Reviews


3 stars after 218 reviews
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2022
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk om via hun website te bestellen. Mijn bestelling was netjes op tijd klaar voor het afhalen. Het eten smaakte goed, zeker voor herhaling vatbaar. 1/20/2022
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom een bewijs dat de pasta overheerlijk is 1/18/2022
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastische service ,eten was op tijd klaar en zoals gewoonlijk altijd verrukkelijk 1/11/2022
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Waarom de mogelijkheid geven in diverse hoeveelheden chili, als het alleen veel of nog meer is. Terwijl in 1 van de bestellingen géén chilipeper werd aangegeven, was deze net zo pittig dat dit nog lang bleef nabranden in je mond. Bij een andere bestelling hadden we aangegeven graag losse spinazie ipv er doorheen, hier was opnieuw de spinazie doorheen geroerd, net als de vorige keer, terwijl bij de bestellingen hiervoor dit wèl altijd goed ging. 1/7/2022
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vond de pasta veel te vet was eigenlijk niet te eten. 1/7/2022
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Rundvlees was bedorvem This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
4 pasta’s besteld en alle 4 kleefde aan elkaar! Smaak was redelijk. 1/1/2022
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pasta’s waren totaal aan elkaar gekleefd. Ook mistte er ingrediënten in de pasta’s. Jammer, voor €50 besteld en niets wat ik gewend ben van Vapiano. 12/31/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Miste de helft in het eten 12/18/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een maaltijd was smaakloos. Op de site geen mogelijkheid om spaghetti te kiezen. 12/11/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was niet goed. Mensen zonder ervaring staan te koken. 12/6/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had een bestelling staan om 17.00 en toen we daar aankwamen wist het personeel niet waarvoor we daar kwamen. Vervolgens klopte de bestelling niet en was het eten koud. 12/1/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er zat van alles niet in mijn pasta wat wel op de site stond en mijn opmerkingen worden ook niet gelezen 11/29/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk maar er is penne in mijn eten gegooit ipv fusili 11/29/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had online een pizza en pasta besteld. Toen ik het kwam afhalen werdgezegd dat alleen de pizza was doorgekomen en niet de pasta. Dus moest ik opnieuw de pasta bestellen. Maar toen de BBQ pizza gegeten moest worden, zag ik dat de pizza was aangebrand. Je zag de zwarte plekken. De rand was erg hard en dus lastig te kauwen. Bij de pasta waren er harde stukjes vlees die ik steeds moest weghalen uit mijn mond. Ik weet niet of het zo moest, omdat ik deze pasta voor het eerst heb geprobeerd. De bestelling en het eten viel dit keer echt tegen. Toen ik een aantal maanden geleden had besteld was het helemaal goed goed gegaan en de pasta was erg lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/22/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Weer een verkeerde bestelling meegekregen, en ik moet toch 15 minuten rijden. Dus kon weer terug, werd er me een gratis drankje aangeboden. Vind wel dat jullie hier anders om mee moeten gaan. Heb zelf in de horeca gewerkt, en als opleiding gedaan. En dit is niet echt een juiste manier van afhandelen. 11/22/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat ze niet bezorgen in onze wijk maar het ophalen ging snel en het eten was warm bij thuiskomst This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Zoveelste bestelling maar echt waardeloos eten! Ik ben dit niet gewend van Vapiano, maar elke keer als ik iets bestelde had ik al spijt en maar “hopen” dat t voor de volgende keer wel lekker zou zijn maar nee! Echt niet te eten! Gelukkig wel goede service dat ze me nieuwe gaven, maar die smaakte ook nergens naar! Vapiano is zwaar achteruit gegaan en kom niet meer bij jullie terug! 11/17/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal geen saus en super veel olie 11/11/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Superslecht eten, zo wat is vapiano achteruitgegaan. Ten tweede had ik om 20:15 gekozen voor afhalen, restaurant was letterlijk leeg. Maar alsnog was het om 21:00 klaar. Slechte bediening ook, me afhaal was allang klaar maar die meneer achter de balie, ipv me eten inpakken was hij bezig met duizenden andere dingen. Heb letterlijk 2 happen gegeten en daarna weg gegooid. Nooit meer! 11/11/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/8/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vervelend dat als je vraagt om een ingrediënt, in dit geval spinazie, los mee te geven, het gewoon erdoorheen wordt gemengd. De hoeveelheid saus bij de pasta’s is ook wel eens royaler geweest. 11/6/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was lekker en snel. Bestek van hout? Oké plastic dieet maar die lepels als hout kloppen aanzicht ook niet. Bamboe zou misschien beter zijn 10/25/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling niet op tijd klaar (ruim een kwartier later) zonder dat hier excuses voor gemaakt werden en kwaliteit van de pasta minder als normaal 10/20/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Te veel zout in het gerecht. Uiteindelijk leeuwendeel weg moeten gooien. Zonde. Zou dit graag gecompenseerd willen hebben. 10/12/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na een kwartier over de ophaaltijd heen, toch maar gevraagd of mijn eten al klaar was. Bleek het al klaar te staan zonder dat ze het om hebben geroepen. Zeer slecht. Ook op de website stond nog niet dat de bereiding klaar was 10/8/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
1. Op de site staat dat er in Tilburg niet bezorgd wordt, maar er stonden allerlei bezorgdiensten te wachten? Dus minnetje voor de website :) 2. Veel veel veel veel veel te veel plastic verpakkingen!! Dat kan in 2021 echt niet meer.... (dacht ik althans) 10/6/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Vapiano is niet meer als eerst, jammer! Was niet te eten! 10/4/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/2/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3 bakjes pasta besteld en bij het afhalen waren ze er een vergeten te maken. Betaald voor extra chili pepers en saus, ook niet gekregen. Erg slordig. 9/28/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3 bakjes pasta besteld en bij het afhalen waren ze er een vergeten te maken. Betaald voor extra chili pepers en saus, ook niet gekregen. Erg slordig. 9/28/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik moest lang wachten voor de deur dat maakt niet eens persee uit toen moest ik super lang wachten bij t afhalen minimaal 10 minuten en niemand die mij aansprak. Toen ik geholpen was vroeg ik nog aan die jongen zit er alles in vooral het bestek want dat was het belangrijkste hij zij ja maar zat er dus ook niet uiteindelijk en de pasta carbonara was de vieste pasta die ik ooit in mijn lecen op had het leek niet een op carbonara miss hebben julie zelfs wel het verkeerde gegeven. Dit was mijn eerste keer vapiano en het was zwaar teleurstellend This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Normaal is de service/kwaliteit van het eten goed, maar deze keer was 1 van de pasta-bakken open, zodat op het moment dat de bak uit de tas gehaald werd, de volledige inhoud in de papieren tas verdween. Hiernaast was bij de andere pasta's meer pasta dan normaal aan elkaar geklit, zodat er geen saus aan vast zat. Ook was de hoeveelheid saus deze keer beduidend minder en de samenstelling van de saus minder van kwaliteit. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Had een bestelling geplaatst die om 17uur klaar moest zijn. Toen ik aan kwam moesten ze nog beginnen met mijn pizza. Smaak was prima, maar de belegging van de ham en ananas was karig. 9/24/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker 9/16/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestel eten terwijl jullie dicht zijn moet niet kunnen rij voor niks naar locatie toe 9/14/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Restaurant bleek gesloten terwijl bestelling was geaccepteerd en reeds betaald. Voor een dichte deur gestaan om de bestelling op te halen. Nergens contact kunnen krijgen met het filiaal of Vapiano NL. Zeer verontwaardigd over de gang van zaken, wil ook zsm geld teruggestort zien. 9/13/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas bleek bij het ophalen van onze bestelling dat het restaurant in zijn geheel dicht was op maandag. Dit terwijl het bestellen voor afhalen op de site wel mogelijk was, en de afhaaltijden op de website van Vapiano Tilburg aangaven dat dit wel mogelijk zou zijn vandaag (ondanks dat restaurant zelf dicht was, waarvan we dit wel wisten). We stonden dus voor een gesloten deur... Erg slecht, vooral omdat de status van de bestelling via Track en Trace zelfs op 'in bereiding' stond. We hadden op zijn minst na het plaatsen van de bestelling een e-mail verwacht met de mededeling dat het restaurant (en dus ook de afhaaloptie) dicht zou zijn i.p.v. een bevestigingsmail van de bestelling incl. track & trace optie.. 9/13/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wilde risotto bestellen maar deze stond niet op de afhaallijst. Na telefonisch contact hebben ze de risotto weer online gezet zodat ik deze kon bestellen. 9/4/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/1/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten optijd klaar en kon het snel meenemen. Bestellen via de site ging ook makkelijk! De pasta viel helaas wat tegen. Veel pasta en weinig saus. Ook zaten er geen cashewnoten door mijn pasta, wat wel bij de beschrijving stond. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb niet de gerechten gekregen die ik had besteld 8/24/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/24/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was smaakloos en pasta was hard, ben teleurgesteld. 8/20/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bij twee hoofdgerechten waren geen zakjes Grana Padano toegevoegd, terwijl we dit wel hadden besteld. Verder was de bestelling prima in orde. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakvol 8/13/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het stond niet klaar op de afgesproken tijd. Nog een half uur moeten wachten. Thuis gekomen bleek de bestelling niet compleet. Weer terug!! Wel drankjes gekregen ter compensatie. 8/12/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was voor de 2e keer zeer slecht! Ze hebben dit 3 x opnieuw moeten maken. 3e keer hebben we het vervolgens meegenomen en niet opgegeten thuis! Nooit meer in Tilburg bij Vapiano eten voor ons! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Personeel weet nog niet hoe je pasta moet bereiden. Matig. 7/30/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vind het steeds weer even lekker!! 7/28/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het personeel aan de inkom was niet vriendelijk. Totaal geen vapiano sfeer. Ze kon ook maar enkel Engels praten. 7/9/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2021
Vap Tilburg Piusplein 65 013 870 1157
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Porties zijn wel klein tegenover paar jaar geleden. En zou om 18:00 klaar zijn en om 18:30 stond ik daar nog te wachten 7/2/2021
Vapiano 3 stars after 947 reviews
Vapiano