Reviews


3 stars after 469 reviews
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service! 1/19/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppie 1/16/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik moest een kwartier langer op m'n bestelling wachten dan aangegeven bij het ophalen en kreeg daarom gratis een flesje drinken. Goede service 1/15/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zwaar teleurgesteld! Heb altijd goede ervaring gehad met Vapiano, maar dit keer was het eten zo flauw, de persoon die onze paste had voorbereid is blijkbaar vergeten ZOUT toe te voegen. 1/11/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was eerder waterig dan romig helaas, nog nooit gehad, was de eerste keer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik kon geen extra paksoi online bestellen. Bij de balie kan dat wel 1/9/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vraag extra garnaal. Betaal hiervoor en vervolgens zitten er 3 garnalen door mijn eten. 1/8/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Mijn vriend werd heel slecht behandeld, ' hij moest normaal doen anders kreeg hij zijn eten niet ' een medewerker haar woorden. En dit terwijl hij vroeg wanneer het eigenlijk klaar was. Moest een uur wachten voor het eten klaar was terwijl er mensen hun eten bestelden en kregen in de tijd dat mijn vriend en ik moesten wachten. En op internet de volgende dag bleef staan ' in bereiding '. Super slecht allemaal. Het eten was ook nog even een lekker koud. Volgende keer beter jullie werk verrichten. Dankjewel. 1/7/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend eten! 1/6/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Geen stempelkaart gekregen 1/5/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
anderhalf uur gewacht pasta was niet zo als altijd 1/5/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5 keer besteld, en altijd Chili vergeten. Ga tijdje skippen 1/4/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vaste klant bij plaza vapiano maar helaas was dit keer pasta totaal niet lekker wat we hadden gevraagd zat er niet in geen peper terwijl dat gevraagd was verder helemaal geen smaak pasta niet goed gekookt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1/2/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb meerdere keren een mail gestuurd naar jullie met een klacht over de pasta's jullie zijn telefonisch slecht bereikbaar en de gene die de bestelling op neemt praat geen nederlands waardoor het nu al meerdere keren fout is gegaan tijdens het bestellen. 1/2/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker heerlijk en op tijd gemaakt. Misschien een tip een aparte rij maken voor de mensen die online bestelling hebben gedaan Én hebben betaald om het ophalen efficiënter te laten verlopen. Verder bedankt Vapiano’s en Vapiana’s!! Top team. 1/2/2021
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Verkeerde bestelling meegekregen !!! 12/31/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
12/30/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pasta ever 12/30/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als ik als opmerking schrijf dat ik geen cherrytomaten en citroen wil doe dat ook niet! Zo verpest je ieders eetlust. + teveel zout 12/30/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duidelijk aangegeven op de website dat ik kip ipv garnalen wilde in mijn pasta en toch garnalen gekregen. Mijn vrouw gaf aan geen grana padano te willen, toch erop gekregen. Ook gaf ze aan rode pepers - hot, te willen. Maar er waren geen pepers te bekennen. Erg jammer als je erg zin hebt in hetgeen dat je bestelt. 12/26/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd tevreden! 12/25/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Take-away bestelling was niet op tijd klaar. Heb een kwartier extra moeten wachten. Had zowel online als persoonlijk een extra notitie door gegeven over de bestelling. De medewerker zou het extra doorgeven aan de keuken en verzekerde me dat de koks de notities op de bon ook altijd lezen en meenemen. Helaas was dit niet gebeurt en was overal kaas overheen gegooid. In mijn notitie en bij de balie heb ik uitdrukkelijk verzocht de kaas apart in een bakje mee te geven. Door intolerantie is zoveel kaas geen optie maar omdat we het wel heel lekker vinden strooien we er toch een halve lepel overheen soms. Helaas konden we nu de pasta niet opeten omdat deze dus geheel in kaas gedrenkt was. Ook omdat de pasta inmiddels koud was bij aankomst thuis en de kaas in de pasta was gesmolten en geplakt was de kaas eraf halen geen optie meer voor ons. Absoluut niet tevreden. 12/25/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta was super slecht had geen smaak kipfillet was niet goed gebakken dit ben ik niet gewend van vapiano!! 12/24/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Beide pasta’s waren erg droog en verkeerd gemaakt, terwijl we duidelijk in de beschrijving hadden aangeven.. 12/19/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/19/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pasta smaakt niet zoals het hoort. Jammer, ben beter gewend 12/16/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Dit gaat om mijn bestelling van 15-12-‘20.. bij extra’s aangegeven, kerstomaten, spinazie en lente ui, en dan zit het er niet bij. Uiteraard betaal je er wel voor. Ook helaas de kaas vergeten 😔. Dit is overigens ook niet de 1e keer dat zoiets gebeurt. Normaal zeg ik er niks van en denk ik nah tis maar +- 3€ extra... nu voor de zoveelste keer dacht ik er maar is aan om er wat van te vermelden. Het is heel spijtig dat dit zo gaat, alsof degene die dit maakt de bon niet leest maar gewoon de naam van de pasta gaat maken. Ik vindt dat persoonlijk heel jammer omdat het eten van vapi super lekker is 😔😔 12/16/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
12/16/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik kreeg de verkeerde bestelling mee!! Eenmaal thuis met heftige honger, zag ik dat dit helemaal niet mijn pasta was, maar dat van de meneer die na mij binnen kwam en ging bestellen. Diezelfde meneer heeft mijn pasta met mijn extra's gekregen voor minder geld. Ik vind dit niet kunnen!!!! 12/14/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Te lang wachten , medewerkers teveel aan klantentelefoon This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hadden pijnboompitten besteld niet gekregen , extra kaas niet gekregen, pittigheid medium aangegeven zat geen pepertje in. Voor 3,95 extra verwacht je meer dan 3 garnalen erin. Kip was wel goed doorgebroken. Was blij om te zien dat je keuzes kon doorgegeven, jammer en erg teleurstellend dat er niets mee gedaan is!! Voor 35 euro verwacht je toch echt meer!!! Nauwelijks kip en garnalen in de pasta. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Beide maaltijden waren aangebrand. Zowel de kip als champignons. Helaas wonen we te ver om na ontdekking terug te gaan. Erg jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 12/11/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/11/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas zat er geen chili peper bij de pasta, ik had de optie hot aangevinkt. Geen pepers te bekennen, de smaak is dan toch wat anders als je pit gewend bent. 12/11/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Kreeg geen melding dat mijn nesteling gereed was 12/10/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta was bruin, denk volkoren pasta? En veel te heet. Heb er bij elkaar zeker 2 hele pepers uit gevist.. 12/10/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk maar het feit dat een take-away van misschien 5x5 meter vol stond met allemaal wachtende mensen waarvan de helft geen mondkapje op had vond ik wel erg bizar in deze tijd... 12/10/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/9/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Onbeschofte medewerker 12/9/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
12/8/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Exht slechte seurves 12/8/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Afhaal locatie is ongeorganiseerd, een scherm met afhaalnummer en aparte rij voor online bestellingen zou beter werken. 12/7/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 870 2910
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2020
Vapiano 3 stars after 953 reviews
Vapiano