Reviews


3 stars after 312 reviews
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/20/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Kom ik aan op aangegeven tijdstip om mijn bestelling op te halen. Was het niet eens ontvangen. Terwijl ik het had betaald. Werd het toen pas gemaakt. Het andere eten was inmiddels koud. En de pizza margherita was niet goed gebakken en smaakloos. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had een bestelling geplaatst na 10 min te wachten werd er gezegd dat ze de bestelling niet door hadden gekregen via de site dus dat ze het opnieuwe zouden maken heb bijna een half uur toen nog moeten wachten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik haal vaak eten. Het Eten was niet lekker deze keer heel veel uien en room. Jammer als ik in de buurt woonde had ik het teruggebracht. 4/25/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was top en uiteindelijk goed geholpen. Vond het alleen apart dat ik bij de aparte take away, die gewoon open was, volledig genegeerd werd door het heen en weer lopende personeelslid, deze had best even kunnen aangeven dat ik ergens anders moest zijn. Uiteindelijk naar het restaurant gelopen en daar stond mijn bestelling. 4/25/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde heel lang voordat we de pizza kregen. ‘Order was niet doorgekomen’ en duurde nog eens 20 minuten. Bij een pizza leek de tomatensaus er gewoon opgegooid te zijn en zag het er goor uit. Niet tevreden en best teleurgesteld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Tijd aangegeven voor afhaal en dan nog halfuur wachten! Gerecht zelf was binnen 1 minuut in elkaar geflanst uit haast, daardoor de smaak en kwaliteit van het gerecht erg slecht. 4/20/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/19/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/9/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zaten rare dingen tussen de oreo cheesecake en de pasta was helemaal slap en smaakloos. 4/4/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Beste, Allereerst komen we aan bij Vapiano en moesten ruim een half uur wachten terwijl ik om 19.00 een order had geplaatst. Vervolgens komen we thuis aan en zien we dat we een foute bestelling hebben meegekregen. Dit is uiterst frustrerend. Zie hieronder: image0.jpeg Dit eten we beiden niet. Aangezien we geen garnalen lusten en niet pittig eten. Ik ga ervan uit dat jullie hiervoor een gepaste oplossing bieden aangezien. We betaalden bijna 40 euro en krijgen dit als service van jullie. Zie hieronder mijn oorspronkelijke order. Mvg, 3/30/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Geen extra kip, chilie en extra saus gehad. Wel extra voor betaald 3/29/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/27/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website zit altijd vast bij het bestellen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat de kwaliteit van het eten veel minder is geworden. Pasta was erg droog en smaakloos. 3/23/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Thank you 3/22/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/20/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/1/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Website verdwijnt na betaling met bank. Bestelling kon niet worden gevonden in winkel, lang gewacht. Bestelling bleek bij thuiskomst niet juist (1 verkeerde pasta van 2). Is niet de eerste keer dat dit gebeurt! 2/29/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Betaald voor onderdelen welke niet gekregen, pasta was niet gemaakt zoals besteld. 2/27/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta is niet wat het geweest is This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik snap niet hoe dit kan gebeuren. Geen champignons geen extra saus kip aangebrand. Ik ben dit niet gewend van jullie. Ik bestel expres via jullie eigen site ipv thuisbezorgd en dan krijg je dit. 2/22/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Geen juiste pasta gekregen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel efficiënt en lekker 2/14/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bij het aangeven dat de bestelling niet klopte werd er arrogant gereageerd. En dat we beter naar de bon moesten kijken. Daarnaast was kip van binnen rauw This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/3/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/31/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik kreeg de verkeerde pastasoort, dus moest ik weer terug. In geen van de pasta’s was chili toegevoegd terwijl ik dat wel had gekozen. 1/29/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Dramatisch, ik heb nog nooit zo slecht gegeten bij Vapiano. Ik had online besteld en had al spijt toen ik de dramatische 2 sterren gemiddeld zag over 1100 google reviews. Helaas bleek het volledig conform andere ervaringen, pasta carbonara smaakte nergens naar was een bak room met pasta. Brood taai, pizza slecht doorgebakken.. Opdoeken deze locatie, gaat ten koste van jullie merk. 1/27/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik bestel en betaal voor extra chilli, geen chilli te bekennen. Tegenwoordig blijkbaar ook betalen voor brood om vervolgens 2 karige stukjes te krijgen. Eten had 0 smaak. Penne was zo zacht leek wel een grote zachte prak. Kortom vapiano Leidschendam medewerkers vinden het heel lastig om instructies van een scherm af te lezen 1/22/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/19/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet tevreden over 1 pasta. Geen smaak, alleen room en kip. Zonde van me geld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/14/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Slow and careless service, below average food, burnt onions in pasta. 1/10/2024
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
12/28/2023
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/24/2023
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
- website heeft storing bij bevestiging na bestelling waardoor bestelling niet aankomt maar je wel het betaald - pasta was klefferig en weinig saus in verhouding tot pasta - was onnodig wachten met klanten in rij die bestellen terwijl ik alleen moest afhalen - bij aankomst bleken ze nieteens begonnen te zijn aan bestelling terwijl het al 20 mins na afhaaltijd was, take away orders worden genegeerd door drukte 12/22/2023
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Foutmelding pagina na ideal betaling. Eten was heerlijk en exact klaar op afhaaltijd. 12/16/2023
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vandaag één risotto funghi en een pizza besteld, de risotto smaakte alsof heel de zoutpot erin was gegooid, pizza klef! Maar een telefoontje naar het filiaal en kunnen de volgende keer alles opnieuw bestellen. Gelukkig is het personeel wel oké! 12/11/2023
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Not happy at all. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Totaal niet lekker. Veel te slap. Vroeger was Vapiano velen malen beter 12/2/2023
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Food was good. Just the bread that is ordered and paid for had 1 slice in the bag. That was dissapointing. 12/2/2023
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De glutenvrij pasta was veel te hard ik had het weg gegooid 11/30/2023
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De glutenvrij pasta was veel te hard ik had het weg gegooid 11/30/2023
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2023
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was niet warm genoeg en bodem niet goed gebakken 11/27/2023
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Geen aparte take away lijn, moest 20 min wachten alleen om een bestelling op te halen die dan ook al koud aan het worden is. Kom aub met een aparte take away balie. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/26/2023
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/24/2023
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten lekker maar de bestelling had ik ruim van tevoren gedaan en toch was het niet doorgekomen bij de take away. 11/24/2023
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta was niet lekker en erg zacht 11/9/2023
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/8/2023
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bij bestelling aangegeven om 18:15 afhalen, dan kan je ter plaatse nog eens 10 minuten wachten tot het uit de warmhoudkast gehaald wordt. 7 minuten om thuis te komen, en ja hoor, eten koud en sloppy pizza. Nooit meer dus. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Half uur gewacht op de bestellint terwijl deze in een verwarmingskast stond omdat de naam niet omgeroepen werd, hoe moet je anders weten of het klaar is? Meerdere dranken niet beschikbaar op de website maar wel in de koelkast te vinden achter de balie. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/4/2023
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/4/2023
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb een uur moeten wachten bij de take away. Zonder enige tegemoetkoming. Daarnaast was de helft van het eten al afgekoeld. 10/24/2023
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Had online besteld. Moest alsnog 45 minuten wachten in de winkel omdat het nog niet klaar was. Waardeloos This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/8/2023
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/14/2023
Vapiano 3 stars after 2057 reviews
Vapiano