Reviews


3 stars after 126 reviews
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vandaag afgehaald met een coupon, omdat ik vorige keer ook niet naar wens eten heb gekregen. Website heeft gehele bedrag van mijn bank gehaald zonder de coupon die ik heb ingevuld, dus weer een fout en heel slordig hoe het team aan t werk gaat daar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het ging mis na de bestelling. Ik had betaald maar kreeg geen bevestiging. Moest lang wachten en vervolgens aankaarten omdat ik te lang zat te wachten. Weer wachten en bankafschrift laten zien en toen pas mijn eten gekregen eindelijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heel erg onbeschoft en nemen andere bestelling tussen door zo dat de klant langer moet wachten. Erg onprofessioneel kom er echt niet meer 6/25/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb nu een aantal keer besteld bij dit filiaal in Leidschendam. Zeer slechte kwaliteit. Recept/hoeveelheden verkeerd en geen extra's toegevoegd die wel aangevinkt(en betaald) waren. 6/3/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Taken bestelling gedaan, kwam ik aan was de taken away dicht en moest in boven mijn bestelling opnieuw plaatsten. Na 10 min kwam iemand naar mij toe dat ze het toch al hadden gemaakt en dat ik het kon mee nemen. Ik controleerde de bestelling en het klopte niet. Van 2 pastas was de pasta soort verkeerd en 1 had kaas terwijl dit apart moest. Thuis aangekomen bleek dat de 3de pasta geen chillie had en de garnalen waren rauw... heel erg jammer. 6/3/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/26/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten besteld om af te halen hele andere bestelling ontvangen. Erg jammer dit 5/25/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goedemorgen, ik heb veel goede dingen gezien bij vapiano maar de laatste tijden vind ik dat het niet goed gaat, ik kan rits punten opnoemen die niet normaal zijn dat een klant mee moet maken. ik hoop dat het snel beter wordt met diverse punten want anders gaat het niet lang blijven bestaan, want er zijn veel belangrijke punten die elke klant tegen loopt en dat is een soort normaal die men ook elke keer dezelfde moet meemaken. jammer maar waar. 5/19/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/10/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Salade zat er niet bij, wel voor betaald. Toen 30 minuten staan wachten om vervolgens te horen dat de salade op was. Waardeloze service, heerlijk eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Besteld en anderhalf uur na plaatsing bestelling was mijn bestelling pas klaar ongelooflijk 5/4/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Me bestelling klopte niet. Heb al een klacht ingediend en nog geen reactie ontvangen! 5/2/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vind het jammer dat je voor take Away geen tagliatelle kan kiezen als pasta, terwijl als je in het restaurant eet wel. Je bent in beide gevallen klant en verwacht het zelfde in service. 4/29/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling is nooit compleet kwaliteit gaat echt omlaag , Grana Padano D.O.P is te veel gevraagd en brood is er of niet of zo hard dat je tanden afbreken. Personeel totaal niet behulpzaam en blijkbaar te personeel te kort in de avond want ze kunnen het niet aan en klantvriendelijk is ook ver te vinden. Opmerking bij je bestelling plaatsen heeft ook geen zin want ze lezen het toch niet. 4/27/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hij en het meisje achter de kassa ze hebben echt en ook oprecht hard gewerkt eigenlijk hebben de werk voor 3 gedaan en wat kon hij goed en met liefde gekookt en iedereen vond thuis echt lekker was perfect 4/25/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ten eerste hebben wij 45 min moeten wachten op onze bestelling. Daarnaast is tonno e pomodori niet meer beschikbaar om ter plaatse te eten, terwijl dit wel afgehaald kan worden. Om dan zelf tonno toe te voegen in een andere pasta kan ook niet ter plaatse, enkel bij afhalen. Tot slot hebben wij beide bestellingen tot 3 keer toe moeten terugsturen, omdat het totaal niet klopte. Opeens werd er kip toegevoegd, terwijl dit nergens aangegeven was. Daarna werd de spinazie vergeten en ook nog de lente uitjes. Vreselijke ervaring. 4/25/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten zoals gewoonlijk heerlijk en prima service. Afhalen was wel een half uur later, maar dat is minder erg. Wel voor de 2e x een ingrediënt in de pasta’s die ontbraken. De extra zalm waarvoor is betaald zat er niet bij. Hierover een mail verstuurd met foto’s en uitleg, maar geen reactie op mogen ontvangen (2 weken gepasseerd). Ook de extra gevraagde peper zat er dit keer niet bij, wat overigens vaker voorkomt bij meerdere vestigingen. 4/20/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
veels teveel olie in pasta 4/19/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/19/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/18/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas was mijn bestelling niet volledig. Maar smaak was verder goed. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Besteld voor afhaal op de site .. afhaal tijd gezet op 20:15 eenmaal aangekomen moest het nog gemaakt worden. Toen het klaar was liep ik weg eindstand was 1 paste niet compleet miste kipfilet de andere pasta was geknoeid omdat de deksel niet goed erop paste. Toen weer terug gegaan en weer moeten wachten tot het gemaakt werd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten online besteld met afhaaltijd 19.45 uur. Toen ik om 19.20 uur bij de kassa aangaf dat ik een bestelling kwam afhalen waren ze er nog niet een mee begonnen. Om 20.15 uur was het eten eindelijk klaar. Klanten die ter plaatse bestelden werden eerder geholpen. Beetje jammer. 4/9/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
They forgot our order so we had to wait until they finished making our order at the restaurant. After they made it, they forgot to give it to us so we had to wait an additional 20 minutes until we received our cold order. They also forgot the extra cheese and got our order wrong. And we had food poisening afterwards. This is the second time we've had a bad experience. 4/5/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Allereerst, ik kom daar aan, systeem is schijnbaar voor de zoveelste keer uitgevallen en kan je alleen pinnen. Van alle medewerkers was er 1 jongeman die echt zijn best deed, kort getinte jongen ook erg beleefd en je zag ook echt dat hij het vervelend voor de klanten vond. De rest was maar een beetje aan het kloten. Ophalen stond voor 20.15 uiteindelijk 20.47 de zaak uit. Pizza's waren geeneens gemaakt. Eenmaal beneden werden ze op de toonbank gesmeten en de popie jopie guy zou schijnbaar de manager moeten zijn volgens mij kijkt er niet eens naar om. Moet er helaas zelf op aanspreken van hoi ik heb ook 2 Pizza's besteld zijn dit ze misschien? Geeft ze aan me en denkt is klaar.. vraag om de rest van de bestelling de pasta.. en moet hem zelf vertellen waar de handschoenen liggen, dat ik kaas en brood erbij had. Oh en 1 crema huppelepup met aardbeien.. die kwamen volgens mij nog uit italie? Want dat duurde ook 20min.. maar kreeg er wel 1 extra gratis. Eindelijk thuis en ik denk hmm mn favo pasta .. is de zwarte peper erin gevallen de Chili ook vroeg om mild kreeg hot & spicey dat ik het geeneens heb kunnen eten.. tja verder uhm deze vestiging neemt "Vapiano" "ga langzaam" iets te letterlijk.. het aantal zwarte peper + Chili wat ze er bij mij in hebben gestopt kunnen ze beter bij hetzelfde doen en sneller aan de bak en beter coördineren 4/4/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Afhaal is heel onduidelijk heb netjes gewacht om af te halen maar heb 25 min staan wachten helaas 4/2/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/28/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wat een Kut service, eten besteld om op te halen op een bepaalde tijd. Kom ik daaraan was het nog niet klaar en moest nog eens meer dan 15 min wachten. Daarnaast werd ik zeer en zeer slecht geholpen. Uiteindelijk eten gekregen helemaal naar huis gereden was het de verkeerde gerecht in de tas gezet. Weer helemaal terug rijden om een nieuwe te halen. Het werd niets een excuses geboden en ook geen compensatie aangeboden. De geven die leniging gaf zei gaan het nu gelijk maken, moest nog eens 15 minuten wachten. Jullie hebben slechte personeel werken bij Leidschendam, helemaal niet professioneel en niet klantvriendelijk. Dit is echt de meest slechtste Vapiano van Nederland. Doe er wat aan. Want mij zie jullie daar niet meer. Wat een kut zaak die van Leidschendam 3/19/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas de extra pesto en rucola vergeten bij onze bestelling. Hier hebben we wel voor betaald. 3/19/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ze hebben me snel geholpen en het eten was lekker 3/19/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Altijd een probleem bij het afhalen. Bestelling zoek, heel lange wachttijd en/of dingen uit de bestelling vergeten. Jammer hoor, want het eten is voor de rest wel gewoon oké. 3/17/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De meiden hadden de boel vanavond niet in contole, bestellingen werden heen en weer gesnuffeld waardoor iedereen heel erg lang moest wachten. Daarnaast leek het ook onderstaffed en hadden een aantal meiden geen idee wat ze aan het doen waren. Meisje achter de wok deed haar best en haar werk goed. 3/16/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Despite the delay of the order being completed. The person that helped me checking the online order was very supportive and a good help in getting the order ready. I hope to order again here soon. To the girl that helped me checking the online order, thank you very much! I hope to meet you again someday. 3/16/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/14/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We moesten erg lang wachten op ons eten. Het was ook niet duidelijk of de bestelling nou was doorgekomen want blijkbaar was die meneer onze bon kwijt geraakt tussen alle andere bonnen. Vervolgens te horen gekregen dat de kok net was 'opgestapt' ofzoiets geks gewoon midden in de spits van het eten en toen we eindelijk ons eten hadden was de pasta saus heel vloeibaar en de pasta zelf veel te pittig terwijl we mild hadden doorgegeven. Erg jammer dus... 3/14/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was nog niet gezien en in behandeling genomen bij aankomst. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had een afhaalbestelling geplaatst voor 19:00 u. Ik was om 18:55 u. aanwezig en ze waren nog niet begonnen aan mijn bestelling. Het was 19:30 u klaar. Als ik zo laat had willen hebben was ik of boven gegaan om te bestellen of afhalen om 19:30 u aangegeven. Ik heb bij de kassa aangegeven dat ik dit jammer vind en het personeel negeerde me gewoon en keek mij niet aan. Wat betreft de bij geleverd brood, dat waren alleen maar restjes (uiteindes van brood). Slechte service. Enige positieve was dat mijn eten vers is bereid. 3/10/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/9/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/7/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik vroeg voor extra tomatensaus bij de roomsaus. Heel gierig gedaan met de saus. Was helemaal opgedroogd zooitjee. Wel vaker een probleem hier met het eten. 3/5/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
It took more than minutes to get the order ready after arriving on location for pickup, after placing the order online more than 15 minutes before arriving at the restaurant Neither of the pasta had the extra shrimp as ordered when arrived home to eat. 3/2/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het bestellen via de website ging makkelijk. Het eten was ook redelijk goed voorbereid. Voor de rest was het een chaos in het restaurant, inclusief afhaal gedeelte. Totaal niet professioneel en mijn afhaalbakje zat helemaal onder de olie. De communicatie tussen de twee verdiepingen is een drama. Ik heb driekwartier moeten wachten en pas toen ik begon te klagen (bij de kok) hebben ze mijn pasta gemaakt. Ze konden de druk duidelijk niet aan. 2/28/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ruim 1 uur gewacht op mijn pasta’.. Vapiano heeft mij teleurgesteld! Afzender Mous NoLacking This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Hele slechte vestiging , de jongen achter de toonbank stond in zijn eentje kassa te draaien en te koken echt bizar. Het werd alsmaar drukker me pasta proefde naar niks en ook nog me gamba’s vergeten voor bijna 4 euro. I don’t blame him maar wel de manager This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Onduidelijkheid over wie je kan helpen bij de balie, tevens stond m'n eten koud te worden zonder dat ik dat wist 2/26/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb 3 pasta’s besteld. 2 reed en beef en 1 pikante kip. De reden beef was bij de ene met 1 stukje beef en de andere had 6 stuks. Beide hadden een druppel kreeftensaus. Ook had ik voor alle 3 fusilli besteld. Weet niet wat we hebben gekregen, maar geen fusilli. De pikante kip heb ik na een paar happen moeten weg gooien. De pasta en kip zwommen in de sinaasappel chilisaus. Niet te eten. Mijn man had ook een hap genomen. We hebben allebei diarree van gehad. Was niet in staat om terug te rijden. Als dat kon had ik alles terug gebracht. Schandalig gewoon. Dat je dit durft mee te geven. 2/26/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Restaurant was dicht vanwege defecte koeling. Wacht nog op me geld terug 2/25/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Friendly personnel 2/18/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik kon snel na het plaatsen van de bestelling bij Vapiano terecht om mijn bestelling op te halen. Dat was heel fijn! Echter, de smaak vond ik tegenvallen. De pasta carbonara die ik had besteld was niet vies, maar lang niet zo lekker gekruid als dat ik elders bij een andere Vapiano wel eens heb gegeten. Normaliter is de pasta carbonara van Vapiano mijn lievelingsgerecht, maar ik zal dit niet snel nog een keer bij deze Vapiano bestellen. 2/17/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Geen pizza of volledige anti pasta op de site. Geen duidelijke afwikkeling bij t afhalen, voor niets id rij staan als je al besteld hebt. Een kwartier moeten wachten voor 4 extra cheesecakes. 2/14/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er stond in plaats kip doe maar garnalen en extra ik heb toch kip gekregen pfff 2/11/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/10/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/10/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was niet heel. 2/10/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Onaardige meneer die erg kortaf was, bij het afhalen was het erg rommelig. 2/5/2022
Vapiano 3 stars after 645 reviews
Vapiano