Reviews


4 stars after 308 reviews
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veelste grote stukken kip 6/21/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Carbonara (was gebakken eierdooier geworden. Misschien te lang op hoge vuur gekookt.) 6/17/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/15/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/12/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Gekozen afhaaltijd 21:00, maar kreeg mijn eten 21:25. De kwaliteit van het eten was ook ooit beter.. Daarnaast had ik 1 hele andere pasta die ik niet besteld had. 6/10/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had besteld online en ophalen om 18:45, kwam het ophalen was het nog niet klaar, mensen die later bestelde aan de kassa kregen veel eerder hun eten! En ik zat 40min te wachten... Erg vervelend 6/7/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het lag netjes en op tijd klaar bij het afhalen. En ik heb weer heerlijk gegeten! 6/7/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestel hier altijd, maar deze dag was dramatisch! Risotto besteld, wat een waterig papje was en geen paprika bij. Leek net zomer en werd een zwemparty in mijn risotto gehouden. Pasta carbonara salmone besteld met extra chilo. Geen enkel pitje of kruimeltje chilipeper in te bekennen, wel extra betaald natuurlijk. Gebeld en toen moest ik een mail sturen. Ik ben nog in afwachting van een reactie. Besteld sinds de opening, normaal goed te spreken over vapiano den haag, maar deze keer was het echt niet lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
I was very disappointed with the quality of the food I ordered at 12 noon on 5 June 2021. The carbonara sauce was not fresh and the prosciutto et funghi pizza was very bland. The food was not ready at 12 noon despite my specifying this as the pickup time. 6/5/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
kwaliteit maaltijd ver beneden norm die we gewend zijn 6/5/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Smaak was anders dan normaal. Viel tegen. 6/4/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/3/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
I had carbonara pasta. It felt like the sauce was dried out. Sorry to say.. But it wasn't made with love. Also did I emphasise explicitly to add salt and pepper. I only tasted the pepper. But no salt 😑. Quite disappointed about the quality of the food. Ever since you guys are open again after the 2nd lockdown. It just feels as if the quality of the food being made went down. It is sad. Because I use to eat Vappie a lot before the pandemic. Hope to see somehow some what improvement in the making of food. 6/2/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Noooooit zo een vieze pasta gegeten ,dit ben ik echt niet gewend van vapiano 5/31/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helemaal top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Als je ophaalt dan sta je in de zelfde rij als bestellen waardoor de pizza lekker lang in een warm houd la licht. Ofwel een koude slappe pizza krijg je mee naar huis. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb 50 Minuten gewacht op mijn eten, het restaurant had totale chaos en geen overzicht over de bestellingen. Ronduit dramatisch. Bestellingen verkeerd gemaakt en bij aankomst thuis ook nog eens helemaal verkeerd. Uitermate teleurstellend voor bijna €40 aan pasta. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pasta scampi e spinazi was soppig en niet goed van smaak. Room leek wel niet goed. Ik heb gemaild maar nog geen reactie ontvangen. 5/26/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb per mail meteen een klacht ingedient omdat mijn bestelling niet is gemaakt zoals ik had aangegeven. Helaas niks meer vernomen. 5/25/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Was niet te vreden met wat we kregen. 5/25/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We komen hier echt veel ,maar kwaliteit gaat achter uit 5/24/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Kan drukte niet aan 5/24/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/5 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1 uur en 15 minuten op mijn bestelling moeten wachten. Vind ik onacceptabel. 5/22/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lang moeten wachten en dan komen we er later achter dat ze de verkeerde pasta hebben gemaakt 5/22/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was koud en pasta niet goed gekookt helaas. Was nog hard. 5/21/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/21/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Kan beter. Medewerkers dienen de opmerkingen die klanten bij hun bestellingen doorgeven, goed te lezen. Ik had specifiek gevraagd om bij twee pasta’s GEEN spinazie te gebruiken. Helaas is er vooralsnog spinazie in onze pasta gebruikt. 5/20/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De pasta was niet gaar en smaakloos. 5/20/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kaas apart is een heel slecht idee, na het eten vond ik de zakjes in de tas... 5/18/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/15/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
was allemaal lekker, alleen ipv rode pesto pasta kregen we groene pesto pasta. kwamen er pas in hotel achter. 5/15/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Medewerkers waren heel onbeschoft en onbehulpzaam. Geen respect naar de klant en heb het eten 30minuten later gekregen dan de aangegeven tijdstip. 5/15/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling klopte niet. Kreeg de verkeerde pasta en geen brood (wel aangevinkt) 5/14/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
They forgot to put mozzarella cheese, even though I paid extra. 5/13/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Was echt d r a m a ! Eten smaakte na niks, 3 uur van te voren besteld. Alsnog 20min gewacht. Erna geen bestek meer moest ik nog terug na huis om thuis te eten. 5/13/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pasta was niet helemaal gaar. Er zat nog veel zetmeel op, dat was zo zonde van de smaak. Niet wat ik gewend ben van ze. 5/12/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was te vettig en daarbij kreeg ik ook de verkeerde eten. 5/11/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Extra betaald voor bepaalde toppings, maar al voor de zoveelste keer niet in de pasta toegevoegd. Elke keer bij thuis aankomst voor verassing komen te staan. Echt vreselijk!!!!! 5/10/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb nu voor de derde keer achter elkaar een nare ervaring met vapiano buitenhof. Op 24 april heb ik 2 pastas besteld in de zaak zelf eenmaal thuis blijkt er bacon in te zitten dit terwijl wij vegetarisch zijn. Mijn dochter van 6 en ik hadden gehoopt op een fijne avondmaaltijd uiteindelijk stond ik toch in de keuken. Contact opgenomen met de vestiging gaf aan dat ik bij mijn volgende bestelling het als opmerking moest aangeven en het dan in orde zou komen. Gister opnieuw via de site besteld 1 uur en 15 minuten van te voren besteld dat ik om 21.15 3 pastas kom halen. U kunt begrijpen dat je na 2,5 uur rijden vanuit duitsland je uitkijkt naar je maaltijd en thuis kan nuttigen zodat je de week weer kan starten. Aangekomen in de zaak was het weer een antiliaans feestje zoals altijd luidde muziek bestelling was niet klaar liepen weer uit. Kregen bestelling mee en eenmaal thuis tot de ontdekking dat ik een pasta mis. Geirriteerd neem ik weer contact op en de dame in kwestie overlegd in het papiaments met de jongeman. Ik kon een pasta komen halen het was inmiddels al 22.15 daar verwachtte uw personeel dat ik weer met mijn dochters richting de zaak zou rijden om de pasta op te halen. Ik vroeg aan de leidinggevende of het mogelijk was om morgen het te komen halen omdat het tijdstip het niet toeliet. Hij gaf me aan dat dat niet kon en ik voortaan beter mijn bestellingen moest nakijken gezien het al 3x is misgegaan met de woorden take it or leave it. De bestelling die ik had meegekregen was zelfs ook verkeerd gemaakt de pepers zaten in de verkeerde pasta in dat van mijn dochter. U kunt begrijpen dat vapiano buitenhof echt onder de maat presteerd en dit is niet de eerste keer. Maar de brutale houding was de druppel. Kan best begrijpen dat je het in de zaak gezellig wilt maken en een sfeer wilt hebben. Maar zo met de klant omgaan daar waar de fout geheel bij het personeel ligt was de druppel! Ik heb fotos van de pasta gemaakt en de bestel bon waarbij je ook kan zien dat het niet is bereid hoe het zou moeten zijn. 5/10/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
pasta was hard en aan elkaar geplakt. Daarnaast waren beperkte varianten pasta beschikbaar. En de kaas die je meegeleverd kreeg was veel minder dan wat je gewend bent om te krijgen. De spinazie was ook erg weinig. Had pasta scampi spinazie. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten had geen smaak. Erg jammer aangezien we vaste klanten zijn en het eten normaal gesproken lekker is. We betwijfelen om de volgende keer weer bij jullie te bestellen, na het eten hadden we ook buikpijn. Jullie verliezen vaste klanten, het is niet wat wij gewend zijn. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was voor de 2 keer niet conform wens en pasta was te zacht gekookt. Jammer! 5/8/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ETEN VEEL en VEELSTE LAAT KAAR , super droog , gevraagd om extra roomsaus en extra pasta maar in plaats daarvan een droge pasta gekregen , (wel voor de extra’s betaald) 5/8/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Dit was zeer en zeer zeker het slechtste eten ever, ik kreeg bij 1 van de 3 pasta’s die ik bestelde maar een halve portie, in de andere pasta kip zaten er maar 3 kip stukken & de pizza die ik bestelde was overspoeld met olijven en rucola heb het niet eens gegeten. 5/8/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2021
Vap Den Haag Buitenhof Buitenhof 45-51 070 870 1468
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/7/2021
Vapiano 3 stars after 2002 reviews
Vapiano