuis er achter te komen dat ik de verkeerde pasta heb gekregen. Konden we weer terug. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vapiano rembrandtplein had 1 werknemer achter de balie en die bestellingen van achter steeds moest pakken. Een grote chaos dus, lange wachttijden voor afhalen en ook voor klanten die binnenkomen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Customer service is poor. Besides that, waiting times are hilarious and no apologies from the personel, that's rudeness indeed. Quality of the food was just okay, they have cooked better before. Website is not working as it should, please review it. 8/7/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had geen bestek/geen kaas dit is al 3 x gebeurt. 8/6/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Me pasta was droog droog terwijl ik sause vroeg 8/5/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Staff needs to be doubled!!!!!!! 8/5/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ruim op tijd besteld maar pizza was alsnog niet op tijd klaar. Smaak was goed maar de pizza was koud. 8/5/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na de tweede hap zat er een haar in het eten 8/3/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ter plekke nog een uur gewacht op mijn bestelling, vervolgens ook nog iets anders gekregen dan wat besteld was. 8/2/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
I ordered from the website and my order was supposed to be ready at six, but I had to wait an hour in the restaurant for my order to get ready 8/2/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Zoutloos, harde pasta, geen chilli zoals gevraagd, pesto zat er niet bij. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/30/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was niet te vreten :) beide bakken de prullenbak ingepleurd 7/30/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb meer dan 3 kwartier langer gewacht op mijn eten. Om eindstand een pasta te krijgen met verbrande kip. 7/29/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten de risotto was niet lekker, en de tiramisu ook niet. Ik weet dat ik heel laat heb besteld, en misschien was er geen tijd ofzo. De tiramisu was gewoon slap en de risotto zat haast geen smaak aan. Is niet om jullie af te kraken maar zoveel jaar terug was Vapi echt velen malen beter. 7/29/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/28/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Was 20 min after the requested time done 7/27/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
7/27/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Geen knoflook gezet?! 7/24/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pasta zach er niet uit !!! 7/24/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/23/2021
Vapiano 3 stars after 2130 reviews
Vapiano