Reviews


4 stars after 21 reviews
Vapiano Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk! Goed op smaak en goede porties. Personeel was ook vriendelijk. 1/23/2024
Vapiano Groningen Poelestraat 18 050-8701213
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/24/2023
Vapiano Groningen Poelestraat 18 050-8701213
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Verkeerd gegaan se bestelling en liep een muis in de afhaal keuken 12/12/2023
Vapiano Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2023
Vapiano Groningen Poelestraat 18 050-8701213
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Veel te lang wachten…. 10/26/2023
Vapiano Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/22/2023
Vapiano Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/15/2023
Vapiano Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/9/2023
Vapiano Groningen Poelestraat 18 050-8701213
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zonder ui besteld, maar was met ui. Fusili spelt zat vol met normale penne. Drie garnalen in een gerecht. 9/18/2023
Vapiano Groningen Poelestraat 18 050-8701213
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ze waren helaas de kaas vergeten op de pasta This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/17/2023
Vapiano Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was een kwartier later klaar dan aangegeven en in eerste instantie was de serveerder een deel van de bestelling vergeten (kreeg wel direct excuus en was snel opgelost omdat ik het direct had gechecked) . 8/25/2023
Vapiano Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2023
Vapiano Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was niet compleet, en konden geen nieuwe sturen. Heb nu een nieuwe moeten bestellen, zeer slechte service! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/30/2023
Vapiano Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super spange gamberetti e spinaci hier! Ze hielden het eten zelfs warm voor ons bij afhalen erag Lief 2/23/2023
Vapiano Groningen Poelestraat 18 050-8701213
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen en afhaal waren prima. Alleen de mild chili is nog steeds behoorlijk pittig. Dit mag wel wat minder voor mild. 2/18/2023
Vapiano Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ik werd goed geholpen en het eten was heerlijk 1/30/2023
Vapiano Groningen Poelestraat 18 050-8701213
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
Vapiano Groningen Poelestraat 18 050-8701213
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Vapiano Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestek bijbesteld en niet gekregen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Vapiano Groningen Poelestraat 18 050-8701213
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heel tevreden over de bestelling maar helaas ontbrak 1 vd ingrediënten. 6/2/2022
Vapiano Groningen Poelestraat 18 050-8701213
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
eten was lauw 5/12/2022
Vapiano 3 stars after 2057 reviews
Vapiano