Reviews


3 stars after 337 reviews
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/2/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was echt niet lekker en ik heb een halfuur moeten wachten voor mijn bestelling bij het afhalen. De pasta bolognese was echt zout !! Graag verandering. 6/2/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Langer wachten dan aangegeven 6/1/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/31/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/31/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was bijna een uur later klaar. Ik had 45 min van tevoren besteld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ander halfuur gewacht op me eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn pasta carbonara viel qua smask tegen en er zat geen chilli bij terwijl ik het had aangegeven. Verder werkt de site niet naar functioneren. Opties stonden er dubbel in en kon ik niet kiezen voor "geen bestek" dus moest ik maar bestek tot mijn bestelling opnemen. Voor de rest vond ik het brood wel lekker. Het had een harde korst (leek wel alsof je beschuit at) maar de binnenkant was lekker zacht 5/29/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik zei geen ui zetten het er toch in This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heel erg jammer dat tot 2 keer toe de verkeerde bestelling is gemaakt, en moest terug gekomen om het te veranderen. Ze hebben uit eindelijk wel een voucher gegeven als compensatie. Uiteindelijk was het eten koud en de beleving verpest. Hoop dat ze wat alerter worden in de keuken. 5/19/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/18/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza koud onbeschoft personeel waardeloze beleving zeker niet voor herhaling vatbaar 5/17/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Mijn bestelling klopte niet en eten was smaakloos This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pasta zalm en carbonada waren beide kei hard. Zijn we niet gewend want we komen elk weekend bij Vapiano. We kregen 1 bakje kaas inplaats van 2. We hadden beide chili besteld bij onze pasta maar hebben vervolgens geen Chili gezien. Aangegeven maar we kregen een grote mond terug van de dame bij de balie. Heel jammer! Wij komen niet meer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Anderhalf uur lang gewacht op bestelling. Vreselijk. 5/15/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas ben ik bij de bestelling via de website verplicht om bestek te bestellen terwijl ik dit helemaal niet wil. Dit moet toch een optie kunnen zijn om er niet vopr te kiezen? Verder geen op- of aanmerkingen 5/15/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bijna koud en uur moeten wachten 5/14/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ze hebben bij de deur allemaal posters met QR codes staan waarmee je online een bestelling kunt plaatsen. Om 19:15 heb ik een bestelling geplaatst, dit zou dan om 19:45 klaar zijn. Uiteindelijk veel vertraging en volgens mij waren ze ook mijn bestelling vergeten. Ik kreeg pas om 20:20 mijn eten. Heb dus een uur moeten wachten voordat ik mijn eten kreeg.. Not worth it 5/14/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vreselijkste bestelling, 36 min langer moeten wachten dan afgesproken afhaaltijd en pasta was een soepje zondersmaak! Snap niet dat je mensen zo duur kan laten betalen voor een pasta en dat er dan mensen in de keuken werken die maar wat doen alsof we er niet voor betalen! 5/13/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/13/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/10/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen hier maandelijks. Dit keer was de kip taai en smaakte de paste niet zo goedz 5/8/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestel hier nooit je kaulo eten want je gaat zomaar 2 uur de rij staan voor je eten. 5/8/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/6/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/3/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pasta was waterig/onsmakelijk. Ongebakken spinazie was er zo overheen gegooid. Eten was meer dan een half uur te laat, terwijl ik had aangegeven dat ik het op een tijdstip zou ophalen. Hierdoor heb ik later mijn vasten kunnen verbreken tijdens de ramadan. Gelukkig kreeg ik nog wel water van het personeel tijdens het wachten om mijn vasten te verbreken. 5/1/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/30/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Always a top service respect!!! 4/30/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/29/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde een uur langer dan afgesproken 4/29/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/28/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Moest 35 min extra wachten 4/28/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
IK KREEG DE VERKEERDE BESTELLING 4/28/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bij aankomst was onze bestelling niet goed aangekomen. Hierdoor moest ik ongeveer 50min wachten. Ook was mijn pastasaus er niet meer, dus moest ik op een andere pasta wachten. De medewerkers waren verder wel behulpzaam. 4/27/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/26/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk 4/22/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb een bestelling geplaatst bij rembrantplein. Ik kom binnen om mijn bestelling af te halen en deze medewerker is op zijn telefoon heel asociaal. Hierdolr kon de medewerker zich niet focussen en heeft vervolgens een hele andere bestellinf meegegeven Ik vind dit echt niet kunnen 4/22/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik moest langer wachten en kreeg uiteindelijk de verkeerde bestelling mee. 4/21/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Items were missing. I ordered rocket on my pasta and they forgot, this is the 2nd time. 4/21/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het bestellen en afhalen ging perfect. Ik ben al jaren klant, maar dit keer was het eten niet te pruimen. Er zat totaal geen smaak aan, en heb geen chilipeper in mijn gerecht gezien terwijl dit wel is opgegeven. Ik had mij er heel erg op verheugd. Jammer, ik zal voorlopig niet meer bestellen. Mijn hele avond was verpest. 4/20/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten is altijd lekker maar zat 50 minuten nog te wachten. Ik weet hoe thuisbezorg etc werkt je kan de melding gewoon niet bevestigen als het te druk is. Maar ik snap dat jullie in deze tijd alles willen aannemen. 4/20/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/20/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/20/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik moest extra lang wachten op mij pizza dan de gekozen tijdstip en mijn pizza waren lauw 4/19/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pasta’s misten deze keer echt smaak. En weinig roomsaus, knoflook en kaas. 4/19/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Penne was nog hard, niet de portie die ik gewend ben te krijgen. Te weinig saus, had hot gekozen maar zaten slechts 3 stukjes peper in had ook ander soort gamba’s. Ook duurder dan gebruikelijk. 4/19/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Niks op aan te merken. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/13/2021
Vapiano 3 stars after 1952 reviews
Vapiano