Reviews


2 stars after 37 reviews
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde veel te lang catastrofe mark 8/4/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heel rommelig bij het afhalen werd er 3 x gevraagd wat we besteld hadden alsof dit niet was ontvangen? Pizza was ijskoud en pasta was te doen. 8/3/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Geen idee waar je je bestelling moet ophalen, druk en chaotisch. Gerecht was mega vet, dreef gewoon in het vet. Helaas geen aanrader... Gemaild met de klacht, maar nog geen reactie op gehad 8/1/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Nooit meer Vapiano! Keer op keer ontevreden. Smaakte nergens naar. Had ook aangegeven goed doorbakken, krijg ik nog net geen rauwe scampi’s! Nee, dit was me laatste keer bij jullie. 7/15/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat je voor extra's ook hier flink meer moet gaan betalen, maar dan wel flink minder krijgt dan voorheen, dus je wordt dubbel gepakt. Sowieso is volgens mij tomatensaus (of roomsaus) als basis niet het allerduurste product, om dan de pasta nagenoeg droog mee te krijgen, is wel een afknapper. Dit was een aantal jaar geleden toch echt wel een stuk beter! Net als de zakjes kaas, die nu echt wel kariger gevuld zijn dan ze waren. En dan planning: als je via de site aangeeft om kwart voor 6 op te komen halen en je vervolgens ½ uur nog moet wachten, lijkt me niet nodig, bied dan deze tijd niet aan. Verder hoop ik dat het mogelijk wordt om als je een bestelling in het winkelwagentje zet, je dit nog aan kunt passen, ipv. eerst dit onderdeel weggooien, dan vervolgens opnieuw erin zetten met je (minimale) aanpassing 7/13/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/8/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
jammer dat er 9/10 keer niet naar de opmerkingen wordt gekeken. munn bestelling gaat bijna altijd fout This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heel lang op het eten moeten wachten. Personeel deed z’n best maar leek super onder bezet te zijn. Lekker eten maar niet voor herhaling vatbaar door het lange wachten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten had geen smaak 6/15/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde veel te lang. Toen ik mij meldde bleek de pasta al klaar te zijn en pizza moest nog gebakken worden. 20min later was de pizza eindelijk klaar maar bleek de pasta toch niet klaar te zijn. Uiteindelijk de pizza en pasta mee gekregen. Van deur tot deur is nog geen minuut lopen lopen. Pizza was lauw bij open doen van de doos/ uiteindelijk koud voordat hij op was. Pasta zat vrijwel geen smaak aan en kaas was niet meegeleverd. Echt teleurstelling na teleurstelling. 6/6/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Iedereen moet veels te lang wachten. En een afschuwelijke manager die niks regelt. Uiteindelijk was de pasta niet eens goed. 5/26/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas zaten de asperges niet in de pasta (voor een pasta met tomaat en asperges was dat dus erg mager). Bij het afhalen waren de desserts vergeten. Het eten is lekker, maar dit kan wel wat verbeterd worden! Daarbij is alles op de website duurder dan bij vapianos zelf. 5/19/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Kwam het afhalen, werd door meerdere personeel verteld dat ze gesloten zijn, er wordt niet rekening gehouden met dat je bestelling komt afhalen. Verder wordt erbij de bestelling aangegeven dat je knoflook en chili pepers wil, er zat 0.0 chili in. De reef nd beef smaakte zo slecht, dan wat we altijd in t restaurant eten. Het was erg teleurstellend, alsof het snel maar werd gemaakt omdat ze gaan sluiten. 5/16/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/12/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was top, bedankt! 5/9/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Halfuur moeten wachten. 5/6/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet fijn om (niet voor het eerst) weer betaald te hebben voor extra's en dit dan niet te krijgen. Zelfs niet alle ingrediënten die erbij horen, zitten bij de pasta 5/5/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zowel de pizza als de pasta waren nauwelijks meer warm toen ik thuiskwam. En thuiskomen is drie minuten fietsen vanaf Vapiano. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
In opmerkingen gezet dat ik een andere pasta soort wilde nav telefoongesprek waarin dit is aangegeven en beloofd erop te controleren als ik het in de opmerkingen zou zetten, en dan mag was het fout 4/30/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Super slecht! Ongelooflijk! Ik bestel 3 scampi el spinazie, ik kom thuis waarvan 1 goed is en 2 alleen pasta met roomsaus?! Ik rijd terug naar Vapiano en ze maken nieuwe voor me, vergeten ze bij 2 de scampi’s te doen en smaakte echt NERGENS naar! Vapiano is niet meer als eerst! Zal hier niet meer komen eten! 4/27/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik kom echt heel vaak bij vapiano, maar heb nu paar keer afgehaald en al 2 keer was het echt niet lekker. Geen zout, geen saus, gewoon droge smaakloze pasta. Dit is wel vervelend als je 3 kwartier rijd voor een pastatje... 4/14/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/6/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Super slecht !!!!!!! 4/1/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bij ingrediënten gevraagd om chili mild, maar pasta was gewoon niet te eten zo pittig! Daarom niet alles op kunnen eten. Mijn zoon had het zelfde gerecht als ik en die was flauw en zat bijna geen groenten, kip en saus bij, dus helaas ook niet alles op. Erg jammer zo bij 2 van de 4 gerechten! 3/26/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wij hadden besteld om op 12:00 uur om af te halen, ook hadden we al betaald. Toen we daar aan kwamen waren ze nog dicht en hadden ze onze bestelling ook niet open staan. 3/24/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
extra vlees besteld. Alles was verbrand, lijkt meer op steenkool! 3/10/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza maar half gaar en slap,terwijl we het zelf hebben afgehaald This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/6/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pasta was super zacht en had een melige substantie. Niet zoals ik gewend ben 3/2/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Extra saus en portie pasta besteld twee maal. Beide maaltijden met extra porties en toch weinig saus en overcooked pasta. De smaak was in orde alleen droogte door saus 2/19/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Fijn dat de website nu is aangepast, zodat je ook ingrediënten kunt weglaten. Jammer genoeg nog niet de mogelijkheid om ingrediënten te vervangen door iets anders. Het zou ook fijn zijn als je achteraf nog iets kunt wijzigen, ipv. dan je (deel van de) bestelling eerst te moeten verwijderen, hierna weer opnieuw bestellen met de wijziging erin. 2/14/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Nog nooit zn droge pasta en zulke kleine garnalen gegeten als die in Tilburg. Ik bestel liever in Rotterdam. 2/14/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/8/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/5/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de 3e keer op rij heel slecht eten. We zijn Vapiano Rotterdam gewent en hier kan Tilburg totaal niet in de buurt komen. De pasta was te lang doorgekookt, de kip aangebrand en het gerecht smaakte totaal niet zoals het hoort. Ik denk niet dat we ooit nog naar deze vestiging gaan eten. 2/5/2022
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2022
Vapiano 3 stars after 737 reviews
Vapiano