Reviews


3 stars after 426 reviews
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/21/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had gerookte zalm met reef annd beef en had geen zalm en was al thuis toen ik het open maakte 10/21/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had als ook als extra mozzarella toegevoegd aan mijn bestelling, maar dit is gewoon niet toegevoegd aan het gerecht. Toen ik het restaurant belde om dit door te geven werd er niet opgenomen. 10/20/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
I was waiting for almost 2 hours for 1 simple pasta, even though the website said it would be done in 30-45 min. What was worse was that there were people coming in after me that got their food way before I got mine. I guess they just simply forgot my order :( 10/20/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er mag een beetje meer smaak/ zout bij de pasta 10/18/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/16/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik vond de pasta zeer tegen vallen Ravioli rucola e ricotta Je krijgt letterlijk 10 pasta stukjes ik vind het schandalig! 10/15/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Veels Te lang wachten 10/14/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas zat er iets teveel olijfolie bij de pasta maar verder lekker. De carbonara mocht iets meer saus hebben. 10/14/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/12/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik kreeg de verkeerde bestelling en me salade was flauw en heel weinig terwijl ik deze vaker heb besteld en het niet de juiste portie was heel jammer want je betaald er wel gewoon voor. 10/12/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2 out of the 4 pasta’s were not what we ordered and couldn’t eat them. The staff was friendly though and also when I called about this. 10/11/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1,5 uur gewacht op het rembrandtplein pizza zo hard als karton. Personeel geeft geen informatie zou netjes zijn als ze af en toe langs kwamen om te zeggen waarom het zo lang duurt. 1.5 u gaat me echt te ver. Niet normaal de wachttijd. Eerst nog bij vapiano oosterdoks geweest daar eerst door asociale Engels sprekende bar medewerker gezegd dat we 30 min moesten wachten daarna was de zaak gesloten mevrouw nog helemaal in discussie met ons. Belachelijk niet klantvriendelijk. De manager nog even gesproken die gaf aan onderbezet te zijn. Jammer dat men geen passie meer heeft voor het werk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
20 minuten extra lopen wachten op eten er vervolgens nog een deel gemist This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Zojuist ben ik thuis en heb ik onderstaande bestelling iets na 20:00 uur bij jullie opgehaald. Maar ik mis de mozzarella in alle 3 de pasta’s, 3 keer brood en 1 keer bestek. Maar wel voor moeten betalen… kom er al 15 jaar en merk dat Vapiano steeds vaker iets vergeet… This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er is altijd een hele lange wachtrij. Kom je daar voor je eten moet je nog 30 minuten wachten. Heb je je eten, koop je extra dingen bij. Wordt dat niet toegevoegd aan je pasta. Ik vind het jammer dat er altijd wat mis gaat bij mijn bestelling. 10/8/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Veel te lange wachttijd voor afhalen. Uiteindelijk 15 minuten over afhaaltijd gewacht op onze bestelling. 10/7/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb eten besteld, een bolognese campanelle. vervolgens kwam ik het ophalen na werk. nadat ik het ophaal en lekker bij een vriend thuis wilde opeten, opende ik mijn bankje en zag ik droge sausloze pasta met champignons. totaal schandalig als je dan de stikker op de verpakking ziet en daar dan wel bolognese op vermeld staat. ik belde met de manager en mij werd verteld dat ik een andere kon komen OPHALEN. slechte service en weinig respect. 10/6/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/4/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Zeer koude eten gekregen pizza was niet te vreten echt een vette hap locatie voor uitgaan/toeristen 10/4/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Klacht gestuurd. 10/4/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling ruim een uur! Van te voren via de site doorgegeven, om vervolgens een extra uur te wachten op 2 pasta’s die te smerig waren. Vapiano ziet ons NOOIT meer. 10/4/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
⭐️ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was verschrikkelijk! Waterig, geen smaak, de verkeerde pasta en dit nu al voor de 3e keer op rij. Voor mij geen Vapiano meer 10/2/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Klacht ingedient want we hadden het verkeerde gerecht gekregen met ophalen. Nooit meer wat gehoord. Slechte service. 10/2/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Waited for takeaway 1 full HOUR and 20 minutes 9/30/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3 kwartier! na mijn pickup tijd moeten wachten op mijn bestelling. Niet normaal, doe dan geen pick-up tijd 9/30/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/30/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Waardeloos verkeerd eten gekregrn 9/29/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lekker eten maar je kan nergens je bestelling annuleren personeel heel ontvriendelijk en kunnen niet Nederland en er is te weinig personeel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/25/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/24/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Veel te lang gewacht, op de site stond niks aangegeven, vervolgens super slecht geholpen en ook nog is een foute bestelling gekregen 9/24/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde te lang en het was smerig. Toedels. 9/24/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Op de website staat alles dubbel en bestek is verplicht af te nemen. De extra toppings worden bijna nooit toegevoegd, ook deze keer weer niet. De bestelling kun je nooit op het geselecteerde tijdstip afhalen. 9/23/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik moest 45 min wachten terwijl me bestelling al klaar hoorde te zijn. 9/22/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fucking meer dan 1 uur gewacht op mijn eten. Pas je fucking wachtijd aan op internet! 9/21/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1,5 uur gewacht op ons eten en bleek het al een lange tijd klaar te zijn zonder dit door te communiceren via de app. Als ik mijn bestelling wilde volgen stond er continue “aan het bereiden”, uiteindelijk zelf maar naar vapiano gegaan en bleek het allang klaar te zijn! Slechte service! 9/21/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/20/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hoi, Ik haal echt altijd me pasta bij Vapi. Zo jammer dat het deze keer zo raar smaakte. Sinds wanneer zetten jullie geen roomsaus??? Die pasta’s waren zo droog, echt niet normaal. Je proefde meer olie dan de pasta en andere ingrediënten. Zeer teleurstellend gezien de prijsverhouding ook. 9/20/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1 uur en 3 kwartier staan wachten op een bestelling die een half uur voor aankomst online was besteld en betaald. Onvriendelijk personeel die om elkaar aan het heen dartelen zijn en zich geen raad weten met ontevreden klanten. Eenmaal thuis was de bestelling niet compleet. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
super slechte service. kon met geen mogelijkheid in contact komen met het bedrijf via de mail of telefonisch. ik had het een week van te voren besteld en het eten kon als nog niet op tijd geleverd worden. heb 40 minuten gewacht terwijl het al klaar had moeten zijn. echt super slecht! 9/18/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb een vegetarische pasta besteld en bij jullie opgehaald maar in mijn pasta zaten garnalen. Ik heb jullie geprobeerd te bellen maar jullie waren niet bereikbaar. Ik ben al 5 jaar vegetarisch en heb dus de pasta niet gegeten. Ook heb ik een contactformulier ingevuld met het verzoek om het bedrag terug te betalen. Echt vreselijke ervaring en slechte service!!! 9/18/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Half uurtje langer dan de aangegeven tijd gewacht. Was erg lekker alleen jammer dat er geen extra kerstomaatjes en spinazie bij de twee pastagerechten zaten waar wij wel voor hadden betaald. Ook werd er zonder te vragen tiramisu ipv de bestelde cheesecake meegegeven. Volgende keer even vragen voor goedkeuring. 9/17/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Niet alles wat ik aangevinkt heb zelfs wat ik extra betaal zat er voor de 2de keer niet bij en dan betaal je wel 25 of meer 9/16/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ordered 30 min before selected pick up time and wasn’t ready until 40 min after pick up time. I paid extra for pine nuts and Rucola, neither was in my dish. Was disappointed with the experience. 9/16/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had extra betaal voor iets maar kreeg het er niet bij. Heel jammer 9/15/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De spekjes in me eten waren verbrand. Niet te eten!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De winkel was er chaotische en ik moest langer dan 10 minuten wachten voordat ik geholpen werd 9/11/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/11/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was koud omdat er maar 1 persoon op de take away stond. Die moest alles in haar eentje doen 9/8/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De vapiano ging eerder sluiten wegens omstandigheden, het meisje bij de kassa zei dat ik 20 min extra moest wachten. Dit was uiteindelijk 35 minuten (moest nu parkeergeld betalen terwijl ik het snel wilde ophalen en weer naar huis). Ik had 2x gambrette spinazie besteld, deze was met 2 blaadjes spinazie, zonder knoflook en Chili peper (aangegeven dat ik dit wilde), zonder mini tomaatjes en de garnalen waren te lang door gebakken!! Ik snap de omstandigheden maar zeg klanten dan op tijd af of geef aan dat het te lang duurt of dat het niet geleverd kan worden. Ik heb nu letterlijk alleen deeg gegeten, met 5 te lang door gebakken garnalen. Zou dit thuis ook kunnen maken hoor! Nogmaals geef het aan! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1. Website ordering was bad even after 16;00 I couldn't place my order until 16:45 2. The order was 45 mins late!!! UNACCEPTABLE 3. My order had shrimps it was no where to be found 4. The crema de fungi had NO SAUCE 5. When I went back for point 3&4 instead of making new pasta they reheated the same and added watery sauce and shrimps. Conclusion Amsterdam Vapiano is the worst! You just lost a customer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurt kapot lang moet lang wachten voor mij bestelen misschien beter om meer personeel aan het werk. 9/4/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Erg jammer dat de bestelling de laatste tijd nooit klaar is op het aangegeven tijdstip. Verder vind ik het belachelijk dat er bij sommige maaltijden geen optie is om 'zonder bestek' te kiezen. Hierdoor moet men 0.25 cent betalen voor bestek dat niet nodig is. Ik heb dit al meerdere malen. Er wordt nu al langer dan een jaar niets aan gedaan. Als de klant 0.05 cent te kort heeft krijgt de klant zijn bestelling ook niet, maar iedere bestelling 0.25 cent extra laten betalen is geen probleem. 9/3/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Alles was verkeerd. 9/2/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
8/31/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Kitchen was broken. Didn’t mentioned when ordered. 45minutes EXTRA waiting time. No compensation. Very disappointed 8/31/2021
Vapiano 3 stars after 2276 reviews
Vapiano