Reviews


3 stars after 301 reviews
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer zo weinig keuze in soort pasta. Helaas was de doos van de risotto niet goed dicht gemaakt waardoor ik na een tijdje een kletsnatte tas met risotto in heel de tas had. Jammer dat je niet met je creditcard kan betalen. 10/21/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was eerder klaar dan verwacht en was makkelijk te bestellen via de website vandaar de 5 sterren. Had 2 pasta' s besteld maar beide waren niet te eten, zat bijna geen saus in, waren heel flauw en ik had gevraagd om 1 van de pasta's extra pittig te maken maar er was geen peper te bekennen. Heb meer dan de helft van beide pasta weggegooid. 10/21/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pasta arabiatta besteld met EXTRA tomatensaus omdat ik weet dat in de normale portie altijd weinig tot geen saus bij zit(bij bezorgen/afhalen). Uiteindelijk weer geen extra saus bij gekregen. Mn pasta hoorde rood te zijn maar was gwn geel :). Heel jammer dat bij bezorgen of afhalen de kwaliteit altijd minder is. 10/20/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas ontbraken onze drinken.. We waren een al een endje verder dus zijn niet teruggereden. Wij zouden 40 minuten later onze bestelling ophalen. Het eten was na 20 minuten van de gekozen tijdstip nog niet klaar. We zijn binnengeweest en mevr zei dat we onze mail in de gaten moeten houden. Na 40 minuten gebeld mevr zei dat we konden ophalen terwijl in de mail nog" bereiding" stond. Pasta was uitgroogd en leek alsof die al heel lang klaar stond... 10/20/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wrong pasta no bread 10/20/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Was nog niet klaar en was helaas verkeer voorbereid was wel ter plekken aangepast This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/17/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/17/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/16/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ondanks dat ik om 17.12 online had besteld en betaald was mijn bestelling niet klaar op het gewenste tijdstip. Personeel kon mijn bestelling niet vinden en moest ik weer een half uur wachten. Dit is mijn 2e slechte ervaring met jullie binnen 1 maand. Zonde hoor. 10/16/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/12/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta was super droog! Niet zoals we gewend zijn van vapiano. Jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beetje jammer dat er niet naar opmerkingen wordt gekeken/luisteren.. 10/10/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
10/9/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling was na 40 min nog niet klaar. Ondanks 19.00 als eerstvolgende mogelijkheid om bestelling op te halen. Bestelling werd pas bereid nadat ik me had gemeld. Ik moest toen nog 35 min in de zaak wachten. Tot 19:35 uur. Ik bestel nooit meer via de site!!! 10/7/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn bestelling was helemaal verkeerd en ik kwam hier thuis pas achter. Hierdoor heb ik de pasta niet kunnen eten 10/7/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Half uur extra staan wachten bij afhalen. Ze waren duidelijk niet in control. Kwaliteit van eten was matig vergeleken met eten binnen in het restaurant. 10/7/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/6/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/6/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1e keer online besteld voor de take away. Bij aankomst moest ik toch nog 15 min wachten. Had wel drinken ter compensatie ontvangen. Voor de rest wel tevreden over het eten en de service 10/5/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb de verkeerde pasta gekregen, zeer ontevreden 10/5/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eerst de verkeerde bestelling meegekregen. Daarna de goede bestelling maar de opmerkingen waren niet gelezen. Hierdoor kon ik 1 pasta niet eten aangezien er nog spekjes in zaten en ik geen varken mag. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen verloopt onduidelijk je word regelmatig terug verzonden naar bijv: delivery ging dus zeer moeizaam. Pasta smaakte niet heerlijk als hoe ik het gewend ben. Het lijkt erop alsof het recept veranderd is en the old school scampi campanelle spinazie smaakt niet als van ouds. Dus AUB laat dit weer terug komen en je hoort mij niet meer klagen. Toch bedankt voor de service 10/3/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Had bij opmerking geschreven, zonder paprika, wel met paprika gekregen. Bestelling was al klaar, maar hadden dat niet aangegeven op de online status 10/1/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had een scampi e spinaci besteld normaal gewoon normale hoeveelheid. Nu maar 2 spinazie blaadjes zonde. 10/1/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Kreeg wat anders dan ik had besteld, en jammer genoeg kreeg ik geen keuze om een andere pasta te nemen 10/1/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/30/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/29/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Super weinig eten, geen kaas, nauwelijks saus. Daarnaast heb ik 15 minuten voor niets gewacht in de zaak, omdat de medewerker niet aan gaf dat het eten klaar was. 9/29/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Verkeerde bestelling gekregen, wel goed opgelost! 9/28/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Veel te lang gewacht voor ik geholpen werd.. Eten was wel heerlijk zoals verwacht! 9/28/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bestek ontbrak en eten is van mindere kwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Anderhalf uur moeten wachten tot het eten klaar was na dat kreeg ik ook nog is de verkeerde eten mee. 9/26/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb niks geproeft van kreeftensaus het was ook flauw en de kaas kon je niet proeven 9/26/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb betaald voor een extra item (spinazie) die ik niet gekregen hebt bij mijn pasta! 9/25/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik was niet tevreden met mijn eten omdat heel veel hot chili in heb gekregen terwijl ik deze niet had gevraagd. Ik ben super allergisch voor chili peper en zag tijdens het eerste hap niet dat er chili in me eten zat en dus heb ik direct bij eerste hap een chili gegeten en dit liep niet echt goed voor me af ben gewoon nu met angst gebleven om nog bij vapi te bestellen aangezien er niet goed naar bestelling wordt gekeken 9/25/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/22/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was niet te eten 9/17/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niet zo lekker als vroeger en heel duur. 9/16/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Topservice dit! Ik heb mijn bakje risotto ingewikkeld in aluminiumfolie en het was nog warm toen ik na wat omrijden thuis kwam (woonplaats Spijkenisse) dus was hier erg blij mee:) 9/14/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/14/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Kapot weinig smaak bah 9/12/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Te weinig zout, tomaatjes zaten er niet bij. Ik vroeg om extra chili peper die zat er ook niet bij. Dit is al de 2e keer het zo gaat. Heel jammer dit. 9/7/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
I asked for extra chili. I counted 3 chili 'flakes' in total. The pasta itself was very soggy (not what im used to). The take-away section of vapiano never fails to disappoint me... This was NOT worth €30,-. 9/2/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wij hadden 3 pasta zonder kaas besteld en kregen alle 3 met kaas. De tomatensaus was te weinig want een groot gedeelte vd pasta was wit. Dat kon ook komen door de hoeveelheid ongevraagde kaas. Verder te weinig garnalen en tomaat. 9/2/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/1/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ondanks we ruim van tevoren een tijdstip hadden doorgegeven van afhalen, moesten we daar alsnog 20 min wachten. 9/1/2020
Vapiano 3 stars after 428 reviews
Vapiano