Reviews


3 stars after 161 reviews
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was niet goed 20:15 was onze afhaal moment wij hebben moeten wachten en uiteindelijk was onze bestelling pas 21:30 klaar schandalig dus ook was onze bestelling helemaal verkeerd en niet compleet This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
People working in any vapiano locations need some trainings on hospitality… they are young students but hardly have any compassion towards work and talking nicely to customers… e.g. I ordered 3 pastas and bread with it… bread was missing in order … when asked … an answer was I dont have it… cant help… which could be said in polite manner as well…but this is just one instance….. i miss good old vapiano 11/11/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/11/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/8/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Slecht 10/27/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pasta's waren smaakloos, zat geen chili en parmezaanse kaas in terwijl wel aangegeven. Extra garnalen miste terwijl daar €4,95 voor betaald is extra. 10/17/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/15/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
dit was de slecht bereide risotto ooit en toen ik het filiaal wilde bellen. Na 24 min in de wacht te staan nam niemand op ik wil mijn geld terug voor deze oliebak die risotto genoemd word ik heb foto gemaakt. 10/13/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb take away besteld zodat de maaltijd om 18.30 klaar zou staan maar er stond niets klaar en vervolgens maar besloten om met lege maag naar de bios te gaan. Na de bios nog mr het voordeel vd twijfel gegeven en om 21 onwijs honger en toen kreeg ik de pasta waar welgeteld 3 garnalen in zaten verkeerde pasta gebruikt geen smaak exact de reden dat ik de laatste keer naar vapiano was en nooit meer ben geweest en ook nooit meer terug zal komen. Belabberd eten en service en prijs kwaliteit al helemaal niet in orde 10/12/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vaak gaat het hier verkeerd. Maar complimenten voor degene die onze bestelling gisteravond heeft klaargemaakt. Alles was eindelijk een keer PERFECT!! 🥹 10/11/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/9/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/8/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Dit keer was ik wel tevreden over vapiano Leidschendam. Normaal echt flauw eten en niet te vergelijken met vapiano Den Haag (wat altijd de beste is geweest, beste koks in dienst, mrja is dicht.. ). Maar deze kok wist echt hoe die moest koken. Heeerlijk! Kok van afhalen donderdag avond 6 okt. Je was top! Leer je collega's hoe je met smaak kookt 😍 10/7/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Op het moment van bestellen als afhaaltijd 20:00 geselecteerd. Uiteindelijk liep ik om 20:50 de vapiano uit. Ik had 3 pasta’s besteld en een pizza. Met de pasta’s waren ze al bezig en er ging een pizza de oven in, dus alles leek goed te gaan. Uiteindelijk kreeg ik mij bestelling zonder pizza , rond 20:15, de pizza die in de oven was, was voor iemand anders, er werd excuses aangeboden en de pizza zou direct worden gemaakt (de pasta maker kon geen pizza maken) er moest een pizza maker komen (die had niet zo veel haast). Uiteindelijk ging de pizza pas na 20:30 de oven in. Toen de pizza uit de oven kwam, kwamen ze erachter dat er geen ham op zat. Die moest gehaald worden, de medewerker kwam terug met de verkeerde ham. Opnieuw ham halen, was opnieuw de verkeerde ham. Uiteindelijk is er een plak ham (geen parma maar gewoon van die boterham ham als plak) op de pizza gegooid. Inmiddels was het 20:50. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben goed geholpen door Casper! Hele aardige man en werkt heel efficiënt!! 9/28/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/20/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Half 4 besteld om half 6 op te halen. Stond er om 6 uur nog omdat het niet klaar was. De kip van alle pasta’s was helemaal aangebrand. Deze aangebrande smaak hing in de hele pasta. Helaas heeft geen van ons 4 het opgegeten en is €58 verloren gegaan. 9/19/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Koude pizza , hele klodders kaas en tomatensaus super slecht This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/3/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Onvriendelijk personeel 8/25/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten een half uur telaat gekregen, bestelling in 3x gekregen omdat ik steeds zelf naar alles moest vragen & mijn vegetarische pasta had garnalen.. 8/18/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zowel per mail als telefonisch niet bereikbaar. Heb bij me bestelling 2 x beef besteld, €9,90 ervoor betaald maar niet gekregen. 8/18/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/12/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde 45 minuten langer dan aangegeven en in één gerecht ontbraken de extra geselecteerde ingrediënten 8/10/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pasta had weinig smaak ik proefde alleen room saus 8/8/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
8/3/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta totaal geen smaakt! Kaas in t zakje was helemaal uitgedroogd 8/1/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik doe het nooit meer. Ze vergeten gewoon om je eten klaar te maken terwijl je al een uur zit te wachten. 8/1/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Regelmatig eten besteld. Vandaag 1 uur moeten wachten totdat het eten klaar was. Dat het op de gegeven afhaaltijdstip niet altijd klaar is kan gebeuren maar dit was wel erg lang. Wel een drankje gekregen voor het wachten. De gerechten waren niet zoals het hoort. De gevraagde pepers niet in de gerechten en er ontbraken ook andere ingrediënten. Best jammer want we betalen bijna 65 euro voor 4 pastaatjes. En dan wil je na het lange wachten wel dat de gerechten goed zijn. Beetje teleurgesteld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb een scampi spinazie besteld en n ik heb alleen 2 garnaal in mijn eten gekregen. Dat is wel minder van Vapiano. 7/18/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/13/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/6/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vijf kwartier van tevoren besteld, maar moest nog een kwartier wachten. Eten was veel te zout en met veel olie. Één van de bestellingen had chili zonder dat dat gevraagd was. De website kon de bestelling niet bevestigen. Kreeg een aantal keer een foutmelding. 7/6/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vandaag afgehaald met een coupon, omdat ik vorige keer ook niet naar wens eten heb gekregen. Website heeft gehele bedrag van mijn bank gehaald zonder de coupon die ik heb ingevuld, dus weer een fout en heel slordig hoe het team aan t werk gaat daar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het ging mis na de bestelling. Ik had betaald maar kreeg geen bevestiging. Moest lang wachten en vervolgens aankaarten omdat ik te lang zat te wachten. Weer wachten en bankafschrift laten zien en toen pas mijn eten gekregen eindelijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heel erg onbeschoft en nemen andere bestelling tussen door zo dat de klant langer moet wachten. Erg onprofessioneel kom er echt niet meer 6/25/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb nu een aantal keer besteld bij dit filiaal in Leidschendam. Zeer slechte kwaliteit. Recept/hoeveelheden verkeerd en geen extra's toegevoegd die wel aangevinkt(en betaald) waren. 6/3/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Taken bestelling gedaan, kwam ik aan was de taken away dicht en moest in boven mijn bestelling opnieuw plaatsten. Na 10 min kwam iemand naar mij toe dat ze het toch al hadden gemaakt en dat ik het kon mee nemen. Ik controleerde de bestelling en het klopte niet. Van 2 pastas was de pasta soort verkeerd en 1 had kaas terwijl dit apart moest. Thuis aangekomen bleek dat de 3de pasta geen chillie had en de garnalen waren rauw... heel erg jammer. 6/3/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/26/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten besteld om af te halen hele andere bestelling ontvangen. Erg jammer dit 5/25/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goedemorgen, ik heb veel goede dingen gezien bij vapiano maar de laatste tijden vind ik dat het niet goed gaat, ik kan rits punten opnoemen die niet normaal zijn dat een klant mee moet maken. ik hoop dat het snel beter wordt met diverse punten want anders gaat het niet lang blijven bestaan, want er zijn veel belangrijke punten die elke klant tegen loopt en dat is een soort normaal die men ook elke keer dezelfde moet meemaken. jammer maar waar. 5/19/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/10/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Salade zat er niet bij, wel voor betaald. Toen 30 minuten staan wachten om vervolgens te horen dat de salade op was. Waardeloze service, heerlijk eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Besteld en anderhalf uur na plaatsing bestelling was mijn bestelling pas klaar ongelooflijk 5/4/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Me bestelling klopte niet. Heb al een klacht ingediend en nog geen reactie ontvangen! 5/2/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vind het jammer dat je voor take Away geen tagliatelle kan kiezen als pasta, terwijl als je in het restaurant eet wel. Je bent in beide gevallen klant en verwacht het zelfde in service. 4/29/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling is nooit compleet kwaliteit gaat echt omlaag , Grana Padano D.O.P is te veel gevraagd en brood is er of niet of zo hard dat je tanden afbreken. Personeel totaal niet behulpzaam en blijkbaar te personeel te kort in de avond want ze kunnen het niet aan en klantvriendelijk is ook ver te vinden. Opmerking bij je bestelling plaatsen heeft ook geen zin want ze lezen het toch niet. 4/27/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hij en het meisje achter de kassa ze hebben echt en ook oprecht hard gewerkt eigenlijk hebben de werk voor 3 gedaan en wat kon hij goed en met liefde gekookt en iedereen vond thuis echt lekker was perfect 4/25/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ten eerste hebben wij 45 min moeten wachten op onze bestelling. Daarnaast is tonno e pomodori niet meer beschikbaar om ter plaatse te eten, terwijl dit wel afgehaald kan worden. Om dan zelf tonno toe te voegen in een andere pasta kan ook niet ter plaatse, enkel bij afhalen. Tot slot hebben wij beide bestellingen tot 3 keer toe moeten terugsturen, omdat het totaal niet klopte. Opeens werd er kip toegevoegd, terwijl dit nergens aangegeven was. Daarna werd de spinazie vergeten en ook nog de lente uitjes. Vreselijke ervaring. 4/25/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten zoals gewoonlijk heerlijk en prima service. Afhalen was wel een half uur later, maar dat is minder erg. Wel voor de 2e x een ingrediënt in de pasta’s die ontbraken. De extra zalm waarvoor is betaald zat er niet bij. Hierover een mail verstuurd met foto’s en uitleg, maar geen reactie op mogen ontvangen (2 weken gepasseerd). Ook de extra gevraagde peper zat er dit keer niet bij, wat overigens vaker voorkomt bij meerdere vestigingen. 4/20/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
veels teveel olie in pasta 4/19/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/19/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/18/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas was mijn bestelling niet volledig. Maar smaak was verder goed. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Besteld voor afhaal op de site .. afhaal tijd gezet op 20:15 eenmaal aangekomen moest het nog gemaakt worden. Toen het klaar was liep ik weg eindstand was 1 paste niet compleet miste kipfilet de andere pasta was geknoeid omdat de deksel niet goed erop paste. Toen weer terug gegaan en weer moeten wachten tot het gemaakt werd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten online besteld met afhaaltijd 19.45 uur. Toen ik om 19.20 uur bij de kassa aangaf dat ik een bestelling kwam afhalen waren ze er nog niet een mee begonnen. Om 20.15 uur was het eten eindelijk klaar. Klanten die ter plaatse bestelden werden eerder geholpen. Beetje jammer. 4/9/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
They forgot our order so we had to wait until they finished making our order at the restaurant. After they made it, they forgot to give it to us so we had to wait an additional 20 minutes until we received our cold order. They also forgot the extra cheese and got our order wrong. And we had food poisening afterwards. This is the second time we've had a bad experience. 4/5/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Allereerst, ik kom daar aan, systeem is schijnbaar voor de zoveelste keer uitgevallen en kan je alleen pinnen. Van alle medewerkers was er 1 jongeman die echt zijn best deed, kort getinte jongen ook erg beleefd en je zag ook echt dat hij het vervelend voor de klanten vond. De rest was maar een beetje aan het kloten. Ophalen stond voor 20.15 uiteindelijk 20.47 de zaak uit. Pizza's waren geeneens gemaakt. Eenmaal beneden werden ze op de toonbank gesmeten en de popie jopie guy zou schijnbaar de manager moeten zijn volgens mij kijkt er niet eens naar om. Moet er helaas zelf op aanspreken van hoi ik heb ook 2 Pizza's besteld zijn dit ze misschien? Geeft ze aan me en denkt is klaar.. vraag om de rest van de bestelling de pasta.. en moet hem zelf vertellen waar de handschoenen liggen, dat ik kaas en brood erbij had. Oh en 1 crema huppelepup met aardbeien.. die kwamen volgens mij nog uit italie? Want dat duurde ook 20min.. maar kreeg er wel 1 extra gratis. Eindelijk thuis en ik denk hmm mn favo pasta .. is de zwarte peper erin gevallen de Chili ook vroeg om mild kreeg hot & spicey dat ik het geeneens heb kunnen eten.. tja verder uhm deze vestiging neemt "Vapiano" "ga langzaam" iets te letterlijk.. het aantal zwarte peper + Chili wat ze er bij mij in hebben gestopt kunnen ze beter bij hetzelfde doen en sneller aan de bak en beter coördineren 4/4/2022
Vapiano 3 stars after 932 reviews
Vapiano