Reviews


3 stars after 701 reviews
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Zo slecht, wordt nooit opgelet naar de opmerkingen en kan nergens mijn klacht indienen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas had de pasta geen spinazie en mini salade harde stukken sla en alleen wat enkele tomaten. 6/8/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Waardeloos 6/8/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bestellen ging makkelijk,eten was heerlijk. Lekker warm, alleen op locatie duurde het heel lang. Ik snap niet waarom ik tijden moet aangeven hoelaat ik mijn bestelling kom ophalen en vervolgens moet ik toch 3 kwartier tot een uur erop wachten. En een medewerker die verkeerde informatie geeft, dat ze een bepaalde pasta helemaal niet hebben. Niet eens dat het op is, maar dat ze dat helemaal niet aanbieden. En vervolgens ga ik het in het restaurant vragen en de medewerker daar zegt dat het er juist wel is. Dus moest deze medewerker het door gaan geven op de afhaal afdeling. Waardoor het leek alsof ze heel mijn bestelling opnieuw gingen doen. 6/8/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik heb 3 pasta´s afgehaald en speciaal extra betaald voor een pasta MET spinazie. Helaas zat er geen spinazie in de pasta. 6/7/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Veelste langzaam , je wacht veelste lang 6/7/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/5/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestel normaal graag maar vandaag was zeer onplezierig. Moest ten eerste langer wachten dan aangegeven heb nog een extra half uur moeten wachten. Daarnaast was de bestelling ook nog eens fout. Het is maar dat ik al thuis was en het 20 minuten rijden is anders was ik terug gegaan. 6/4/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/4/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tiramisu vergeten mee te geven! Haal meestal bij Binnenrotte (Rotterdam) af, daar is je pasta bakje voller en risotto maar voor derde. Hier bij plaza (Rotterdam) was de bakje met pasta veel minder maar de risotto wel weer goed. 6/4/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Aangegeven tijd was het niet klaar. 40 minuten gewacht. Tot dat ik zelf 2x heb gevraagd of het klaar was en toen was het allang klaar. Als k zelf niet had gevraagd of het klaar was zou ik daar nog een uur zitten. 6/4/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Meer dan 30min moeten wachten op het eten. Eten was ook niet zoals ik het gewend ben. Had gekozen voor chili hot, maar had vervolgens alleen maar 3 stukjes chili terug gevonden. Ook de kipfilet leek niet te zijn meegebakken, omdat de kipfilet heel droog was en er geen saus op te bekennen was. Verder had de pasta ook niet de gaarheid die ik gewend ben. Heel teleurstellend, zeker na zo ontiegelijk lang wachten! 6/3/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/3/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/2/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijkkk 6/2/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wat een belachelijke vertoning vandaag, ik bestel regelmatig bij Vapiano en ben altijd tevreden maar vandaag sloeg werkelijk waar helemaal nergens op. Ik plaats om 19:00 een online bestelling voor take away, afhaaltijd 19:30 prima alles netjes in orde bevestigingsmail ontvangen. 19:25 in de winkel aangekomen te Rotterdam Plaza, drukke boel dus bestelling was nog niet klaar maar kon alvast afrekenen zo gezegd zo gedaan. Ruim 3 kwartier in de winkel staan wachten, om 20:15 toch maar even gevraagd waar mijn pasta bleef (1 pasta gerecht ...). Werd in de keuken gecheckt, krijg ik het volgende antwoord: ‘uw bonnetje is kwijtgeraakt in de keuken, maar we kunnen nu een nieuwe pasta maken dan is die over 5 minuten klaar en krijg je een gratis drankje ter compensatie’. Te belachelijk voor woorden om een drankje aan te bieden (het parkeergeld voor de wachttijd was zelfs duurder dan het drankje) en nog te verwachten dat ik betaal voor m’n bestelling, uiteindelijk na weer 5-10 minuten wachten mijn geld teruggekregen en zonder pasta mijn weg vervolgd. Hier bestel ik zeker nooit meer. 6/2/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/1/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
I had to wait 35 minutes extra, because my order wasn't ready at my requested pick-up time, but the food was great though. 6/1/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/31/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lang wachten 5/31/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/31/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/31/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Site werk niet helemaal goed op mobiele telefoon En in de Pasta Pesto rosso zat geen spinazie , was wel extra besteld en voor betaald 5/31/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
kanker slecht This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was iets te zoutig, maar wel heel erg lekker! 5/29/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was droog, terwijl ik een tijd heb aangegeven heb ik 20 minuten moeten wachten, brood zat er niet bij terwijl ik dat wel heb aangevinkt. Drinken die we besteld hadden mochten we zelf pakken maar de drinken die ik wilde was er niet eens. We hebben er niet van kunnen genieten. 5/29/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wat een slechte service bij de Vapiano Rotterdam plaza! Ik bestel regelmatig bij Vapiano maar ik ben nog nooit zo slecht geholpen geweest. Ik heb een pasta tono pomedori bestel om het rond 20:15 op te halen en om 20:45 was het nog steeds niet klaar! Daarna kreeg ik te horen dat ze geen tonijn meer hebben! Schandalig! Ik heb een uur gewacht en ben uiteindelijk naar huis gegaan zonder pasta! Dit heeft mijn dag verpest! Ik hoop snel dat er word gereageerd op dit bericht. Ik verwacht een excuses en eventueel een goedmakertje. 5/29/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/29/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/29/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/29/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestellen gaat makkelijk maar het afhalen is echt rommelig geregeld en niet echt coronaproof, je moet telkens opnieuw vragen of de bestelling al klaar is omdat ze de bestellingen die in de winkel worden gedaan met nummers oproepen maar de website bestellingen niet. 5/29/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1 uur moeten wachten in krappe ruimte met te veel mensen zonder ook maar een verplichting tot het dragen van het masker. Daarnaast was het eten helaas koud en smakeloos. Verbetering zou zeer gewaardeerd zijn. 5/28/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/28/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ruim 40 minuten moeten wachten op mijn bestelling. Niet OK. Mijn pizza erg vet, glutenvrije pizza van mijn vrouw vond ze erg lekker. Website werkt niet goed, update wanneer iets gereed is om af te halen, werkt niet. Al met al geen goede ervaring, geen aanrader helaas. 5/28/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Je besteld extra garnalen, betaald ervoor en vervolgens zitten er maar 3 of 4 in. Meerdere keren voorgekomen dag de bestelling niet volledig is. Teleurstellend. 5/28/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ben allergisch voor champignons en kreeg paar stukjes erin wat niet de bedoeling is en k weer met uitslag loop. 5/26/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
The pasta was really bad and it was really busy. Really a waste cause usually they are very good. 5/25/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had besteld om 19:30 op te halend. Helaas krijg ik mijn eten een uur later pas zonder mededeling. Toen ik hiernaar vroeg werd verteld dat het dan pas gemaakt werd. Geen service. Ook verder geen compensatie gehad. 5/25/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik moest 15 min extra wachten op mijn bestelling. Mijn pasta carbonara was droog !!! 5/25/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/24/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/24/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Online besteld maar alsnog 40 min moeten wachten bij het afhallen 5/24/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was droog. Kwaliteit van het eten is heel erg achteruit gegaan. 5/24/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De manier van handelen als het uitloopt is echt verschrikkelijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was niet te eten sorry This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik moest om 22:30 mijn eten ophalen , deze was echter om 22;50 pas klaar. Thuis aangekomen leek de pasta niet gekookt te zin , het eten was super droog geen saus terwijl wij om extra saus hadden gevraagd en hiervoor betaald hebben. Daarnaast zat er ook te veel Chilli in en geen kaas overheen. Was een grote teleurstelling. 5/22/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Om 21:45 eten online besteld. 22:30 ophalen zoals aangegeven. Om 22:30 was de bestelling nog niet klaar. 22:45 ontbrak er 1 pizza waardoor ik weer moest wachten. Om 23:00 pas alles compleet gekregen. Slechte service. Hoe moeilijk kan een bestelling aflezen zijn?? Credits naar de jongen achter de balie en zijn geduld. 5/22/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Betaalt voor extra spinazie maar gewoon precies niets gekregen. 5/21/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele droge pasta. Kip was veel te zoutig. Grote teleurstelling. 5/21/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Verkeerde bestelling gekregen, maar wel vervangende pasta ontvangen 5/21/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik moest bijna een uur wachten op me eten om daarna te horen dat ze het nog niet hebben gemaakt 5/21/2021
Vapiano 3 stars after 2002 reviews
Vapiano