Reviews


3 stars after 139 reviews
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Onduidelijkheid over wie je kan helpen bij de balie, tevens stond m'n eten koud te worden zonder dat ik dat wist 2/26/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb 3 pasta’s besteld. 2 reed en beef en 1 pikante kip. De reden beef was bij de ene met 1 stukje beef en de andere had 6 stuks. Beide hadden een druppel kreeftensaus. Ook had ik voor alle 3 fusilli besteld. Weet niet wat we hebben gekregen, maar geen fusilli. De pikante kip heb ik na een paar happen moeten weg gooien. De pasta en kip zwommen in de sinaasappel chilisaus. Niet te eten. Mijn man had ook een hap genomen. We hebben allebei diarree van gehad. Was niet in staat om terug te rijden. Als dat kon had ik alles terug gebracht. Schandalig gewoon. Dat je dit durft mee te geven. 2/26/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Restaurant was dicht vanwege defecte koeling. Wacht nog op me geld terug 2/25/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Friendly personnel 2/18/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik kon snel na het plaatsen van de bestelling bij Vapiano terecht om mijn bestelling op te halen. Dat was heel fijn! Echter, de smaak vond ik tegenvallen. De pasta carbonara die ik had besteld was niet vies, maar lang niet zo lekker gekruid als dat ik elders bij een andere Vapiano wel eens heb gegeten. Normaliter is de pasta carbonara van Vapiano mijn lievelingsgerecht, maar ik zal dit niet snel nog een keer bij deze Vapiano bestellen. 2/17/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Geen pizza of volledige anti pasta op de site. Geen duidelijke afwikkeling bij t afhalen, voor niets id rij staan als je al besteld hebt. Een kwartier moeten wachten voor 4 extra cheesecakes. 2/14/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er stond in plaats kip doe maar garnalen en extra ik heb toch kip gekregen pfff 2/11/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/10/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/10/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was niet heel. 2/10/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Onaardige meneer die erg kortaf was, bij het afhalen was het erg rommelig. 2/5/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Drama, bestelling kwijt 3kwartier gewacht op me eten 2/5/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas was mijn bestelling niet binnengekomen en heb ik uiteindelijk opnieuw moeten bestellen. Gelukkig was het personeel super vriendelijk en pakte ze dit direct op. 2/4/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/4/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/2/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb een tegoed bon gehad voor het een mislukte pizza 2x. Bij het afhalen van mijn pasta met mijn bon, heb ik heel lang moeten wachten op mijn pasta. 2/2/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was niet super lekker. hebben wel is beter bij jullie gegeten. 2/2/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Had bewust online besteld, stond evengoed superlang in de rij. Eten was inmiddels al lauw. Organisatorisch gaat er n hoop mis, erg jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
In het weekend zou ik adviseren de onlinebestel mogelijkheid uit te zetten. Te veel hooi op de vork, lange wachttijden en voorraden op. 1/29/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta's waren heerlijk, echter raad ik de spelt fusicili sterk af, die was heel erg vies, alsof je een stuk karton eet! 1/29/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pasta was zoals altijd weer overheerlijk! 1/26/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1/26/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza koud, 1 pasta zonder pepertjes, 1 pasta met te veel pepertjes. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ongeregeld zooitje , 3 kwartier op mijn bestelling moeten wachten terwijl ik online bestelt had van te voren. Bij aankomst was het een chaos. Ook was de pasta uit eindelijk verkeerd gemaakt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Molto bene 1/22/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
The quality is not as good as the other more established Vapianos. I understand that this Vapiano is still new so I will be a little more patient and give your chefs a chance to grow. Dont take too long though! 1/22/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mn pasta was heerlijk gemaakt top thanks! 1/21/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had extra garnalen aangevinkt en er voor betaald maar dat zat er niet bij vroeg of ze de rucola mee konden mixen ook niet gedaan en te weinig saus 1/19/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal gesproken echt heerlijk, deze keer helaas niet. We hadden het idee dat er geen knoflook in de pastas zat, en de Chili was helaas vergeten bij de pasta. 1/17/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1 pasta en 2 pizzas besteld om 16.07, af te halen om 18.00. Om 17.55 bleken er geen pizzas meer te zijn.. Op... Reactie van personeel " schouder ophalen, het was druk." 1/15/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1/11/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Geenbrood, geen extra kaas wat wel bestel was, Pizza deeg op en geen pizza gekregen, chili in eten van de kinderen na vermelding geen chili, via website niet mogelijk om klacht in te dienen. ik stond in de winkel maar moest zelf naar mijn bestelling vragen, omdat het te lang duurde. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Hoe kan je als pasta-maker de tomatensaus in de bolognese pasta vergeten? Het is dat we geen tijd hadden om terug te gaan, maar dit was wel heel erg teleurstellend. En dan snap ik dat het druk kan zijn dat je soms dingen vergeet, maar dat was dit maal niet het geval. Hopelijk de volgende keer beter! 12/30/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heb mijn eten besteld plus betaald. Hoe ik bij Vapiano aankom zie ik dat ze gesloten zijn. Wat een service. Er word ook niks vermeld op de website. Mijn geld is ook weg, zeer teleurgesteld!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had in de opmerkingen aangegeven om Roomsaus te doen in plaats van chilisaus. Ik heb uiteindelijk alsnog chillsaus gekregen. Het ging om 3 pasta's. Kost ook niet weinig. Ik ben teleurgesteld 12/25/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
veel rauwe ui in pasta carbonara, en weinig spekjes. Pasta had duidelijk al vrij lang in bewaaroven gestaan, veel droger dan normaal. 12/25/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Online besteld, echter bestelling was niet gereed op afgesproken tijdstip, de bestelling was niet doorgekomen. Dit is nu de 3e keer dat het eten niet gereed was extra 45 minuten gewacht 😡 12/23/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Slechte service en lang wachten 12/23/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima site, eten snel klaar, goed geholpen 12/22/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Next time will try pizza and delivery! 12/21/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/20/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pasta was te lang gekookt, had spinazie besteld kreeg deze er niet bij nog nooit zo slecht gegeten bij Vapiano als vandaag! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had zonder lente uien besteld maar kreeg t toch erbij This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De beloofde korting kon opeens niet meer worden verrekend, duurde daardoor erg lang 12/18/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/17/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik zou om 19:00 mijn bestelling komen afhalen. Ik was er om 18:50. Vervolgens wordt om 19:20 ergens een pasta en een pizza vandaan getoverd (niet vers gemaakt) heeft de hele tijd in een soort van warmteoven gestaan. Ah fijn na de bestelling te hebben opgehaald en ongeveer 8 minuten naar huis te hebben gereden was de pizza ijskoud kaas leek op plastic. Echt nooit meer! 12/17/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede ervaring. Brood konden we helaas bij de online bestelling niet toevoegen, maar bij de kassa bij het afhalen hebben we dit er bij kunnen vragen. Fijn geholpen. 12/16/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
12/11/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had bewust hot chili gekozen, maar helaas in beide pasta’s 0 chili. 12/10/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pasta was helaas echt heeeel droog. Jammer, wat we hadden er echt naar uitgekeken! 12/10/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bij aankomst was de Pasta Tonno e pomodori niet goed gemaakt. Er ontbrak tonijn, extra tomatensaus en lente ui. Het was gewoon een heel ander gerecht. De hele bestelling moest opnieuw gemaakt worden, waardoor wij moesten wachten. Dit is al de tweede keer dat het gigantisch mis gaat bij Leidsenhage. 12/10/2021
Vapiano Leidsenhage Weigelia 21 070 870 1471
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was prima, kaas was bij de pasta en risotto vergeten. Bij aankomst was er ook geen brood meer voor bij de gerechten. Ook was de saus van de cheesecake vergeten. 12/7/2021
Vapiano 3 stars after 737 reviews
Vapiano