Reviews


4 stars after 153 reviews
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Medewerker was asociaal over mijn opmerking bij de bestelling. Jammer. 6/21/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was matig 6/19/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/17/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De inhoud vd bakjes pasta was nu wel errrugg weinig; was half gevuld! Bakje met dressing voor de sla (is al een vrij klein bakje) was ook maar voor 1/4 gevuld!!!! 6/17/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De pasta was al lauw toen ik thuis kwam. En dat is op drie minuten fietsen van Vapiano. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/10/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3 pizza’s en 3 pasta maaltijden afgehaald. Ik was keurig op afgesproken tijd aanwezig. Moest ruim een half uur wachten. Pizza’s waren al klaar toen ik binnenkwam. Pasta’s dus ruim een half uur later. Eenmaal thuis waren de pizza’s dus nagenoeg koud en de bodem was heel erg taai. Pasta met zalm: de zalmstukjes waren hard (aangebrand?). We zijn dus enigszins teleurgesteld! Geen Vapiano meer voor ons... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was echt niet lekker. Veelste weinig pesto en smaakloos! 6/4/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pasta was niet goed gekookt zat aan elkaar vast geplakt en ik vroeg voor geen spinazie en tog zat er spinazie in 6/4/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Twee salades Cesare besteld als onderdeel van een grote bestelling. Bij thuiskomst bleek er maar één ingepakt te zijn. 6/3/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas ontbraken er enkele ingrediënten in de bestelling. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/25/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/24/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heb bijna 30 minuten langer moeten wachten op me eten. En dan is het klaar kijk ze er naar en dan laat ze me eten staan en ze gaat de telefoon opnemen belachelijk gewoon moeten haar collega’s mij eten uiteindelijk geven die mij overigens wel netjes hebben geholpen 5/19/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was niet zo lekker vandaag 5/19/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Heb bijna een halfuur langer moeten wachten. Het eten had helemaal geen smaak en was na 7 minuten droog en hard. Erg jammer want had na maanden weer zin in Vapiano. 5/17/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bij mijn bestelling extra's aangegeven en ook voor betaald. En wat blijkt, is het niet toegevoegd. Daarnaast zaten de takjes er nog aan van de spinazie, al met al heel teleurstellend. 5/17/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/17/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kaas vergeten. Bestelling was zonder knoflook, maar er zat wel knoflook in. Toetjes waren lauw, heel zacht, slap. 5/15/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/8/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling was uitstekend, behalve de twee pizza’s. Deze waren allebei duidelijk aangebrand (zwart). We hebben grote delen weg moeten gooien. Dit zijn wij niet gewend van Vapiano. 5/8/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was super goed. Alleen weer niet op tijd klaar. Weer een half uur later dan aangegeven. 5/6/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ordering and takeaway went smooth. Food however wasn't good. The pasta was very overcooked and the sauce tasted nor looked like carbonara and was very bland. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/22/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/21/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De Grana pardano is wel erg minimaal. 4/20/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer geen spaghetti...Gewoon zoals normaal....altijd lekker 4/19/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik moest wel 15 mij wachten maar ik mocht gewoon rustig binnen wachten, dat was fijn! En het was het wachten waard eten was super lekker! 4/17/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Mijn bestelling was voor de helft niet eens goed doorgekomen. Zat geen brood bij en er was meer pasta saus dan pasta zelf. Jammer dit. 4/17/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/14/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heel vriendelijk personeel, maar helaas totaal de verkeerde bestelling meegekregen. Dit was een enorme domper toen ik ermee in Breda aankwam.. 4/2/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/31/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/27/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Schandalig hoelang ik mlest wachten op de vestiging 3/27/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Op de website stond dat mijn bestelling om 18:45 klaar zou zijn maar ik heb moeten wachten tot 18:58. Hierdoor heb ik mijn trein gemist en een hoop gedoe daardoor. Onwijs irritant. 3/23/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Slechte service. Je wordt van kastje naar muur gestuurd. Niemand neemt je vraag serieus en nog is klantonvriendelijk! Werknemers mogen echt aan zichzelf werken. Voor mij geen vapiano meer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen pijnboompitten ontbraken This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Allebei de gerechten waren te gaar. Pasta was plakkerig en daarom lastig en totaal niet fijn te eten. Ik ben teleurgesteld in de kwaliteit van de pasta. 3/20/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik miste bij de pasta met pesto echt enorm veel pesto. Normaal vind ik deze het einde maar er zat nu nauwelijks pesto overheen. Om 17:45 zou het eten klaar staan en hier moest ik nog wel een tijdje op wachten. Geen probleem natuurlijk maar de pizza lag veel eerder dan de pasta in een warmte kast waardoor deze bij thuiskomst koud was. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was erg lekker, alleen de pizza was lastig warm te houden. 3/10/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3x niks maken eerst de foute bestelling, daarna moet je nog eens extra betalen voor de juiste eten 1 ding weet ik wel jullie zijn een klant kwijt!! 3/10/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten, maar helaas wel héél lang (30 mins bij afhaal) moeten wachten op m'n bestelling, ondanks dit 45 mins van tevoren besteld te hebben via de website. Uitleg van een vriendelijke medewerker gekregen dat dit een bekend probleem is, maar niet wordt op-/aangepakt door management ivm kosten/baten. Jammer.. 3/8/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag geholpen door een vriendelijke mevrouw die erg gastvriendelijk was! Het eten was erg snel klaar en lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/6/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een service! Door omstandigheden ging er iets mis bij de bezorging via UberEats. De bezorger is nooit bij ons aangekomen.. We hebben opnieuw een bestelling geplaats en hebben het zelf opgehaald. Wat een verassing: bij thuiskomst zaten er extra toetjes bij, flesjes drinken en een heerlijke chocoladepunt! Echt top! 3/3/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta was helemaal niet door de olie.. was niet te eten 3/3/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was geheel niet gaar. Men heeft het na een belletje gecorrigeerd. was niet de eerste keer ! 3/1/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was (veel) later klaar dan de gevraagde afhaaltijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het ophalen ging niet soepel. Ze wisten niet wie ik was. Het kwam erg onhandig en onprofessioneel over. Het eten was smakenloos de hoeveelheid spinazie en tomaten waren om te huilen de past was te gaar. Het was echt een teleurstellende ervaring This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Vapiano 3 stars after 2003 reviews
Vapiano