Reviews


3 stars after 218 reviews
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
2/25/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het is alleen heel druk en je wacht heel lang op je eten. Ik vind 45 min wachten voor pasta best wel lang 2/24/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er is een avondklok en jullie hebben het lef om bestellingen pas 20:58u gereed te hebben terwijl jullie zelf aangaven dat het 20:30u opgehaald kon worden. Zorg ervoor dat jullie niet zoveel bestellingen aannemen als jullie de drukte niet aankunnen. 2/24/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had voor ruim 50€ bij jullie eten besteld voor take away om 19.30, ivm de avondklok hadden wij al niet echt veel tijd om te gaan eten dus moesten we gelijk door om de bus te gaan halen! Tot onze grote teleurstelling kragen we ons eten pas om 20:00 uur en hebben we onze bus gemist.. dit hebben wij 5x aangegeven aan de service maar ze deden er niks mee en lieten ons gewoon staan wachten! Echt een belachelijke slechte service, vraag ik uiteindelijk mijn geld terug en toen kragen we ons eten wel opeens! Echt mega raar allemaal maar ik ga nooit meer wat bestellen bij jullie, schandalig dit! 2/24/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb pasta carbonara met zalm besteld maar krijg carbonara met spekjes, terwijl ik allergisch ben voor varken. 2/24/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en makkelijk besteld. 2/24/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had 19.00 opgegeven om op te halen en moest ruim 45 minuten wachten met 20 anderen, is niet ok 2/22/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was wederom heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals iedereen begrijp ik dat de horeca het moeilijk heeft door corona en de absurde maatregelen van de overheid maar dat betekent niet dat mijn pizza nog maar de helft van formaat moet zijn, Door alle maatregelen kan er niet meer in het restaurant gegeten worden. In ons geval dus ergens buiten op een bankje. Pizza niet in punten gesneden. Geen servetten of vochtig doekje om je mond of handen te reinigen. Openbare toiletten zijn vanwege dezelfde maatregelen ook gesloten. Op het Centraal station was er uiteindelijk een mogelijkheid om dit alsnog te doen. Kortom, zoals u zult begrijpen slaan wij vapiano, zeker in corona tijd, maar even over. Vriendelijke groet, Alex Schutte 2/20/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was helaas helemaa door elkaar. Klopte vrij weinig van. 2/20/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling moest op het gereserveerde tijdstip nog gemaakt worden waardoor we 20 minuten hebben moeten wachten 2/18/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/18/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/18/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Afhaal duurde zo lang ik had gevraagd voor 19.45 af te halen ik was er om 19.40 en ik kreeg pas om 20.12 mijn eten. 2/17/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vroeg om een milde pasta maar kreeg een vulkaan in een bakje (11 chilli pepers ) 2/17/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
eten was verband, niet geluisterd naar de opmerking in de bestelling en de pasta was wederom te kort gekookt. 2/16/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/15/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pasta had weinig smaak. Aangegeven 3 pasta's met chili. Alle 4 werden gemaakt zonder chili. Jammer. Helaas niet de eerste keer dat dit gebeurt. 2/13/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/13/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verschrikkelijk slechte service!!!!!!!! Nu dat ik je aandacht heb, het eten was heerlijk, service was top. Alleen zijn ze me brood vergeten maar kan gebeuren. :) 2/10/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top en pasta was lekker 2/9/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vorige keer was dezelfde pasta erg lekker, dus daarom nog een besteld. Deze keer was er een stuk minder saus, en meer pasta, en toch iets minder lekker.. Misschien dat jullie er iets mee kunnen. Fijne dag! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
het eten viel helaas wel een beetje tegen, niet gewend. voor de rest was de afhaal heel erg prettig en de website was een beetje verwarrend in het begin maar daarna wel heel goed te begrijpen. 2/5/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/5/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Mijn eten was aangebrand, de uien waren helemaal zwart. Ik vond het erg teleurstellend en weet ook niet of ík nogmaals iets zal bestellen 2/5/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn laatste bestelling bij Vapiano Amsterdam is. Is niet goed voorbereid alles had een verbrande smaak. En kon geen nieuwe krijgen.. kan niet wachten tot jullie weer normaal open gaan... 2/1/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Die take away is echtttt een goed idee 1/28/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta was dit keer absoluut niet lekker. Je kon proeven dat het slecht afgewerkt is 1/28/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was op tijd klaar, het was heerlijk en de service was super! 1/27/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/26/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta zat als 1 blok aan elkaar vast geplakt. Geen smaak, zo droog als ik weest nieg wat en er zat meer ui dan fusilli zelf in. Jullie worden steeds slechter 1/25/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
In de middag een bestelling geplaatst via de website. Aangegeven om 18.00 te willen afhalen. Vervolgens om 18.00 nog 20 minuten moeten wachten op mijn bestelling. Ik ben zelf naar de kassa gelopen om te vragen waar het bleef, bleek het al een paar minuten klaar te liggen en was ik niet gewaarschuwd. Helaas niet de eerste keer dat het afhalen/bezorgen niet verloopt zoals het zou moeten. 1/25/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles was top top top 1/25/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Volgende keer direct klaar zijn neef 1/23/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 1/23/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1/22/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het bestellen ging heel makkelijk, was makkelijk te volgen via de trace en het was op tijd klaar, ik heb thuis kunnen genieten van een heerlijke maaltijd 1/18/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had 40 min van tevoren besteld en had aangegeven mijn bestelling om 17:00 te willen ophalen. Het eten was pas om 17:15 klaar 1/18/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat jullie alleen rondom centrum bezorgen en dat ik altijd genoodzaakt ben om af te halen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta carbonara was heel droog. 1/13/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Alle 3 de pasta's waren verkeerd gemaakt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Binnen de vapiano was het zeer chaotisch, daarnaast was het eten echt onder kwaliteit. De pasta (fusilu) was plakkerig en als klonten aan elkaar geplakt. Ik had wel wat meer aandacht verwacht van Vapiano. 1/7/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veel te zoutig!! M’n tong kon het niet aan. Dan maar gestopt met eten. Jammer, normaal gesproken is het super lekker. 1/5/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Loved the takeaway function. An improvement would be how long it takes to prepare and pick up is available. Have a quick assessment of the process. 1/4/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was zoals altijd super, afhalen was een drama. 17:15 zou mijn bestelling klaar staan, om 17:45 had ik nog niets. Ook niet even gemeld dat het langer ging duren, ongeïnteresseerd en onvriendelijk personeel. 1/1/2021
Vapiano 4 stars after 1505 reviews
Vapiano