Reviews


3 stars after 37 reviews
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Niet aangegeven wanneer de bestelling klaar zou zijn waardoor ik onnodig lang heb moeten wachten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/26/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zaten geen extra garnalen in en HELEMAAL geen grana padano en dat terwijl ik nog extra heb daarvoor heb betaald!!!! 4/24/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/24/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De tweede keer achter elkaar dat ik heb besteld nu. Er wordt gewoon niet goed gekeken naar de bestelling! Geen kipfilet in de pasta’s, geen pijnboompitten, geen brood erbij.. terwijl ik dit allemaal heb aangegeven? Scheelt zo 5€ per pasta voor alles wat ik niet heb gekregen en het maakt de pasta ook gewoon minder lekker. Verder zat er knoflook in terwijl ik ook daarvan had aangegeven dat ik het er niet in wilde. Super jammer dat dot letterlijk 2 dagen achter elkaar gebeurt 4/23/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Moest 2,5 uur op me eten wachten. 1 uur in de wacht gestaan. Eindstand maar naar binnen gelopen bleek de dame bij de kassa bood niet eens netjes dr excuses aan! Kortom DE LAATSTE KEER 4/23/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/23/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/23/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Garnalen waren droog en verbrand 4/22/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
SLECHT. Mevrouw gaf aan meerdere mensen een onrealistische wachttijd door. Wij zouden het afhalen om 7 uur. Dat werd uiteindelijk half 8 en kwamen er toen achfer dat het de verkeerde pastas waren. Toen is het opnieuw gemaakt en eindelijk om 10 over 8 ons eten. Het was erg druk, dus ik snap de chaos. Maar de communicatie was overduidelijk slecht binnen het team. 4/22/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niet op tijd gekregen. Medewerker zei dat ik 10/15 min vertraging had maar het was meer dan 20 minuten. M’n auto stond niet gelegen omdat ik precies op tijd kwam en me eten zou ophalen en weg zou gaan dit was niet het geval en kreeg ik een waarschuwing van de politie. Geef voortaan aan als het niet op tijd klaar is. 4/21/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Heel weinig pasta niet zoals gewoonlijk Geen zout hier kon ook niet uit gekozen worden bij het menu Geen parmezaanse kaas Erg teleurstellend 4/21/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/21/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Had 4 pasta's besteld waarvan 2 pasta scampi spinazie met extra garnalen. Helaas zijn ze de extra garnalen vergeten. Telefonisch contact gehad en ben wel goed geholpen. De volgende krijg ik deze er "gratis" bij. 4/20/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/20/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was onduidelijk of ik de website in de gaten moest houden of mijn e-mail. En jullie e-mail kwam in mijn spam terecht (kwam ik achter nadat ik jullie had gebeld) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pasta’s waren niet gaar wij hadden alleen maar olie geen saus te zien spinazie en kaas was ook nihil er zat letterlijk maar 1 Chili in kortom totaal niet tevreden en ook niet wat ik gewend ben te krijgen . Ik zou het niemand aanraden sorry 4/18/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik weet dat er door de omstandigheden moeilijk kan zijn om goede service te bieden maar het kan beter. Dit is nu al de derde keer dat ik mijn bestelling afhaal en mijn pasta is niet goed. De ene keer is het verbrand, te veel zout of veels te veel olie. Dit is niet te eten. Bij het afhalen zijn collega super lief maar met de nieuwe maatregels is het afhalen wat stroef. Er mogen 5 personen Max binnen zijn. Sommige mensen bestellen en gaan dan binnen zitten. Dit maakt het moeilijk voor de mensen die online besteld hebben en komen afhalen. Mogelijke dat er een regel komt dat niemand binnen mag zitten of Max 3 zodat mensen die online bestellen niet buiten moeten wachten terwijl de bestelling al klaar licht(tip). 4/17/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas wel de tomaten en pijnboompitten vergeten en beetje weinig pesto. Verder goed 4/17/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit van de gerechten was ondermaats. 3 pasta spinazie gambretti, weinig chili, spinazie en bij 2 gerechten geen tomaat 4/16/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was niet te vreten. Ben dit niet gewend van vapiano. Geen kaas op beide pasta’s en garnalen waren niet gebakken in knoflook en peper. Ook een cola besteld em deze niet meegekregen. Heel jammer maar geen vapiano meer voor mij. 4/16/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Heel weinig pasta, zeker geen heel zakje. Niet lang genoeg gekookt en ook zeer weinig saus. Tijd tekort om onze bestelling op de juiste manier te bereiden. Tenslotte heb ik er wel €30+ euro ervoor betaald. 4/15/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Erg lang moeten wachten, online besteld maar bij afhaal tijd ruim nog 25 min. moeten wachten. Waarom is er dan een afhaaltijd? 4/14/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Er zat geen extra saus bij terwijl we extra betaald hebben daarvoor. Daarnaast smaakte de tonijn erg oud. Over 't algemeen was de pasta erg droog en het leek wel bedorven. Ik zal nooit meer hier bestellen. 4/14/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/14/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 keer verkeerde pasta gekregen. Op de site stond hoelaat ik me bestelling wou ophalen en ik koos voor 20:00 uur, ik had mijn bestelling pas om 20:45 4/13/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bestelde 2 pasta's met kaas en kwam na het afhalen thuis en had geen kaas op mijn pasta's. Heel teleurstellend omdat ik lang moest reizen om m'n pasta op te halen. 4/13/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten zeer, zeer vettig. Pasta 'zwom' in de olie! Eten smaakloos. Jammer. 4/13/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Super slecht gemaakt de fusili super droog en ze waren de kaas vergeten heel jammer van vapiano 4/11/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Voor de 2e keer erg klantonvriendelijk geholpen bij vapiano plaza. Dames die werken bij de afhaal service zijn erg arrogant. 4/11/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/11/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We kregen geen roomsaus, was alleen olie. raar 4/11/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppie 4/11/2020
Vap Rotterdam Plaza Plaza 24 010 30 33 100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Te weinig 4/10/2020
Vapiano 4 stars after 90 reviews
Vapiano