Reviews


3 stars after 497 reviews
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/22/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/21/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/16/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Te veel pasta en geen saus. Ik had meer kip gevraagd en ook nog bijbetaald en niks van gekomen. Kip was letterlijk 1/8 van heel mij bakje pasta. Jammer genoeg is vapiano alleen te vertrouwen als je in het restaurant bent dan als je bestelt en ophaalt. Dit was de 4de keer dat het eten zo slecht was. JAMMER! Nu weet ik dat er sierpaarden zijn en werkpaarden. Fijne dag en voor niks 61 euro uitgeven. 5/15/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wilde geen champignons op mijn Alfredo, wat je dan krijgt is droge pasta met een beetje kip en klein beetje kaas. Geen saus niks zeer slecht. 5/13/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/6/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had betaald voor extra kip en extra pesto erin, heb dat dr beide niet bij gekregen echt jammer. Het eten was wel echt lekker 4/22/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was niet op smaak geen zout en knoflook en ui 4/15/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Site liep vast na betalen. Eten was niet zoals het altijd was. Carbonera was droog en smaakloos… This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pesto met Ossenhaas beef besteld maar zat er geen beef in 4/6/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pasta was zo goed als droog super weinig saus 4/6/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta was DROGER dan DROOG! Betaald voor EXTRA pasta en EXTRA room. Was niks extra’s aan die room!!!! Zonde van mn geld. Dit doen jullie ALTIJD! Je ziet zelf toch ook wel dat het te f$#£*ng droof is!??? 4/4/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen pesto/roomsaus, geen zout, droge pasta 3/29/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling niet compleet, betaald voor extra paprika’s en cherry tomaatjes, maar niet erbij gekregen. Heel weinig pesto en kip gekregen en er zaten hele knoflookteentjes in de pasta in plaats van fijngesneden knoflook. Dit is al de zoveelste keer dat het mis gaat tijdens afhalen. Dus dit was ook gelijk de laatste keer. 3/23/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/23/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Order was on time !!!!!! And the pizza's were delicious......... 3/21/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Brood was oud en vreselijk zout 3/21/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Stond al precies op tijd klaar. Ik vroeg om extra kaas en ook echt extra gekregen. Zo lief. Was lekker! 3/13/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en snel 3/9/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten is prima, maar wij hebben extra betaald voor vegan kaas die vestiging Rdam Plaza niet eens had. We kregen hier normale kaas voor in de plaats. Waar betaal je dan extra voor? En niet eens van tevoren melden terwijl ik ze nog aan de telefoon had om te vragen of de bestelling goed binnen was gekomen. Oplichterij en niet klant vriendelijk. Heel vervelend als je ergens je geld uitgeeft. 3/5/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas miste er onderdelen van de bestelling en zaten er verbrande pijnboompitten in de pasta. Bij de take away nog lang moeten wachten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The pasta was very overcooked, did not have a bit at all! We were frequent customers but not anymore...hopefully something gets done.... 2/26/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Wij hebben 2 pasta’s besteld waar we al direct na eerste hap spijt van kregen. Dit was geen pasta maar eerder room soep. Er zat zo veel room in beide pasta’s (2 verschillende) dat het gewoon niet eetbaar was. Bovendien waren ze vergeten de ingrediënten toe te voegen waarvoor wij extra betaald hadden. Hier kwam ik na wegrijden achter. Zonde van mijn geld. En ik zal iedereen dit afraden. Wellicht beter daar te eten, want dan kan je het direct teruggeven. 2/26/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit prijs verhouding niet waard, heel prijzig, al helemaal voor afhaal, en jullie hebben anno 2024 niet eens vegetarisch kaas optie, jammer. Website paar x vast gelopen en afhaalbevestiging pas ontvangen toen ik afgehaald had en thuis was This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De groene smaak die er voorheen in zat is nu niet meer...jammer van de nietjes in je eten kaas en brood. Je scheurt het zakje open biven je eten en een nietje door je maagdarmkanaal van een kind is levensgevaarlijk!! 2/20/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service. Vriendelijk personeel en denken echt met je mee! smaak uiteraard ook goed. 2/19/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pasta was heel zacht en plakkerig, ook was het niet goed geroerd en zat er weinig spek in 2/19/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het lijkt erop dat er minder ingrediënten gebruikt worden in de pasta. Daarnaast was de pasta te lang gekookt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4x gamberetti e spinaci besteld. Alle 4 de pasta's hadden weinig smaak, veel te weinig roomsaus en te weinig pesto vergeleken met normaal. Jammer want heb er bijna 70 euro aan uitgegeven. 2/8/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De website gaf aan in te loggen alleen ik kon nergens klikken om in te loggen tijdens het bestellen. Daarnaast kon ik mijn piggy punten ook niet ergens toevoegen of dat mijn punten zouden worden toegevoegd was ook geen keuze. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was een drukke avond This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/1/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Gister helaas de vieste pasta ooit gegeten. Alle pasta’s waren super flauw, geen smaak te bekennen. De chili peper ontbrak bij alle pasta’s. De pasta’s waren papperig, alsof het veels te lang gekookt was. De kaas was oud en hard en het brood ook.. en dat voor €73,40.. Ik kom er in ieder geval nooit meer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1/27/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had pasta met gamba en spinazie We schrokken dat er op 1 hand te tellen 4 gamba”s zaten en nauwelijks spinazie, bij uitzondering 4 stuks kleine bladeren. Dit is normaal gesproken mijn favoriete pasta van de vapiano maar vanavond was het erg teleurstellend! Zo jammer dat de kwaliteit en helemaal met de prijs vergelijking erg is gedaald! 1/25/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1 of the 5 pasta was okey. The rest were too watery or not cooked well. The chicken wasn’t cooked long enough and it looked like it was made in a hurry. 1/20/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Saus was helemaal in de pasta gaan zitten. De verhouding extra saus en pasta was niet goed. Zet gwn genoeg saus man pff vermoeiend dit. Dus je moet kiezen tussen extra saus of extra pasta maar beide is niet te eten. En als je alleen extra saus neemt is het ook weinig saus. Meer saus aub! 1/19/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/19/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/17/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sorry, maar de pasta was zo droog & zo smerig, ook had het helemaal geen smaak vond het echt zo een zonde want ik hield zo erg van jullie pasta’s. Ik kom voorlopig niet meer 1/15/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza 1/4/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta bolognese was zeer slap smaakte meer naar pap 1/2/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was 15 min te laat klaar 1 pasta zou met kip roomsaus paprika en walnoten zijn alleen zat hier de walnoten niet in. Alle andere pasta was de chilli ook vergeten 1/1/2024
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2023
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Alles wat extra heb genomen niet gekregen 12/28/2023
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Nagevraagd als mijn eten klaar was, mw. gaf aan nog 5min. Hierna gaan zitten, mw. is het eten gaan halen maar bracht het naar de keuken. Na 15min terug gegaan gevraagd om mijn eten, haalde zij het dan uit de keuken. Eten stond al 15min in de keuken. Pasta was niet goed gekookt. 12/22/2023
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was nogal flauw en zaten ingredienten niet bij die ik wel had gevraagd. Brood was erg droog en maar 2 sneetjes. 12/21/2023
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Personeel vriendelijk. Koelkast was kapot, daarom geen toetje, kan gebeuren. Geen volledige refund gehad, plastic toeslag dat betaald kon niet retour. Dat laatste heb ik gedoneerd. De pasta was te lang doorgekookt waardoor het rubber was geworden. Ik n had een salade met balsamico dressing, dat was meer een bruinige dressing met veel water, mijn salade zwom er letterlijk in. Voedsel kwaliteit gaat achteruit… 12/19/2023
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bij afhalen moet ik nog 18 min wachten en de eten was niet hoe ik heb het besteld , dat is heel jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/17/2023
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/17/2023
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
12/15/2023
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Brood besteld en voor betaald maar 1 ipv 2 porties gekregen. Om 16u voor 1715 besteld maar kwartier later plas klaar.. verhouding prijs kwaliteit niet meer wat het geweest is helaas 12/15/2023
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta was droog, geen smaak zonde van me geld 12/14/2023
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dubbele betaling bij enkele bestelling. Tweemaal foutmelding website direct na betaling. Door de manager keurig en snel opgelost, waarvoor hulde. 12/14/2023
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2023
Vapiano Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website werkte niet goed, liep vast na betaling. Daardoor wist ik niet of de order geplaatst was of niet. Verder top!! 12/14/2023
Vapiano 3 stars after 2057 reviews
Vapiano