Reviews


3 stars after 15 reviews
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aangegeven dat ik geen tomaten wou en aangevinkt dat ik extra roomsaus en pijnboompitten erbij wou nou van beide niks terug gezien er zat zelfs helemaal geen pijnboompitten in en ik heb ervoor betaalt en dit is niet de eerste keer dat zoiets gebeurt het gebeurt meestal vaker met als je iets extra’s aanvinkt 1/24/2022
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Not tasting properly, undercooked This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten smaakte tot nu toe altijd super, helaas had ik extra kip besteld en hiervoor bij betaald en de kip zat niet door de pasta, ook zaten er maar 4 gamba’s in de andere pasta. Erg jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling was niet met alle extra's wat ik had aangegeven. Balen dat ik hier thuis achter kwam. Ook was het eten miet op tijd ivm de drukte. De bestelling werd pas gemaakt op jet moment dat ik het kwam ophalen. Het brood wat was meegeleverd was zeer droog en leek wel een beschuitje. Ondanks deze gegevens leken de medewerkers wel keihard te werken This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niks mis met de service en het eten. Maar het toetje dat ik had besteld was de houdbaarheidsdatum van verstreken. Kwam ik helaas pas achter nadat ik niet meer in de buurt was. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2022
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Risotto was droog en niet zoals ik vaker bij vapiano at. Saus was vergeten waardoor het nergens naar smaakte. Ook betaald voor extra garnalen terwijl er maar 4 inzaten. Zeer slecht. Sorry ik kan niet anders zeggen. 1/22/2022
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Geen extra kaas wel betaald. Geen extra kip wel betaald… 1/22/2022
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas was onze eten niet lekker!! Veel dingen vergeten waarvoor we betaald hadden!! Jammer 1/19/2022
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
1/18/2022
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De saus was net soep en de pasta dreef er echt in. Zó ranzig! 1/13/2022
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2022
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was goed geregeld op de site qua dit niet in mijn gerecht en dat extra! Veel opties. Thuis leek echter wel een deel van de twee gerechten in 1 bak te zitten en was onduidelijk of die nou verdeeld moesten over de twee gerechten of dat het bij 1 hoorde. Verder super 1/8/2022
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
eten was niet met zorg bereid sterk afgerafeld weinig tot geen kip in het gerecht daarentegen was er een overschot aan peper. Jammer, want men zegt dat het eten zo goed is. 1/7/2022
Vapiano Utrecht Hoog Catharijne Stationsplein 4 030 870 1489
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had via de website alle opties aangevinkt, maar geen van de opties is verwerkt in mijn bestelling. Alles wat ik er niet in wilde hebben, zat erin. Er is totaal niet naar de bestelling gekeken, heel jammer! 1/7/2022
Vapiano 3 stars after 947 reviews
Vapiano