Reviews


2 stars after 97 reviews
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Little food, no cheese, no bread, no mushroom (all of these were supposed to be included) 5/13/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heel sloom en onvriendelijk medewerkers! afhalen om 18:45, maar kreeg mijn eten pas om 19:30 uur. Tijdscerspilling. Ze zijn niet transparant 5/13/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/11/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/23/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik vond het best vervelend dat ik er op tijd was en alsnog moest wachten op m'n eten het was fijn geweest als het al klaar stond. Gelukkig was het niet al te lang 4/20/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had online besteld en had alsnog een lange wachttijd. 4/19/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Zeer slechte service. Meer dan een half uur later dan de verwachte afhaaltijd. 4/18/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling die ik kwam ophalen was na 1 uur na de afgesproken tijd nog steeds niet klaargezet. Ik moest 20 minuten wachten, zodat zij het toen pas konden gaan maken. Teleurstellend. 4/12/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Mijn extra ingrediënten waren er niet bij toegevoegd waardoor het een droge pasta was. Terwijl ik wel extra heb betaald voor extraatjes. Vond ik erg jammer 4/11/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had voor 15:00 besteld en kon gelukkig om 14:46 komen maar m’n pasta was zo hard en droog dat ik nu met diarree thuis zit. Bedankt eh 🙄 4/7/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Mijn eten was heel slecht en droog veel olie was niet te eten ik had een polo picante 4/2/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
I’m usually not the one who writes down a bad review but first we got the wrong order, then when we got our order it was incomplete (no dop cheese wich I ordered tripple times extra, no bread, no chili floks, no nothing) but oke that can happen, we all human after all we can forget things. I ordered 3 pasta’s, all three the pasta’s was so disgusting we threw it away, there was no sauce in it at all, it was all watery and no taste or what so ever. Pizza was ok tho. This is not what i’m used of vapiano! 4/2/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/2/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta’s te droog, weinig saus. Lente ui te grof gesneden 3/28/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik kreeg rauwe champignons.. Heel slecht. 3/28/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten duurde langer dan een uur. Ookal hadden we een tijd gegeven dat we het zouden afhalen. Inplaats van fusilli beide een andere pasta gekregen zonder overleg… Pasta’s waren beide heel droog amper tot bijna geen roomsaus. Heel spijtig want we hadden er echt zin in maar hebben het thuis moeten weggooien. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Voor de zoveelste x betaald voor extra roomsaus in de pasta en voor de zoveelste x niet gekregen de pasta was droog en smaakloos! Ook betaald voor 2x kaas en ook dat niet gekregen lekker bezig! 3/16/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik was er om 20:15u zoals aangegeven in mijn bestelling. Bij aankomst was mijn bestelling niet klaar. Uiteindelijk heb kreeg ik rond 20:35 een tas van een collega. Ik Ben naar huis gegaan, ik woon bij de spaklerweg, en kom er dan achter dat ik een verkeerde bestelling heb meegekregen. Hierin zit ook varkensvlees wat ik niet eet. Zat dus niets anders op dan terug te gaan. De medewerker die mij de verkeerde bestelling heeft meegeven is niet maar boven aanwezig. Je collega, July, zegt mij geen geld terug te kunnen geven. Ik vind dit echt een super slechte klant dienstverlening. Ik wil ook graag mijn geld terug. Ik moet 2x op en neer reizen het is inmiddels 21:16u. Er wordt geen enkele oplossing geboden dan opnieuw te wachten op mijn eten. Niet eens een glaasje water of wat empathie. Ik wil dit ook als klacht indienen. Ik heb een mail gestuurd. Ik vind het echt raar dat ik mijn geld niet terug kon krijgen 3/12/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb niet gekregen wat ik heb besteld, meerdere keren gebeld en contactformulier ingevuld maar niks gehoord tot nu toe 3/10/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Food was very tasteless, chicken a bit burned. Had to wait a bit longer then usual 3/8/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde halfuur langer dan de tijd die ik had aangegeven 3/7/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
When I arrived, they said there was no order. 3/5/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/1/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er onbreekte 2 zakjes kaas. Pasta had totaal geen saus terwijl we VOOR EXTRA saus hebben betaald. Eten was een half uur later nogsteeds niet klaar. 2/28/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
voor de zoveelste keer wordt er wat vergeten in mijn eten, Dit is om boos te worden. Ik denk dat er niet gelezen kan worden bij Vapaino. ZEER JAMMER.En dat is er ook geen klantenservice waar je naar toe kan bellen. pfffff !!!! 2/18/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Kaas vergeten weinig pesto afhaal voor 20:30 uiteindelijk 20:50 klaar 2/15/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De ophaal prijs deed heel lang gaf een exacte tijdstip en rond die tijd was het nogsteeds niet klaar, moest weer 20 min langer wachten 2/15/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste, Ik stuur bij deze even een e-mail omdat ik vandaag een bestelling bij jullie heb geplaatst die tot 2 keer aan toe niet goed is gegaan. Dit aangegeven bij de dame die aan het werk was en verzocht mij een mailtje te sturen invb mijn geld terug. Ik vroeg om roomsaus in mijn pasta maar tot 2 keer aan toe tomaten saus gekregen. Tevens heb ik dit meerdere keren bij jullie meegemaakt en ik hoop dat hier echt wat aan gedaan word. Het staat nog in de opmerking ook! Ik heb het recht op mijn geld van de pasta tonijn graag hoor ik een reactie tegenmoet 2/11/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De afhaaltijd was 19:15 en staan wachten tot 20:00. En toen was de pasta heel droog, bijna geen saus 2/4/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/2/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik moest een kwartier langer wachten + heb eindstand een hele andere bestelling meegekregen dan ik had besteld . 2/1/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was veel te zout. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
19:37 Bestelling geplaatst, om 20:30 stond pas de helft van de bestelling klaar. 2 Pastas en 1 Pizza besteld. vervolgens door personeel meerdere malen gezegd dat de pizza over 5 minuten klaar is. uiteindelijk moeten wachten tot 21:15.(ze waren dit dus duidelijk vergeten) Pizza veels te klein voor het geld dat je ervoor betaald 12,40 betaald voor een pizza met diameter van 25cm. kon dus beter naar de dominos of NY pizza gaan. Pasta had geen smaak en geen pastasaus. totaal bijna 60 euro betaald voor wat deeg.Uitermate slechte service. Tokos in nederland worden helaas gerund door MBO niveau 1 studenten die er letterlijk niks van bakken. De Duitse franchises doen het overigens wel goed! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling incorrect zoals altijd 1/29/2022
Vap Untill Amsterdam Rembrandtplein Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Our pasta's were too salty. Way saltier than we are used to eating at Vapiano's. 1/29/2022
Vapiano 3 stars after 835 reviews
Vapiano