Reviews


4 stars after 38 reviews
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/18/2021
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Waarom kan ik de vegan opties niet bestellen bij de online afhaalservice? Erg jammer! 9/18/2021
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
er zat een heel lief briefje bij:) 9/4/2021
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke medewerkers. Oke eten. 8/30/2021
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had bij de salade aangevinkt zonder kaas en heb dat zelfs nog in de beschrijving gezet. Uiteindelijk had ik een salade vol met kaas waar ik thuis pas achter kwam. Dit was de eerste en zeker de laatste keer dat ik bij jullie besteld heb! 8/26/2021
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wéér was iets wat ik besteld had niet meer op voorraad. Doe hier iets aan! 7/20/2021
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/19/2021
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
The full grain pasta is awful, would not recommend getting. The normal one is fine. 7/5/2021
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Though taste was amazing as always however cheese was too less this time. 6/19/2021
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/8/2021
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/1/2021
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was gewoon wederom wat ik van Vapiano gewend ben. 5/18/2021
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Gluten vrije pizza is wat klein en niet een hele goede basis (beetje droog), maar wel fijn dat het er is 5/7/2021
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/30/2021
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Reeds gebeld over onze bestelling.. 4/19/2021
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij beide gerechten extra kaas besteld a €2,50 en niet gekregen. Ook ontbrak er gorgonzola bij een gerecht. 3/30/2021
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2021
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten smaakte niet zoals normaal, vond het erg tegenvallen.... 3/25/2021
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2021
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I had a hair in my food. Didn’t eat it after that’s. Sadly wasted that pasta 3/18/2021
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit van het eten was matig, niet smaakvol genoeg. En de bestelling werd gewijzigd, omdat er geen voorraad was. Maar Vapiano kennende, kan het elke keer anders smaken vanwege een andere kok die het eten staat te bereiden. Maar voor zo’n vrij dure bestelling, vind ik dat men echt veel meer aandacht mag geven aan het bereiden van oa de pasta. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Och zo gemist, was heerlijk en fijne service This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk. Goed verzorgd in degelijk materiaal. Zeker voor herhaling vatbaar 💕 2/27/2021
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2021
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2021
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/5/2020
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2020
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De prijs vd pizza is bij afhaal even duur als in het restaurant, echter is die pizza in het restaurant een x groter. 11/28/2020
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling ging heel snel en het eten was heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super!!!!!! Echte aanrader 🤗 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gelukkig is na een bericht aan de webcare de bestelmodule gefixt en kon ik eindelijk weer eens genieten van een pizza van mijn favoriete keten. Ik had besteld met afhalen om 18:00 maar doordat ik eerder was hebben ze gelijk de pizza in de oven gedaan en kon ik het eerder meenemen. Super service zoals ik gewend ben. 9/1/2020
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers eten, zoals we van Vapiano gewend zijn! 4/14/2020
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/14/2020
Vap Groningen Poelestraat 18 050-8701213
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2020
Vapiano 3 stars after 2130 reviews
Vapiano