Reviews


4 stars after 177 reviews
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker 9/16/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestel eten terwijl jullie dicht zijn moet niet kunnen rij voor niks naar locatie toe 9/14/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Restaurant bleek gesloten terwijl bestelling was geaccepteerd en reeds betaald. Voor een dichte deur gestaan om de bestelling op te halen. Nergens contact kunnen krijgen met het filiaal of Vapiano NL. Zeer verontwaardigd over de gang van zaken, wil ook zsm geld teruggestort zien. 9/13/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas bleek bij het ophalen van onze bestelling dat het restaurant in zijn geheel dicht was op maandag. Dit terwijl het bestellen voor afhalen op de site wel mogelijk was, en de afhaaltijden op de website van Vapiano Tilburg aangaven dat dit wel mogelijk zou zijn vandaag (ondanks dat restaurant zelf dicht was, waarvan we dit wel wisten). We stonden dus voor een gesloten deur... Erg slecht, vooral omdat de status van de bestelling via Track en Trace zelfs op 'in bereiding' stond. We hadden op zijn minst na het plaatsen van de bestelling een e-mail verwacht met de mededeling dat het restaurant (en dus ook de afhaaloptie) dicht zou zijn i.p.v. een bevestigingsmail van de bestelling incl. track & trace optie.. 9/13/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wilde risotto bestellen maar deze stond niet op de afhaallijst. Na telefonisch contact hebben ze de risotto weer online gezet zodat ik deze kon bestellen. 9/4/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/1/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten optijd klaar en kon het snel meenemen. Bestellen via de site ging ook makkelijk! De pasta viel helaas wat tegen. Veel pasta en weinig saus. Ook zaten er geen cashewnoten door mijn pasta, wat wel bij de beschrijving stond. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb niet de gerechten gekregen die ik had besteld 8/24/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/24/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was smaakloos en pasta was hard, ben teleurgesteld. 8/20/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bij twee hoofdgerechten waren geen zakjes Grana Padano toegevoegd, terwijl we dit wel hadden besteld. Verder was de bestelling prima in orde. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakvol 8/13/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het stond niet klaar op de afgesproken tijd. Nog een half uur moeten wachten. Thuis gekomen bleek de bestelling niet compleet. Weer terug!! Wel drankjes gekregen ter compensatie. 8/12/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was voor de 2e keer zeer slecht! Ze hebben dit 3 x opnieuw moeten maken. 3e keer hebben we het vervolgens meegenomen en niet opgegeten thuis! Nooit meer in Tilburg bij Vapiano eten voor ons! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Personeel weet nog niet hoe je pasta moet bereiden. Matig. 7/30/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vind het steeds weer even lekker!! 7/28/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het personeel aan de inkom was niet vriendelijk. Totaal geen vapiano sfeer. Ze kon ook maar enkel Engels praten. 7/9/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Porties zijn wel klein tegenover paar jaar geleden. En zou om 18:00 klaar zijn en om 18:30 stond ik daar nog te wachten 7/2/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde beetje lang maar het smaakte lekker 7/1/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Weer een half uur moeten wachten op het eten 7/1/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Voor de zoveelste keer geen complete bestelling. En dan ook niet komen naleveren omdat je 2 meter buiten het thuisbezorgd gebied woont. Schandalig!!!! 7/1/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Moest komen halen en thuis kwam ik achter dat we missed een maltijd dus moest weer terug rijden .zal niet meer zo bij jullie bestellen 6/28/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik wou het thuis laten bezorgen en dat ging niet ballen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Medewerker was asociaal over mijn opmerking bij de bestelling. Jammer. 6/21/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was matig 6/19/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/17/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De inhoud vd bakjes pasta was nu wel errrugg weinig; was half gevuld! Bakje met dressing voor de sla (is al een vrij klein bakje) was ook maar voor 1/4 gevuld!!!! 6/17/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De pasta was al lauw toen ik thuis kwam. En dat is op drie minuten fietsen van Vapiano. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/10/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3 pizza’s en 3 pasta maaltijden afgehaald. Ik was keurig op afgesproken tijd aanwezig. Moest ruim een half uur wachten. Pizza’s waren al klaar toen ik binnenkwam. Pasta’s dus ruim een half uur later. Eenmaal thuis waren de pizza’s dus nagenoeg koud en de bodem was heel erg taai. Pasta met zalm: de zalmstukjes waren hard (aangebrand?). We zijn dus enigszins teleurgesteld! Geen Vapiano meer voor ons... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was echt niet lekker. Veelste weinig pesto en smaakloos! 6/4/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pasta was niet goed gekookt zat aan elkaar vast geplakt en ik vroeg voor geen spinazie en tog zat er spinazie in 6/4/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Twee salades Cesare besteld als onderdeel van een grote bestelling. Bij thuiskomst bleek er maar één ingepakt te zijn. 6/3/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas ontbraken er enkele ingrediënten in de bestelling. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/25/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/24/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heb bijna 30 minuten langer moeten wachten op me eten. En dan is het klaar kijk ze er naar en dan laat ze me eten staan en ze gaat de telefoon opnemen belachelijk gewoon moeten haar collega’s mij eten uiteindelijk geven die mij overigens wel netjes hebben geholpen 5/19/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was niet zo lekker vandaag 5/19/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Heb bijna een halfuur langer moeten wachten. Het eten had helemaal geen smaak en was na 7 minuten droog en hard. Erg jammer want had na maanden weer zin in Vapiano. 5/17/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bij mijn bestelling extra's aangegeven en ook voor betaald. En wat blijkt, is het niet toegevoegd. Daarnaast zaten de takjes er nog aan van de spinazie, al met al heel teleurstellend. 5/17/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/17/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kaas vergeten. Bestelling was zonder knoflook, maar er zat wel knoflook in. Toetjes waren lauw, heel zacht, slap. 5/15/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/8/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling was uitstekend, behalve de twee pizza’s. Deze waren allebei duidelijk aangebrand (zwart). We hebben grote delen weg moeten gooien. Dit zijn wij niet gewend van Vapiano. 5/8/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was super goed. Alleen weer niet op tijd klaar. Weer een half uur later dan aangegeven. 5/6/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ordering and takeaway went smooth. Food however wasn't good. The pasta was very overcooked and the sauce tasted nor looked like carbonara and was very bland. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/22/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/21/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De Grana pardano is wel erg minimaal. 4/20/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer geen spaghetti...Gewoon zoals normaal....altijd lekker 4/19/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik moest wel 15 mij wachten maar ik mocht gewoon rustig binnen wachten, dat was fijn! En het was het wachten waard eten was super lekker! 4/17/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Mijn bestelling was voor de helft niet eens goed doorgekomen. Zat geen brood bij en er was meer pasta saus dan pasta zelf. Jammer dit. 4/17/2021
Vapiano 3 stars after 2130 reviews
Vapiano