Reviews


3 stars after 208 reviews
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kon ze telefonisch niet bereiken. Eenmaal afgehaald zag ik dat mijn pasta haast geen saus had en geen kaas terwijl dat wel in mijn bevestiging staat. 8/10/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Moest een kwartier wachten voor ik eindelijk mijn bestelling kon afhalen. Medewerker had geen oog voor klanten in de winkel maar alleen voor de bezorgers. Superslechte service en slechte medewerkers 8/10/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Glutenvrije pasta wordt aangeboden, maar niet geleverd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Tijd opgegeven voor afhaal. Op de tijd was het nog niet klaar. Een extra half uur bij gewacht. Daarna kregen we geen bestek en daar ook heel lang op moeten wachten. Eten was gelukkig wel vers en lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wij kregen onze eten maar het smaakte nergens na heel erg jammer dit want dit ben ik niet gewend van vapiano ! 8/7/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was erg droog, totaal niet wat ik gewend ben van Vapiano. Daarnaast is het ten eerste niet duidelijk dat je gewoon binnen kan zitten eten (er wordt helemaal geen 1,5 m afstand gehouden). Ten tweede is het ook totaal niet duidelijk wanneer je eten klaar is. Ons eten was blijkbaar al klaar, maar omdat de status nog "in bereiding" aangaf, hebben wij veel langer dan nodig gewacht. Als we er vervolgens iets van zeggen krijgen we totaal geen normaal antwoord. Zeer jammer dit. 8/7/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik gaf aan geen spek te willen in mijn pasta, maar zat er helaas wel in. 8/4/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Mijn bestelling was niet wat ik had gevraagd. Geen knoflook geen zout en geen chilipepers!! Terwijl ik dit aangaf online en voor zekerheid in de zaak toen ik het kwam ophalen. Thuis geprobeerd telefonisch te bellen, maar na een paar pogingen opgegeven. 8/4/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had om 14:30 eten besteld, welke ik om 17:00 uur wilde ophalen. Dit was nog niet klaar en ik moest 10 minuten nog wachten. Eten was droog en smakeloos, ik heb thuis extra zout, peper, knoflookpoeder en een scheutje melk toegevoegd... zo droog en smakeloos was het! 8/4/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/2/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Elke keer zeg ik geen garnaal doe kip in plaats van garnaal en geen pesto en tomaat maar elke keer gebeurt dit weer. Kijken jullie wel naar de opmerkingen of wat 7/31/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goed dat je opmerkingen kan plaatsen, maar als ze niet gelezen worden heb je der niets aan. Ik gaf aan geen tomaat te willen kreeg een bak vol tomaat. Mijn hele maaltijd verpest helaas. 7/30/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Als vaste klant heel erg teleurgesteld nadat jullie eindelijk weer open waren want alle 4 pasta geen zout en minder garnalen 7/30/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had een pasta carbonara, helaas smaakte deze helemaal naar niks. De pasta had geen smaak, wat ik erg jammer vind aangezien ik deze pasta altijd bij jullie haal. 7/29/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/29/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helft van de bestelling niet klaar, pizza's waren koud, en pasta's waren lauw 7/28/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/28/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Tracking code geeft niet aan dat bestelling opgehaald kon worden, en dat werd pas 2 uur later aangegeven. Verder, had ik risotto spinazie a cambretti besteld, en het was zo zoutog dat ik andere ingrediënten niet proefde. Super zonde want had het weg moeten gooien. Hoop echt dat hier wat mee gedaan wordt. Anderhalfuur moeten wachten voor zout. 7/28/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb 2x de verkeerde bestelling gekregen & het eten was uit de bakken gelekt. Al met al SUPER SLECHT ! Dit ben ik niet gewend van jullie 7/27/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ian je bent een top medewerker💪🏼!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas lang moeten wachten op mijn bestelling bij de take away en vervolgens de verkeerde bestelling ontvangen. Hierdoor opnieuw moeten wachten op de bereiding van mijn bestelling. Eenmaal thuis met de bestelling kwam ik erachter dat er ook geen chili pepers inzaten waaruit dus weer blijkt dat het bij de take away erg chaotisch is waardoor er de aandacht bij bestelling niet goed erbij gehouden wordt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2 pasta Carbonara besteld.. peterselie was dit keer groen/bruin, pasta was droog en sommige stukjes hard. En ik ben er goed ziek van geworden. Overgeven en wc. Bedankt Vapiano. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De oude wit/rode bakken waren veel fijner, huidige lekken door. En daarnaast was het eten een beetje flauw, zonder smaak. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestel ik online voor afhalen moet ik alsnog een halfuur wachten als ik aankom, ondanks dat ik uit een andere stad kwam en met OV moest reizen. Trein gemist, eten smaakte niet, portie was veel kleiner en hele grove stukken knoflook in het eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Veeeel te lang moeten wachten, andere die later kwamen kregen eerder eten. Communicatie is niet goed! 7/25/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling zou om 18:00 uur klaar zijn, maar heb 3 kwatier moeten wachten uiteindelijk 7/25/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/25/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was heel weinig, echt de helft van wat je normaal krijgt. Zat ook in een ander bakje dan normaal. Betaald voor champginons die er niet bij zaten. Erg ontevreden 7/25/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ipv gewenste tijd, jullie moeten ons een tijdsindicatie geven wanneer het klaar is.. zou zoveel beter zijn. 7/25/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb ruim 1,5 uur op mijn bestelling. Ronduit slecht geregeld. De keuken en het personeel was aan het rennen en kon alsnog niet bijbenen. Het was gewoon zielig voor het personeel. Overal pannen op de grond in de keuken, stres.. zonde van het mooie vapiano-concept. 7/25/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/25/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde wel heel lang dat mijn bestelling werd klaar gemaakt. Op een gegeven moment ging ik het vragen en stond er op de website nog steeds dat mijn eten werd klaar gemaakt. 7/25/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/25/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Op de afgesproken tijd gegaan om op te halen, en toen werd mij verteld dat er een uitloop was van een kwartier. Na een kwartier wachten bleek dat het nog niet klaar was. In totaal 40 minuten gewacht vanaf het moment dat het al klaar moest zijn. Eerste en LAATSTE keer afhalen. Wat een flop. 7/24/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
15 min extra moeten wachten op mijn bestelling . Bestelling was niet klaar op de afgesproken tijd 7/24/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/24/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/24/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
7/23/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Betaald voor 4 gerechten 3 mee gekregen 7/23/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/22/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Verkeerde bestelling gekregen as usual 7/22/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ze hadden wel weinig brood gezet. 7/21/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/21/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestelling niet compleet! 7/21/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er zaten stukken tomaat in, waar Ik niet om heb gevraagd. Ik heb 10 min moeten wachten en ik heb geen bestek gekregen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Geen bestek meegeleverd bij alle 3 de bestellingen... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker, eten is heerlijk, service Is perfect. Wel heel jammer dat ik mijn punten die ik heb gespraad niet meer kan gebruiken, zeker begrijpelijk wel! Top team !! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte afhandeling en heerlijk eten! 7/18/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Relax aan de Maas zitten genieten 7/18/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/17/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zaten geen tomaten bij. 7/17/2020
Vapiano 3 stars after 282 reviews
Vapiano