Reviews


3 stars after 459 reviews
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
I ordered from the website and my order was supposed to be ready at six, but I had to wait an hour in the restaurant for my order to get ready 8/2/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Zoutloos, harde pasta, geen chilli zoals gevraagd, pesto zat er niet bij. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/30/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was niet te vreten :) beide bakken de prullenbak ingepleurd 7/30/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb meer dan 3 kwartier langer gewacht op mijn eten. Om eindstand een pasta te krijgen met verbrande kip. 7/29/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten de risotto was niet lekker, en de tiramisu ook niet. Ik weet dat ik heel laat heb besteld, en misschien was er geen tijd ofzo. De tiramisu was gewoon slap en de risotto zat haast geen smaak aan. Is niet om jullie af te kraken maar zoveel jaar terug was Vapi echt velen malen beter. 7/29/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/28/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Was 20 min after the requested time done 7/27/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
7/27/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Geen knoflook gezet?! 7/24/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pasta zach er niet uit !!! 7/24/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/23/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/21/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb de verkeerde bestelling meegekregen nadat ik ook nog 15 min moest wachten 7/21/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza’s waren niet te eten! Zat rauw vlees op, pizza’s waren helemaal nat en taai. Heb nog nooit zo’n slechte pizza op! 7/21/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Mijn eten kwam een uur na dat ik had afgesproken half 10 had ik afgesproken om het op te halen en om half 11 kreeg ik me pasta pas je snapt nu wel dat ik nooit meer naar de Vapiano in Amsterdam kom 7/21/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Uur te laat 7/19/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben helaas 1,5uur moeten wachten op onze bestelling. 5 pasta’s besteld, 1 was helemaal goed zoals onze bestelling. We hadden dead by chocolate besteld helaas niet geleverd! Zeer slecht! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/17/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De smaak van de pasta was er niet. Het smaakte naar boter... heel vies. De helft van de pasta weggegooid. 7/16/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/15/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
20mins te laat geleverd, drie blaadjes rucola over de pasta die er ook nog doorheen gebakken (??) was & verplicht bestek moeten bestellen omdat het uitvinken niet kan? Foei toch Vapi. Ben beter van jullie gewend. 7/15/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Smaak was anders dan voorheen en spinazie niet goed door gebakken 7/14/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Super slechte service. Er werd niet geluisterd naar bestelling en bij het ophalen ook een hele brutale dame die begon te zuchten en sarcastisch na te doen. 7/12/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Uur gewacht op mijn online afhaalbestelling…… bonnetje was kwijt….. 7/10/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Quite a few errors on the product page eg same option is offered 2x and no alternative. I had no option to deselect utensils with the pasta bolognesa and carbonara options 7/10/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/10/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Website gemak is top. Afhaal service was heel slecht. We hebben ruim 3 kwartier later onze bestelling gekregen dan de aangegeven tijd en bleken ook een aantal dingen niet volgens de bestelling. Er was hele slechte communicatie vanuit het personeel over onze "verloren bestelling" en er werden geen excuses aangeboden. 7/9/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/9/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I received the wrong pasta and in one of my pastas you forgot to add spices 7/7/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Food was 25 minutes late unfortunately 7/7/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had de verkeerde bestelling meegekregen, dus moest terug. Uiteindelijk kreeg ik de bestelling mee en het viel heel erg tegen. Ik had extra van alles , maar heb niks extra's gekregen 7/5/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had de verkeerde bestelling meegekregen, dus moest terug. Uiteindelijk kreeg ik de bestelling mee en het viel heel erg tegen. Ik had extra van alles , maar heb niks extra's gekregen 7/5/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De website geeft alle opties dubbel aan en bestek is verplicht af te nemen. Ondanks afhaaltijdstip alsnog 30 min gewacht. Pasta’s hadden overduidelijke verschillen in porties. 7/3/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had een pasta en chocoladetaart besteld, ik heb geen taart gekregen, maar wel voor betaald. Omdat ik niet meer kon bellen had ik hierover een mail gestuurd en daar vervolgens nooit meer antwoord op gehad. Op de website kon ik bij bestek alleen maar kiezen om bestek bij te kopen, dus dat is een beetje raar. Naast dat de pasta zoals gewoonlijk super lekker was ben ik hier niet blij mee 7/1/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Veel te weinig en duurt te lang ik kom niet meer 6/28/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/26/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was niet op tijd klaar duurde nog 20 min en zat helemaal geen chilli in beide pastas !! 6/26/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Besten, Ik heb eten vooraf besteld een half uur van te voren. Kom ik daar moet ik nog eens een half uur wachten. Krijg ik het eten blijkt het verkeerd te zijn (mijn vriendin) voor wie het eten was. Is boos en het is een gezeik nu. Lang verhaal kort. Mag ik me geld terug! Jullie moeten echt jullie restaurant aanpassen want het is lekker. Maar de service is puin door de beperkingen in indeling. Met vriendelijke groet, Darell Snijders 6/22/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wacht bijna een uur voor bestelling :( This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Heel zout!! 6/19/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten is was lekker, maar duurt te lang. Vaak moet ik toch 2x na denken voordat ik bestel. 6/19/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vanavond heb ik een bestelling geplaatst bij jullie filiaal in Amsterdam aan het Rembrandtplein. Ik heb in mijn gehele leven nog nooit 2,5 uur gewacht op een bordje pasta en een bordje risotto. Het meisje wat achter de balie stond was ook uitzonderlijk brutaal en onbeschoft. Het eten was ook niet meer warm en zat weinig smaak aan. Jullie gerechten zijn gelukkig geen hoofdprijzen maar ik verwacht toch wel enigszins kwaliteit. 6/18/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat bestellingen niet (goed) gecontroleerd worden voor uitgifte. Wel voor ingrediënten betalen maar niet krijgen wordt daarmee makkelijk voorkomen 6/17/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
eten was een stuk plakkerig spaghetti. service was ook niet te vinden 6/17/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pasta carbonara had minder in het bakje dan de rest en er mistte 1 bakje kaas 6/15/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde 1 uur 6/14/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta was erg zuur 6/12/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pasta was niet hellemaal gaat en was koud 6/11/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/9/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op 8 juni 4 pasta’s polo picante besteld. Alle 4 waren zeer droog en smaakloos. Echt jammer dit. Nooit meegemaakt!!!! Erg teleurgesteld. 6/9/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik kreeg twee keer de verkeerde pasta mee, uiteindelijk heb ik dus een uur moeten wachten op mijn eten. Ook was het personeel totaal niet vriendelijk terwijl hun twee keer een fout maken. Erg vervelend en lang. 6/7/2021
Vap Amsterdam Amstelstraat 2-4 0208102000
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was lekker zoals altijd, maar de wachttijd sucks!!! Zeg gewoon het duurt een uur, dan komt ik na een uur mijn eten ophalen. 6/5/2021
Vapiano 3 stars after 2445 reviews
Vapiano