Reviews


3 stars after 326 reviews
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Very judgemental service lady. She may thought I am thief. 6/11/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had betaald voor bestek, ik ging de trein in en heb het besteld om in dr trein te kunnen eten. Er is geen bestei gezet en tot ik thuis kwam was het koud.. 5/29/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Order did not come trough even though I paid. Employee was pretty clueless about it. 5/15/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta was droog, en de pasta was super erg doorgekookt was op pap leek. Super jammer, overig zijn ze heel gierig met garnalen. 5/14/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer slecht, onvriendelijk personeel die alleen engels praat en dan als je met kinderen rijst en vooraf voor de kinderen besteld en voorjezelf daar een drankje doet nog durven zeggen dat we daar niet mogen consumeren...de kids omg... 5/4/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer slecht. Pick up balie was onbemand,niemand die je groet of aanspreekt..en dan ook nog aangeven dat je to go niet mag eten..terwijl je ooo een drankje doet. De to go was voor kinderen vanaf de trein al besteld die honger hadden en om de wachttijd te verkleinen. Erg jammer. Hele slechte onbegripvolle service voor een gezin. 5/4/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik miste alleen de chili in het eten. Verder was deze goed te eten! 4/29/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Opzich was het lekker, alleen saus van uit het bakje gaan lekken en daardoor zat alles onder. Eenmaal thuis ook aan de diaree van het eten… This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Had eten besteld om 19:00, was een stuk later pas klaar, had bestek erbij besteld en voor betaald om te kunnen eten in de trein, dat zat er dus niet bij!! Twee uur later kwam ik thuis, eten KOUD natuurlijk en toen ik naar mijn eten keek miste te pijnboompitten en room waar ik OOK voor betaald heb… mooie zaak dit 4/22/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was kennelijk niet goed doorgekomen, waardoor met haast een pasta gemaakt is waar deels ingrediënten die wel besteld waren in ontbraken. Slordig, ben ik niet van deze VaPiano gewend. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een slechte pasta! Totaal geen smaak echt teleurgesteld en dan moet je nog €0,25ct betalen voor 2 sneetjes brood Hahah laatste keer dat ik bij jullie bestel wat een teleurstelling 4/20/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/20/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Saus lag overal in de zak. Salade was heel erg karig en niet zoals ik gewend ben. Super teleurgesteld eenmaal thuis aangekomen 4/15/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
The boxes were covered in oil. In the dish that was ordered without Cherry tomatoes, were a lot of them. We ordered three sets of cutlery and didnt get even one. No napkins were included and there wasnt an option to order them. The pizza Margherita had barely any cheese on it. The whole deal was pretty disappointing and will not be ordering again. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker! Normaal gesproken kom ik niet in Utrecht, maar in Den Haag. Maar sinds covid smaakt het in Den Haag helemaal nergens meer naar. Ze mogen daar les krijgen van de kok die gisteren mijn pasta heeft bereid. Heel smaakvol en met voldoende saus, zoals het hoort. 4/11/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website gaf foutmelding eerste paar keer. Eten had amper saus :( Niet gewend van Vapiano. 3/28/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik werd na de betaling niet teruggestuurd naar de website en het duurde lang voordat ik de bevestiging kreeg. Heb eerst nog maar even gebeld of het wel goed was aangekomen. Toen ik op mijn afhaaltijd daar kwam moest ik nog 15 minuten wachten. Pizza was in grote rare stukken gesneden. Niet handig als je dit in een hotel moet eten 3/28/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta was niet te eten, zo droog en heb gewoon buikpijn gekregen. Normaal eet ik hier en krijg ik mijn pasta altijd anders. Weet niet waar t mis is gegaan? 3/22/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik krijg altijd een error als ik bestel. Echt een 4xx error geloof ik dus de hele pagina wordt niet geladen. Altijd. Deze keer gelukkig wel een mail ter bevestiging. Website zelf is OK maar niet super. Eten was goed en personeel vriendelijk! 3/21/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
service was verschrikkelijk. eten koud. verkeerde pasta gekregen. ik ben woedend 3/19/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb mijn toetje niet meegekregen in mijn bestelling.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Had de pizza's voor een bepaalde tijd besteld maar toen ik kwam afhalen, moesten ze nog beginnen met bakken. Gelukkig duurde dat niet heel lang. Verder was alles perfect, de pizza's waren overheerlijk en heel rijkelijk belegd! 3/15/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op het tijdstip dat ik gekozen had was mijn bestellig al klaar. Ik ben goed geholpen, personeel was vriendelijk. 3/11/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was koud duurde lang en er zat op de pasta’s erg veel ui was niet lekker. Ook het brood ontbrak maar omdat we weinig tijd hadden zijn we niet meer terug gegaan. 3/11/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beide pasta’s zijn niet zoals besteld. Extra garnalen ontbraken. Ipv geen tomaat hebben zij geen pesto en spinazie erbij gedaan. Erg teleurstellend. 3/9/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Weinig kaas Weinig chili (ik had chili hot besteld) Kip niet doorgebakken Zaten geen walnoten in de gorgonzal e noci pasta 2/28/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Website werkt heel raar. Service was zoals gewoonlijk altijd hetzelfde meestal is het heel lang wachten. En het eten was niet goed jullie moeten wat de de taart doen het is een mousse taart geen chocolade taart met echte cake erin. Pasta was niet lekker. 2/28/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Payment didnt work, no worker knew about order and food was cold. Took 20 minutes longer even though i came on time 2/27/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The food is fabulous. But the redirection page after payment is not working, making you panic if the order has completed successfully. Also it's difficult to find the right button to say where to order for the right location. There's no button under "takeaway" for the one in Utrecht. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Order did not go through so we left This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Weinig eten voor het geld. Betaal liever dan meer voor een volle maaltijd waar ik vol van zit. €17 euro voor minder dan de helft van een bakje is belachelijk 2/24/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb 10 minuten voor een lege balie gewacht, terwijl ik een online bestelling had geplaatst voor een bepaalde tijd. Prima dat het misschien even duurt maar communiceer dit dan en zorg dat er altijd iemand achter die balie staat. Mijn eten was koud, heel veel ui en ontzettend vies. 2/24/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. Mooi verpakt en bleef goed warm. Bestellen was echt even zoeken met zoveel opties. Maar is gelukt! 2/22/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/22/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza online besteld en kon hier zelf een ophaaltijd aangeven maar helaas was het niet klaar toen we kwamen. Hebben een half uur moeten wachten om er thuis achter te komen dat 1 van de 2 pizza's helemaal verbrand was! Zeker geen aanrader! 2/22/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De jongen die als host was leek een beetje chaotisch. De bonnetjes lagen ook overal in zijn station. Bij binnenkomst werd mij niet gevraagd naar mijn bon of naam ik kwam namelijk een gerecht afhalen. Ik moest meteen zitten. Na ongeveer een kwartier stond ik toch maar op en vroeg of hij kon kijken of mijn eten klaar lag. Helaas was dat nog niet het geval maar bleek uiteindelijk toch klaar te staan. Niks vervelends naar die jongen hij deed ook wel zijn best maar plaats liever mensen vooraan als host die meer ervaring hebben en overzicht over de werkzaamheden. 2/21/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Je betaald tegenwoordig extra voor brood maar doen deze niet mee in je afhaalzak … is al paar keer zo voor gekomen 🥲 2/21/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
The Ideal payment link is not working properly. After I make the payment, the screen disappears and the amount is debited from my account. After nearly 5 minutes, I received the mail that the order is taken. Please try to correct this issue 2/20/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het smaakte weer prima, alleen de bestelde en betaalde kip zat er niet in. 2/19/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pasta was te kleverig. Viel echt tegen. 2/12/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Betaald voor extra roomsaus zat er niet bij! Pasta was slecht gemaakt Ik neem al jaren crema di fungi maar zo slecht was het nooit eerder geweest! 2/10/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Geen saus bij de pasta alleen olie. Heel bijzonder niet eerder meegemaakt 2/7/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb een uur gewacht op een bestelling dat niet eens bleek te klopppen met rauwe kip! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
The staff is not trained properly and not enough staff to meet the demands. And I would like to recycle plastic take away boxes. 1/31/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De portie was ongeveer 2/3 van wat ik normaal krijg en dat in combinatie met verhoogde prijzen. Daar maak je mensen niet blij mee. De website vertoont al lange tijd problemen bij het afrekenen. Er wordt namelijk een foutpagina getoond, in plaats van een bevestiging. 1/30/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel droog 1/30/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Laatste keer dat k daar bestel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden speciaal gevraagd of de pizza's gesneden werden in punten. Dat was niet echt gebeurd. Er waren wel wat lijntjes maar we moest zelf nog snijden. 1/26/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was veel te weinig. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/21/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Navigating the website was a bit complicated/confusing but eventually I got there. And during the pickup the waitress was really friendly! Thank you so much, the food was absolutely delicious 🤤 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/21/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Medewerkers in de keuken lezen de orders niet aandachtig Extra portie was vergeten en championgen toegevoegd. 1/19/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was wel lekker, maar de portie was voor mij wat aan de kleine kant. Ik moest daarna nog kipnuggets halen bij maccie. 1/17/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/17/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1/15/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkere pasta, alleen sommige delen waren heel pittige terwijl ik heb aangegeven dat ik het mild wil hebben. Verder te weinig room en heb betaald voor extra room. In prijs verhouding wat aan de dure kant. En jammer dat je nu ook moet betalen voor 2 kleine stukjes brood. Dit was voorheen gratis. 1/10/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pasta was niet te eten 1/9/2024
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3 kwartier moeten wachten en de helft van mijn bestelling niet gekregen! 12/28/2023
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was niet compleet 12/21/2023
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben een uur van tevoren besteld online en moesten alsnog wachten. Een order was compleet vergeten en de andere order klopte niet en had bijv niet de zelf toegevoegde kip en olijven. Toen de vergeten order eraan kwam zaten de zelf toegevoegde garnalen er niet in… heel slecht. 12/15/2023
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestek lag niet bij bestelling. Er was onduidelijkheid over waar bestelling af te halen (afhaal balie was gesloten). Ze waren ham en kaas vergeten op pizza, tis dat ik zelf nog controleerde anders was ik weggelopen met een pizza saus. 12/8/2023
Vapiano 3 stars after 2065 reviews
Vapiano