Reviews


3 stars after 55 reviews
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza koud, 1 pasta zonder pepertjes, 1 pasta met te veel pepertjes. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ongeregeld zooitje , 3 kwartier op mijn bestelling moeten wachten terwijl ik online bestelt had van te voren. Bij aankomst was het een chaos. Ook was de pasta uit eindelijk verkeerd gemaakt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Molto bene 1/22/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
The quality is not as good as the other more established Vapianos. I understand that this Vapiano is still new so I will be a little more patient and give your chefs a chance to grow. Dont take too long though! 1/22/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mn pasta was heerlijk gemaakt top thanks! 1/21/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had extra garnalen aangevinkt en er voor betaald maar dat zat er niet bij vroeg of ze de rucola mee konden mixen ook niet gedaan en te weinig saus 1/19/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal gesproken echt heerlijk, deze keer helaas niet. We hadden het idee dat er geen knoflook in de pastas zat, en de Chili was helaas vergeten bij de pasta. 1/17/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1 pasta en 2 pizzas besteld om 16.07, af te halen om 18.00. Om 17.55 bleken er geen pizzas meer te zijn.. Op... Reactie van personeel " schouder ophalen, het was druk." 1/15/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1/11/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Geenbrood, geen extra kaas wat wel bestel was, Pizza deeg op en geen pizza gekregen, chili in eten van de kinderen na vermelding geen chili, via website niet mogelijk om klacht in te dienen. ik stond in de winkel maar moest zelf naar mijn bestelling vragen, omdat het te lang duurde. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Hoe kan je als pasta-maker de tomatensaus in de bolognese pasta vergeten? Het is dat we geen tijd hadden om terug te gaan, maar dit was wel heel erg teleurstellend. En dan snap ik dat het druk kan zijn dat je soms dingen vergeet, maar dat was dit maal niet het geval. Hopelijk de volgende keer beter! 12/30/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heb mijn eten besteld plus betaald. Hoe ik bij Vapiano aankom zie ik dat ze gesloten zijn. Wat een service. Er word ook niks vermeld op de website. Mijn geld is ook weg, zeer teleurgesteld!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had in de opmerkingen aangegeven om Roomsaus te doen in plaats van chilisaus. Ik heb uiteindelijk alsnog chillsaus gekregen. Het ging om 3 pasta's. Kost ook niet weinig. Ik ben teleurgesteld 12/25/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
veel rauwe ui in pasta carbonara, en weinig spekjes. Pasta had duidelijk al vrij lang in bewaaroven gestaan, veel droger dan normaal. 12/25/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Online besteld, echter bestelling was niet gereed op afgesproken tijdstip, de bestelling was niet doorgekomen. Dit is nu de 3e keer dat het eten niet gereed was extra 45 minuten gewacht 😡 12/23/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Slechte service en lang wachten 12/23/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima site, eten snel klaar, goed geholpen 12/22/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Next time will try pizza and delivery! 12/21/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/20/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pasta was te lang gekookt, had spinazie besteld kreeg deze er niet bij nog nooit zo slecht gegeten bij Vapiano als vandaag! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had zonder lente uien besteld maar kreeg t toch erbij This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De beloofde korting kon opeens niet meer worden verrekend, duurde daardoor erg lang 12/18/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/17/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik zou om 19:00 mijn bestelling komen afhalen. Ik was er om 18:50. Vervolgens wordt om 19:20 ergens een pasta en een pizza vandaan getoverd (niet vers gemaakt) heeft de hele tijd in een soort van warmteoven gestaan. Ah fijn na de bestelling te hebben opgehaald en ongeveer 8 minuten naar huis te hebben gereden was de pizza ijskoud kaas leek op plastic. Echt nooit meer! 12/17/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede ervaring. Brood konden we helaas bij de online bestelling niet toevoegen, maar bij de kassa bij het afhalen hebben we dit er bij kunnen vragen. Fijn geholpen. 12/16/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
12/11/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had bewust hot chili gekozen, maar helaas in beide pasta’s 0 chili. 12/10/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pasta was helaas echt heeeel droog. Jammer, wat we hadden er echt naar uitgekeken! 12/10/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bij aankomst was de Pasta Tonno e pomodori niet goed gemaakt. Er ontbrak tonijn, extra tomatensaus en lente ui. Het was gewoon een heel ander gerecht. De hele bestelling moest opnieuw gemaakt worden, waardoor wij moesten wachten. Dit is al de tweede keer dat het gigantisch mis gaat bij Leidsenhage. 12/10/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was prima, kaas was bij de pasta en risotto vergeten. Bij aankomst was er ook geen brood meer voor bij de gerechten. Ook was de saus van de cheesecake vergeten. 12/7/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pasta was droog (bijna geen saus) en ik had om Chili hot gevraagd en de pasta was totaal niet pittig. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had een pasta besteld met extra hot pepers en champignons, nota bene bijbetaald en er is was geen peper noch Champiogn te vinden in mijn pasta. Erg teleurstellend 12/3/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb het helaas niet kunnen ophalen, is het goed als ik het morgen ophaal? 12/1/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling geplaatst via website, echter bij afgesproken tijdstip was de bestelling niet gereed. Ongeveer 45 minuten nog in de winkel gewacht. Nadat de bestelling gereed was klopte # bestelde en ontvangst niet, bleek door het systeem 1 gerecht niet te zijn doorgekomen waarna wederom 15 minuten gewacht. Bestelling zou om 19:00 gereed zijn vertrok uiteindelijk iets na 20:00 uur met de 6 bestelde gerechten. 🙁🙁🙁 11/27/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had pasta carbonara salmone besteld en ik kwam er later pas achter dat ik carbonara spek kreeg. Ik ben allergisch voor varkensvlees dus heb de hele nacht zitten overgeven en buikpijn gehad. Hier ga ik zeker nog een klacht over indienen. En daarbij vond ik het restaurant super chaotisch met chaotische medewerkers. Eentje had een grote mond tegen mij. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pasta was absoluut niet pittig en smaak was flauw 11/13/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Slechtste service ooit!!! Ik kom aan m’n bestelling is niet eens goed doorgekomen. Wordt m’n pasta in 3 minuten voorbereid niet eens goed doorgekookt die pasta en ook nog eens geen champignons erbij terwijl ik er wel voor heb betaald !! Heb gebeld en ook nog eens grote mond belachelijk!!!!!! 11/10/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Takeaway is goed het restaurant zelf echt slecht 11/6/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was heeel weinig en veel minder saus dan als je het in het restaurant zelf eet. Vond dit erg jammer 11/3/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat top! 11/1/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/30/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/28/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling was niet correct doorgekomen in het systeem. Heb vervolgens een half uur extra gewacht bij het afhalen zodat dit alsnog kon worden gecorrigeerd. Als compensatie een drankje gekregen tijdens het wachten. Het eten was wel van goede kwaliteif. Vapiano heeft veel potentie hierin maar ze doen er verstandig aan hun systemen/website eens na te kijken. Een koppel na mij had hetzelfde probleem. 10/27/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bij het ophalen van de bestelling was in eerste instantie mijn drinken vergeten, toen ben ik snel terug gelopen, maar werd ik eerst 10 min genegeerd tot eindelijk Shanti mij gelukkig herkende en mijn drinken gaf. Eenmaal thuis kwam ik erachter dat mijn pasta scampi met EXTRA scampi helemaal geen scampi had! Toen heb ik gebeld en werd er aangegeven of terug te komen om het aan te tonen en een nieuwe pasta te krijgen of een mail te sturen. Nou woon ik niet dichtbij, maar mijn zusje voor wie de pasta was had wel erg honger dus ben ik toch wéér jullie kant op gekomen. Gelukkig werd er daar een nieuwe pasta gemaakt en heb ik gratis toetjes gehad. Maar dit was geen fijne ervaring na een lange dag werken. De nauwkeurigheid mag wel iets beter. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Gekozen voor optie “extra pasta + extra saus voor €2,45”. Leuke optie, maar pasta is dan suuuper droog… geen saus te vinden in de bak, en garnalen moet je dan ook zoeken. Beter gewoon normale portie.. 10/15/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/14/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/11/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Great food, excellent flavours and good volume. But.... Service wasn't great. We ordered 30min ahead for a specific pick-up time, but they did not even start preparing it when we arrived. So we had to wait another 20 minutes... More importantly: we ordered a dolce, but they were all out of it! Personally I think it shouldn't even be possible to order it online when they are out of stock... Service was disappointing, food could't make up for the bad experience in store. 10/11/2021
Vapiano 3 stars after 947 reviews
Vapiano