Reviews


3 stars after 147 reviews
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/22/2024
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was niet gaar en leek wel een boterham met kaas. De paste met roomsaus, was pasta met melk. Helaas geen succes. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2024
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2024
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Personeel wijst me niet naar de juiste balie om af te halen 5/9/2024
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Slechtste vapianos ever! Geen saus, pasta was overcooked and zurig. We hebben beiden maar 2 happen op. Vapianos tilburg….shame on you! Gewoon niet te eten 4/25/2024
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pasta was niet gaar saus had geen smaak heb het eten terug gebracht want zelfs de hond wou t niet hebben ik bestel nooit meer 4/24/2024
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/11/2024
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het was 'best oke', maar dat is niet genoeg als je er €14 voor hebt betaald... Het eten was al erg afgekoeld, de pasta was heel zacht en smaakte flauw. Ik heb een keer een versie van dit gerecht op die lekker was, maar eigenlijk is zo'n zak met pasta uit de vriezer bij de Appie minstens net zo lekker. 4/9/2024
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Alles is voor de 2 keer verkeerd gegeven! 4/5/2024
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2024
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
VERKEERDE PIZZA MEE GEKREGEN 3/25/2024
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We waited for more than 1,5 hours past our collection time for our food. Some of the meals' extras were not included either. I am very doubtful if I will ever order from Vapiano again. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/19/2024
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2024
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had een pasta alfredo besteld met extra Chili en extra kip had daar zelfs voor betaald maar zat helemaal geen Chili in me pasta en super weinig kip. Beetje jammer verder een lekkere pasta 2/19/2024
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
2/15/2024
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Website op telefoon blijft hangen in betaalcyclus; ik was 10 minuten te vroeg voor ophaaltijd en pizza lag al klaar en was niet warm meer. 2/3/2024
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Spreken geen Nederlands . Alles al koud opgehaald drama This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/21/2024
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2024
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/19/2024
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze pasta bestel ik vaker en normaliter altijd tevreden. Nu zat er veel te doorgekookte andere pasta door mijn (spelt) fusilli heen. Er zat welgeteld 1,5 Cherry tomaat in (3 halfjes) en ongeveer 5 blaadjes spinazie en was de saus zeer minimaal én mega waterig. Echt niet wat ik gewend ben. Overigens weet ik dat je in het restaurant variant met tomaten saus ipv roomsaus kunt bestellen maar bij bezorgen/afhalen niet. Zou wel top zijn als dat wel kan! 1/8/2024
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/7/2024
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Na betalen, kreeg ik geen bevestiging, maar bleef de pagina hangen. Was wel afgeschreven echter spannend of het goed gegaan was, maar dat was gelukkig wel zo! 1/6/2024
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Rucola vergeten Veel te veel Chili Spelt pasta harde prak Kaas harde stukken Droevig begin nieuwe jaar 1/1/2024
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb een pasta met kip besteld en GEEN kip gekregen! Ik heb dus penne met saus moeten eten… Ik kon ook niet meer terug komen, omdat jullie al gesloten waren. Daarnaast heb ik ook voor bestek betaald die ik nooit heb gekregen. Erg teleurstellend!!!! 12/23/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/13/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/12/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta gambeti besteld, was niet lekker, de Pesto was zo overheersend proefde alleen maar Pesto. Ben geen moeilijke eter maar dit was gewoon echt niet te eten .. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/10/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Dit was de smerigste pasta die ik ooit in mijn leven heb gegeten. 12/9/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
12/2/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Sorry maar is mijn laatste keer dat ik daar eet heb heel lang op mijn bestelling gewacht ik had een pizza besteld zonder ui en tomaat en dan maken hun die twee keer verkeerd 12/2/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Salad was really wet containing balsamic and oil. Extra chicken was not added to the salad. It just wasn't fresh and definitely not like I am used to. On location I requested extra cesarean sauce and when provided the lit was not closed properly which caused dressing to spill all over the bag. Luckily the quality of the bags is great, had no leckeage. Overal normally I would give it a 100% good, unfortunately this time was just really bad. Lady at the frond was very helpful and polite. 11/21/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima keep it up! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten na een dag niks eten ;) 11/2/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Pasta’s vonden we niet lekker. Niet ons ding 11/1/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hadden extra besteld voor extra spek, deze zat er niet in. Sommige ingrediënten waren nog rauw… erg jammer. Weg kunnen gooien. 10/30/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
helaas stond er op de website dat mijn bestelling pas 18:30 klaar zou zijn echter werd deze al gemaakt nadat ik bestelds had. Als ik dat had geweten was ik eerder mijn bestelling komen ophalen. nu heeft het in een oventje gezeten en was de pasta overcooked. eten was ook niet zo heet meer. 10/24/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
helaas stond er op de website dat mijn bestelling pas 18:30 klaar zou zijn echter werd deze al gemaakt nadat ik bestelds had. Als ik dat had geweten was ik eerder mijn bestelling komen ophalen. nu heeft het in een oventje gezeten en was de pasta overcooked. eten was ook niet zo heet meer. 10/24/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
T was niet zo lekker als we gewend zijn en er miste dingen. Fughi was heel droog en de pesto veel teveel en geen pijnboompitten en ga zo maar door 10/20/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/16/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/16/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/15/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het lijkt wel alsof het iedere keer nóg slechter is. Dit keer ongelofelijk veel knoflook en bijna geen roomsaus te bekennen. Onervaren en of onwetende koks. 10/11/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/8/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had een pasta besteld met garnalen. Extra voor betaald, helaas geen garnalen. En de porties waren ontzettend klein. Nooit meer Vapiano. 10/3/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pasta was te gaar, saus en rest van gerechten weinig smaak. Jammer 9/18/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zowel in de pasta als de risotto geen chili toegevoegd, waar we wel om gevraagd hadden. Daarnaast zaten er in de risotto geen cherrytomaatjes zoals gewoonlijk. Daarnaast was onze afhaaltijd 20.30 uur en was het eten al klaar om 20.15 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/10/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen knoflook bij gedaan terwijl ik het aangaf! 9/2/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/1/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling geplaatst, kreeg uren geen bevestiging!! Bij de afhaal plek wisten ze ook niks van mijn bestelling pas nadat ze het toen pas moeten maken moesten we weer wachten en nadat ik thuis was had ik pas de bevestigsmail 8/28/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/24/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/24/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijk personeel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/20/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt een heerlijke pasta. Alles klopte. Bestelling stond klaar rond 19:20. 8/7/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Alle extra’s vergeten mee te geven. Geen kaas/ geen brood. 8/5/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Voor mij de laatste keer. De authentieke smaak van de carbonara is compleet verdwenen. Alsof je gekookt deeg eet.. na poging 4 geef ik het op. Jammer. Ik was jaren een vapiano fan, maar voor mij was het de laatste keer. 8/5/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bevestiging van bestelling kwam veel te laat binnen. 8/2/2023
Vap Untill Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het afhalen duurde veel te lang. 21.45 uur was de afhaaltijd en om 22.30 pas het eten gekregen, erg slecht!! 7/14/2023
Vapiano 3 stars after 2057 reviews
Vapiano